Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Mushroom card

Μπάινω η καλή σου στο ίντερνετ να κάνω τις τσάρκες μου στις μπλοκογειτονίες και βλέπω 22 σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση!!! Θα πρεπε να είσασταν απο μια μεριά να με βλέπατε πως χαμογελούσα όσο διάβαζα τα σχόλια σας χώρια πως ένοιωσα σαν να ψήλωσα μερικούς πόντους απο χαρά...Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ότι θα σας άρεσαν τόσο. Για όσες λοιπόν θέλουν να φτίαξουν κάτι ανάλογο εδώ μπορείτε να τυπώσετε το πατρόν! Σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε με τα καλά σας λόγια και ας με λέει ο Πετράν ψώνιο όταν καμαρώνω σαν το "γύφτικο σκερπάνι" όταν του λέω πως αυτό που έφτιαξα πήρε καλές κριτικές χαχα.

Λοιπόν όπως θα έχετε καταλάβει τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει δημιουργικός οίστρος. Να ναι καλά βέβαια και το Get Creative με τις τόσο ενδιαφέρουσες προκλήσεις του! Χτές αφού έκανα την ανάρτηση μου άρχισα να χαζεύω και μόλις διάβασα για την πρόκληση της Marie για μια κάρτα με χρήση dies cuts ή διακορευτών είπα επιτέλους το cricut θα βγεί απο το κουτί του και δεν θα ξαναμπεί μέσα. Βλέπετε απο τότε που μετακόμισε και αυτό στο υπόγειο δεν το είχα χρειαστεί και είχε ξεμείνει μέσα στην κούτα του. Ποσο μεγάλη διαφορά είδα στην χρήση του τώρα που δεν θα χρειαζόταν να το ξαναμαζέψω δεν μπορείτε να φανταστείτε! Χωρίς άγχος έκοψα τα κομματάκια μου σκορπίζοντας άπειρα χαρτία πάνω στον πάγκο για να βρώ τα σωστά. Στο ενδιάμεσο ανέβηκα μαγείρεψα έβαλα ένα πλυντήριο και ξανακατέβηκα για να τελειώσω την κάρτα μου. Μεγάλο πράγμα να δουλεύεις χωρίς πίεση χρόνου!

Για να επιλέξω τι θα έκοβα σαν κεντρικό θέμα στην κάρτα έκανα αρκετή ώρα. Όχι δεν έχω καμία πλούσια συλλογή απο cartridges 7 έχω όλα κι όλα. Απλά ήθελα κάτι που να μην το έχω ξανακόψει και μετά απο κανα μισάωρο μελέτης διαπίστωσα πως υπήρχάν κάποια μανιταράκια σε μια κασετούλα που αν και είχα κόψει ένα κάποτε δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ...μεγάλη παράλειψη για μένα που λατρεύω τα μανιτάρια! Χωρίς δεύτερη σκέψη το μανιταράκι κόπηκε συναρμολογήθηκε και σιγά σιγά στήθηκε η καρτούλα που θα είναι η συμμετοχή μου. Ελπίζω να σας αρέσει.




Σήμερα επιτέλους μου ήρθαν και κάτι υφασματάκια που είχα παραγγείλει πριν απο πολλές πολλές μέρες και ξετρελάθηκα! Ώρες ώρες νοιώθω πως είμαστε απο τους πιο ταλαντούχους λαούς που δυστυχώς δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα για να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους. Γιατί στην ελληνική αγορά τα υφάσματα να είναι τόσο παροχημένα δεν έχω καταλάβει. Ελπίζω σύντομα να βρώ τα κουράγιο να τα κόψω (φοβάμαι βλέπετε μην τα χαλάσω με την απειρία μου στο ράψιμο τόσο όμορφα που είναι) και να σας δείξω κάτι φτιαγμένο απο αυτά.

Καλό βράδυ σε όλους σας!

8 σχόλια:

  1. Once again it is a pleasure to read your posts they are always so interesting and I always feel like a privelged guest in your home. Also am ashame of my very poor Greek I can read perfectly well and my writing is ok put you certainly put me to shame, Anyway so glad you got your Cricut out of hiding because you have made ayet again a fabulous card. The colours of the mushroom are just perfect and match beautifully with your chosen papers. Thank you so much for your continueed support at Get Creative and the very best of luck..

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!! Κάθε φορά που διαβάζω ανάρτησή σου, από τότε που σε βρήκα, χαμογελάω...γιατί βλέπω πως δεν είμαι η μόνη...για το χαμόγελο όταν βλέπω καλά σχόλια, για το γύφτικό σκεπάρνι που καμαρώνω όπως λέει ο Σταύρος μου, και για το cricut...που το είχα στην άκρη.. και μόλις άρχισα...να το ξαναχρησιμοποιώ και γώ... Μου αρέσει πολύ και η καρτούλα και τα χρώματα που χρησιμοποιήσες...( έχω κάνει και γώ μια ανάλογη) ...αυτό όμως που μου αρέσει πιο πολύ...ο τρόπος που γράφεις!! Είσαι ταλαντούχα και σ'αυτό!!!ΚΑλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια γλυκιά καλημέρα και απο μένα!!!!!

    Και η προηγούμενη δημιουργίας σου αλλά και αυτη με έχουν αφήσει άφωνη!!! Μπραβο σου κοριτσι μου για τις τόσο ωραίες σου εμπνεύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, έχεις πάρει φόρα και θα μας τρελάνεις... πανέμορφη καρτούλα κι αυτή!

    Και όπως είπαμε, να συνεχίσεις τα μεγάλα posts γιατί χαιρόμαστε να τα διαβάζουμε!

    ΄Οντως κάνει μεγάλη διαφορά να έχεις τον δικό σου χώρο για δημιουργίες! Και γλυτώνεις αυτό το βγάλε-βάλε... και μπορείς να τον μαζέψεις σε χρόνο dt!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ όμορφη καρτουλα Ιωάννα!! Περιμένουμε να δούμε τι θα φτιάξεις με τα υφάσματα! Είμαι σίγουρη ότι θα ειναι τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλήμερα κοριτσι..πολυ πολυ ομορφη η καρτα σου..μου αρεσαν τα γηινα χρωματα...αναμενουμε κοριτσι..καλο σ.β...φιλια..καλη επιτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ πολύ μου αρέσει και αυτή η κάρτα σου! όπως έγραψε και Νατάσσα, έχεις πάρει φόρα!έτσι!
    καλή επιτυχία και καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Too cute.....keep the creativity coming...also your blog posts are so entertaining they always put a smile on my face!
    hugz
    iirni

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: