Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Καλωσόρισες!

Όταν καθίσαμε μαζί στο ίδιο θρανίο δεν περίμενα ποτέ πως 20 χρόνια μετά θα είχαμε μοιραστεί τόσα πράγματα...Τι κι αν μπήκαν ανάμεσα μας θάλασσες και χιλιόμετρα εμείς καταφέραμε να είμαστε πάντα η μία στη ζωή της άλλης! Χτές όταν μου είπες πως έφερες στο κόσμο το πρώτο σου παιδάκι έβαλα σαν την χαζή τα κλάματα απο την χαρά μου...Πόσες εικόνες πέρασαν απο το μυαλό μου και πόσες αναμνήσεις. Πότε είμασταν εμείς παιδία και πότε κάναμε δικά μας παιδιά...Μάλλον μεγαλώσαμε αλλά μέσα μας υπάρχουν ακόμα εκείνο το ξανθό κοριτσάκι και εκείνο το γιαπωνεζάκι που κάθονταν στο πρώτο θρανίο και αντάλλαζαν κρυφά μηνύματα την ώρα του μαθήματος. Ελπίζω οι γίοι μας να κρατήσουν κάτι απο την δική μας φίλια όταν εμείς θα έχουμε φύγει γιατί πλέον μπορώ να το πώ με σιγουριά μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει, βλέπεις η "απόσταση" απελπίστηκε που δεν τα κατάφερε και πήγε να βασανίσει άλλους. Σε σένα λοιπόν "διπλανή" μου για 6 χρόνια, "νονά" του γίου μου, "φίλη" μου για μια ζωή θέλω να ευχηθώ να απολαύσεις το ταξίδι της μητρότητας που χτές ξεκίνησε για σένα. Θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα είμαι σίγουρη γιαυτό! Να είναι ο μικρούλης σου χαμογελαστός όπως είσαι εσύ και ευτυχισμένος! Εγώ το ξέρεις θα είμαι πάντα δίπλα σου να χαίρομαι στην χαρά σου και να σου σκουπίζω τα δάκρυα στην λύπη σου όπως είσαι και εσύ πάντα δίπλα σε μένα! Περιμένω με ανυπομονησία να σας δώ και απο κοντά και ετοιμάσου η γνωστή κλαψιάρα προβλέπεται να ρίχνει χειμάρους από δάκρυα χαράς και συγκίνησης....

Χωρίς άλλα λόγια σας βάζω την καρτούλα που έφτιαξα για να στείλω στην "κολλητή" μου και με την οποία θα συμμετάσχω στην πρόκληση της Channa του Get Creative που μας ζητούσε να φτιάξουμε μια καρτούλα με μια ετικέτα για κεντρικό θέμα και λίγο ύφασμα ή δαντέλα. Η σφραγγιδούλα είναι "digi stamp" απο το pink cat studio αλλά επειδή ο εκτυπωτής μου είναι παλαιολιθικός δυσκολεύτηκα πολύ να την εκτυπώσω καθαρά. Ας όψεται η κρίση αλλιώς θα είχε πάει για ανακύκλωση συσκευών....


Αλήθεια όσες εκτυπώνετε ψηφιακές σφραγγιδούλες σε τι χαρτί τις τυπώνετε??? Ο χαζοεκτυπωτής μου δεν δεχόταν με τίποτα λευκό cardstock με αποτέλεσμα να την τυπώσω τελικά σε απλό και ταπεινό λευκό A4...Αποτέλεσμα αυτού να δυσκολευτώ αφάνταστα να την χρωματίσω!

Σας αφήνω με ένα σχετικό τραγουδάκι που ολοκληρώνει ίσως και την προηγούμενη ανάρτηση μου...Αφιερωμένο στον μικρούλη που αντικρυσε χτές για πρώτη φορά το φώς της ζωής!

From the day we arrive on the planet
And blinking, step into the sun
There's more to see than can ever be seen
More to do than can ever be done
There's far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
Through the sapphire sky
Keeps great and small on the endless round

It's the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life

Καλο βράδυ σε όλους!

15 σχόλια:

  1. Αχ, και η δική μου φίλη και νονά του γιου μου είναι μακριά...και μου λείπει στην καθημερινότητα μου...να σας ζήσει ο μικρός και να είναι πάντα τυχερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία και παραμυθένια η καρτούλα.
    να ζήσει το μωράκι της φίλης σου και μακάρι να διαιωνιστεί η φιλία και μεταξύ των παιδιών σας δυνατή και τρυφερή σαν και τη δική σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκό puccarinaki πάλι με συγκινείς! Να σου ζήσει το μωράκι της φίλης σου, να είναι γερό και καλότυχο! Είναι υπέροχο να σε συνδέει μια τόσο όμορφη και δυνατή φιλία, που να γίνεται συγγένεια! Όσο για την καρτούλα σου, είναι πανέμορφη!!! Πολύ χαριτωμένη, μπράβο σου!!! Καλή επιτυχία στην πρόκληση κι ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative! Και με τόσο όμορφα πράγματα που φτιάχνεις, το μεράκι και η φαντασία σου, θα έφτιαχνες άνετα και layout και με ότι καταπιαστείς το κάνεις με αγάπη και αυτό βγαίνει στις δημιουργίες σου! Δυστυχώς εγώ δεν εκτυπώνω, άσε που μου έχουν τελειώσει τα μελάνια εδώ και καιρό .. οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Τελικά οι κόλλες για το ATG έχουν έρθει? Είσαι ευχαριστημένη? Φιλάκια και καλό βραδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα μου να σας ζήσει ο μικρουλης και να έιναι πάντοτε υγίης και καλοτυχος στη ζωή του!!! Εύχομαι πάντοτε να είστε έτσι με τη φίλη σου. Δυστυχώς στις μέρες μας δε βρίσκεις εύκολα ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτεις κ να δεθεις!! Είσαι πολυ τυχερή!! Η καρδούλα σου είναι υπεροχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα λογάκια! Πραγματικά ένιωσα σαν να τα λέω εγώ στην δική μου κολλητή που επίσης έχει ένα αγοράκι που είμαι η νονά του και είναι και οι δύο πολύ πολύ μακρυά. Σχετικά με τα digi stamp εγώ τα εκτυπώνω σε απλό άσπρο χαρτόνι αν τώρα δεν το δέχεται ο εκτυπωτής σου έχω δοκιμάσει σε ρυζόχαρτο που είναι πιο λεπτό και μου άρεσε το αποτέλεσμα.
    Κ ένα μεγάλο ευχαριστώ και για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...η καρτουλα σου...(αυτόματη διορθωση...)
    Α κ όσον αφορά τον εκτυπωτη. Κ εμένα πολλές φορές δεν μου εκτυπωνει σε πιο χοντρό χαρτόνι με την πρώτη, άλλα προσπαθώ κ δεύτερη φορά κ τότε τραβάει το χαρτί κ εκτυπωνει κανονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι γλυκά και όμορφα λόγια!!!! σε καταλαβαίνω απόλυτα...κι εμάς η φίλη και νονά της κόρης μας είναι μακρυά και πήγε ακόμα πιο μακρυά, αλλα προσπαθούμε να μειώσουμε τις αποστάσεις...
    η καρτούλα σου ειναι πολύ γλυκιά, δεν μπορώ να σου πω για τον εκτυπωτή, γιατί δεν εκτυπώνω κάτι (θα αρχίσω παντως)...
    Να ζήσει λοιπόν ο μικρούλης, γερός δύνατός και να είστε πάντα αγαπημένες και μονιασμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα απ'όλα να πω κι εγώ ότι τα λόγια σου είναι υπέροχα και με συγκίνησαν πολύ!!!

    Αλλά και η κάρτα... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Φοβερά χρώματα!!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Happy Birthday to the little baby that was born!!!! as it the day of his birth!!.....
    your card is fabulous just like you.....
    thanks for taking part in the challenge
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. As always your words are beautiful and it is always a pleasure to view your posts. Your card is fabulius and so much fun the image is so cute and the lace fabulous. Thank you so much for your support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σας ζησει ο μικρουλης Ιωαννακι μου και να εχεις παντα τετοιους ανεκτιμητους ανθρωπους διπλα σου!
    Η καρτουλα ειναι παρα πολυ ωραια και πρωτοτυπη!!
    Μου εχεις λειψει, σε σκεφτομαι, φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωαννα μου, τι όμορφα λόγια & αισθήματα για την φίλη σου! Πόσο χαίρομαι να διαβάζω ανθρώπους με τόση ζεστασιά μέσα τους!! Με έκανες να χαμογελάσω, ευχαριστώ! Να τον χαίρεστε όλοι τον μικρουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας ζήσει ο μικρούλης, έστω και καθυστερημένα...Η καρτούλα σου είναι πολύ όμορφη...Και η σφραγίδουλα άψογη,πολύ γλυκιά...Καλή σου επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ομορφη αναρτηση....χαρηκα που σε βρηκα... σε περιμενω απο το Blog moy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. So so cute!!! love your card, thanks for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: