Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Hello 2012!

Το ξέρω πως χάθηκα τις τελευταίες μέρες αλλά ας πούμε πως ο καινούριος χρόνος δεν ξεκίνησε και πολύ ευχάριστα για μένα και την οικογένεια μου...Βιώσαμε μια απώλεια που μπορεί απλά να επιβεβαιώνει "τον κύκλο της ζωής" αλλά δεν παύει να θλίβει. Δεν θέλω να γράψω άλλα για αυτό το θέμα ίσως γιατί ακόμα με στεναχωρεί.

Καλή χρονία πρώτα απ όλα σε όλους με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα!

Για την πρώτη ανάρτηση του 2012 θα ήθελα να σας δείξω τι απέγινε τελικά εκείνο το κεντηματάκι με τα αρκουδάκια που σας έδειξα "περσι". Τα ταχυδρομεία έχουν λιγάκι καθυστερήσει και σαν γνωστή ανυπόμονη δεν άντεξα και χρησιμοποιήσα και πάλι κάποια απο τα υφάσματα που έχω. Αυτή την φορά δοκίμασα να φτίαξω μια απλή τσαντούλα και χρησιμοποιήσα το κέντημα σαν διακοσμητικό της τσέπης. Η αλήθεια είναι πως το στύλ μου είναι τέτοιες τσαντούλες παιχνιδιάρικες σπανία θα με δείτε να κρατάω "καλή" τσάντα. Το μόνο που μένει είναι να βρώ ένα εντυπωσιακό κουμπί για κούμπωμα αλλά ακόμα δεν έχω βρεί κάτι που να μου αρέσει αρκετά. Αυτό που με παίδεψε ιδιαίτερα ήταν να ράψω την τσέπη πάνω στην τσάντα αλλά είπαμε ακόμα μαθαίνω και έχω πολύ πολύ δρόμο.



Και μετά την τσαντούλα θέλω να σας δείξω την πρώτη μου καρτούλα για φέτος. Είναι μια απλή καρτούλα μιας και είναι για την πρόκληση της Νατάσας του Get Creative που μας καλούσε να φτίαξουμε μια καρτούλα CAS δηλαδή "clean and simple". H Νατάσα είναι το καινούριο μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του Get Creative που για ακόμα μια χρονιά προβλέπεται να μας δίνει συνεχώς δημιουργικά ερεθίσματα. Ένα μεγάλο μπράβο στη Νατάσα για την διάκριση (την αξίζει και με το παραπάνω!!!) αλλά και σε όλη την σχεδιαστική ομάδα για την τόσο προσεγμένη δουλεία που κάνει! Αυτή λοιπόν είναι η συμμετοχή μου που προσπάθησα να την κρατήσω όσο "clean" και "simple" μπορούσα....



Πριν σας αφήσω για απόψε θα σας δείξω μια φωτογραφία απο το τραπέζι της Παραμονής πρωτοχρονίας που αν και τελικά μας βγήκε ξίνο δεν παύει να αποτελεί μια δημιουργία μου.


Καλό βράδυ σε όλους!

14 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η τσάντα σου!!!
    Μ' αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα αρκουδάκια!!!
    Καλό Σ/Κ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου! Ελπίζω το 2012 να μην φέρει άλλες στεναχώριες παρά μόνο χαρά και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχη η τσάντα!!!!!!!και η κάρτα εξίσου όμορφη!!είσαι μια αρτίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελπίζω το 2012 από εδώ και πέρα να φέρει μόνο χαρές σ'εσένα και την οικογένειά σου και να να έχεις πάντα όρεξη και φαντασία για δημιουργία! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά!
    Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Από εδώ και πέρα εύχομαι μόνο χαμόγελα.
    Η καρτούλα σου είναι υπέροχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oh sweetie I am so sorry for your loss. I know how you feel as our family is still dealing with its loss and I am sure we always will....
    On a happier not I loooooove your cute bears maybe we need to swap patterns I was an avid cross stitcher I have stitched many pretty and cute things for C3 when he was a baby...loads and loads of designs then scrapbooking came into my life...do I need to say more hahahahahah
    Your card is lovely clean and simple!
    Thank you so much for your continued support of GC
    huugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. So sorry for your loss and hopefully with time your pain will ease. What fabulous creations the bag is so pretty and your dinner table oh so stylish. As for your card absolutely perfect for Natasha's challenge, simple, stylish and beautifully crafted.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οοο Ιωάννα λυπάμαι πολύ για την απώλεια του δικού σου ανθρώπου. Θέλει χρόνο μέχρι να σταματήσεις να πονάς και να τον σκέπτεσαι πιο χαρούμενα, για όλη την αγάπη που σου έδωσε και όσα σου έμαθε όλα αυτά τα χρόνια.
    Εύχομαι όμως παρόλα αυτά για το 2012 να είναι μια καλή χρονιά, να είσαι γερή, χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια, καλή διάθεση και χιούμορ και να σου έρχονται όλα βολικά! Χρόνια σου πολλά για σήμερα!!!
    Όπως πάντα οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες! Πολύ όμορφη και η καρτούλα σου! Μπράβο και καλή επιτυχία στην πρόκληση!!! Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και που παίζεις μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sorry for your loss. The bag is great and the card lovely as usual, thanks for joining us and good luck. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωανάννα, καλή χρονιά! Εύχομαι ο χρόνος αυτός να σου φέρει μόνο ευχάριστες στιγμές, ακόμη κι αν ξεκίνησει έτσι...
    Η τσαντούλα είναι τέλεια και το κέντημα πανέμορφο.
    Εννοείται και η κάρτα μου αρέσει πολύ, αλλά, ξέρεις, μια αδυναμία στα υφάσματα την έχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα μου, λυπάμαι πολύ για την απώλεια...όσο και αν επιβεβαιώνει τον "κύκλο της ζωής" όπως είπες, δεν παύει να μας λείπει από την ζωή....
    η τσαντούλα σου τέλεια, τα αρκουδάκια γλυκίτατα και το αποτέλεσμα πολύ πολύ καλό!!!
    η καρτούλα σου όμορφη γλυκειά και αρκετά c&s!!!
    ααα...και χρόνια σου πολλά για την ημέρα σήμερα!!!!
    πολλά φιλιά και κοιτάμε μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωάννα μου, λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας, μπορώ να σε καταλάβω. Να ζήσετε να θυμόσαστε τον άνθρωπό σας.

    Επίσης να σου ευχηθώ και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!

    Η καρτούλα σου είναι πανέμορφη, απλή, καθαρή και σικάτη. Πολύ ωραίος χρωματισμός! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative - και για τα πολύ καλά σου λόγια, πραγματικά το εκτιμώ πολύ!

    Όσο για την τσάντα, τι να πω... μπράβο σου κορίτσι μου, γεια στα χέρια σου!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιωαννα μου λυπαμαι πολυ...η απωλεια παντα μας ποναει...
    η τσαντουλα σου και η καρτα ειναι υπεροχες οπως παντα...
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λυπάμαι γι αυτό που σας συνέβη,ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένε...
    Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!
    Η κάρτα και η τσαντούλα σου είναι σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: