Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

To έχω χάσει εντελώς!

Λοιπόν από χτες το απόγευμα που έψαχνα για παπούτσια στο ίντερνετ διότι με είχε πιάσει το καταναλωτικό μου μια καινούρια τρέλα μου μπήκε στο μυαλό! Μετά από ώρες ψαξίματος που το ένα μου ξίνιζε και το άλλο μου βρώμαγε μου ήρθε η εξής φαϊνή ιδέα...γιατί να μην πάρω ένα άσπρο ζευγάρι και να το ζωγραφίσω???? Το έχω χάσει ε??? Το ξέρω!

Σήμερα λοιπόν πουρνό πουρνό σηκώθηκα και έτρεχα σε ότι κατάστημα παπουτσιών έχει το χωρίο μπας και βρω ένα οικονομικό πάνινο παπουτσάκι να κάνω πειράματα! Και λέω οικονομικό γιατί το παπούτσι δεν είναι καμβάς που περνάς λίγο gesso και διορθώνεις ότι μ....α κάνεις ότι γράφει δεν ξεγράφει! Πως λοιπόν να κάνω πείραμα σε ένα ακριβό παπούτσι και μετά να το χαλάσω και να το πετάξω? Δυστυχώς πάνινο δεν βρήκα πουθενά σε εμβέλεια 10 χιλιομέτρων και επειδή όταν με πιάνει λύσσα κακία με ξέρετε δεν ηρεμώ με τίποτα βρήκα ένα χαζοπάπουτσο που καθόλου δεν μου άρεσε διότι σαν παντόφλα ήταν και το αγόρασα!

Γύρισα σπίτι έδιωξα τα αγόρια μου για να έχω ησυχία και με το χέρι μου να τρέμει ξεκίνησα...Το αποτέλεσμα δεν με ξετρέλανε....το σχέδιο από το άγχος μου βγήκε κάπως (ξέρω πως μπορώ και καλύτερα!) Επίσης ακόμα δεν ξέρω αν είναι "σταθερό"  σε βάθος χρόνου το σχέδιο μιας και όλη η χτεσινή μελέτη που έκανα είχε να κάνει με πάνινα παπούτσια....θα δείξει...Μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλω μερικές πάνινες μπαλαρίνες να παίξω πολύ πολύ να γεμίσει το εργαστήριο χαζοζωγραφισμένα πάνινα παπούτσια που ίσως να μην φορέσω και ποτέ... Το συγκεκριμένο τώρα παντοφλάκι μην νομίζετε ότι θα το πετάξω! Μην τρομάζετε δεν σκοπεύω να πάω βόλτα μ αυτό είπαμε το έχω χάσει αλλά έχω λίγο δρόμο ακόμα μέχρι να με κλείσουν μέσα... Θα το πάρω στη δουλειά να αντικαταστήσω κάτι χαζοσαμπώ που έχω χιχι (σε νοσοκομείο δουλεύω επί την ευκαιρία) και πιστέψτε με από όλο το νοσηλευτικό προσωπικό θα φοράω σίγουρα τα πιο χαριτωμένα πατούμενα...! Τώρα πως θα κάτσει άνθρωπος να με εμπιστευτεί να του πάρω αίμα με αυτό το παπούτσι είναι άλλη ιστορία χαχαχα

Για πείτε πόσο ρεζίλι θα γίνω σε κλίμακα μέχρι το δέκα όπου δέκα = θα γελάνε και οι πέτρες!


Το καταδιασκέδασα πάντως και μιας και σήμερα δουλεύω απογευματινή θα τα φορέσω κιόλας να διασκεδάσω και τους συναδέλφους λιγάκι!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και μην ξεχνάτε Hacuna Matata!

Υγ: Το κεφαλάκι της κοπελίτσα ολίγον ασύμμετρο i know αλλά είπαμε έτρεμε το χέρι από το άγχος!

4 σχόλια:

  1. καταρχην...ειναι απιθανο!!!!!!!!!!μου αρεσει που εκανες το καθε παπουτσι διαφορετικο σχεδιο...στα ματια μου ασσυμετρια στο κεφαλακι δεν φαινεται(χαχαχχαχαχ εγω δεν εχω τετοια καλλιτεχνικη φυση)...να σου πω....εγω θα τα φοραγα ανετα!!!!!!!!!!!!ενα 39 σε παρακαλω...αλλα πανινο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις φίλε μου .... και δεν έχω και κανένα άσπρο παπούτσι πρόχειρο .... να του ριχνα ενα mixed media και μετα να τρέμω μην ξεκολλήσουν τα τσιμπλολοϊδια απο πάνω τους.....μπααααααα, θα σου στείλω ένα να μου το ζωγραφίσεις καλύτερα !!!! Η πάνινη πλατφόρμα πάντως που έκανες τα σπαει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Ιωάννα,τι έκανες πάλι;Με εντυπωσιάζεις συνέχεια όμως!!!!Είναι πανέμορφα,εγώ θα τα φορούσα και για βόλτα τα παπουτσάκια.Ειλικρινώς ομιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: