Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Και ξανά προς την δόξα τραβά!

Κάποιες είμαστε μανούλες...κάποιες όχι ακόμα.
Κάποιες ζουμε σε αστικά κέντρα....ενώ κάποιες άλλες σε μικρά χωρία.
Κάποιες είμαστε μεγαλύτερες σε ηλικία...κάποιες μικρότερες.
Κάποιες αγαπάμε τα απλά και τα λιτά...και κάποιες άλλες τα γκλίτερ τα λουλούδια και τη δαντέλα.
Και αν νομίζετε πως δεν έχουμε κανένα κοινό κάνετε λάθος γιατί ΟΛΕΣ είμαστε ελληνίδες scrapbookers!

Με αφετηρία έναν υπολογιστή και με κίνητρο την υποβόσκουσα δημιουργικότητα (που πιθανόν καταπιέστηκε απο το όλο εκπαιδευτικό σύστημα στο όνομα των μαθηματικών και των αρχαίων...δείτε αυτή την εξαιτρετική σχετική ομιλία!) το 2009 ανακάλυψα το φόρουμ των Scrapbookers in Greece και γοητεύτηκα! Σχεδόν λοιπόν τρία χρόνια μετά το φόρουμ αλλάζει χέρια και περνάει απο την ταλαντούχα Ελίνα στην ταλαντούχα Κατερίνα που σε μια περίοδο ίσως απο τις πιο μαύρες των τελευταίων δεκαετιών με όπλα το γνήσιο χαμόγελο της , την αστείρευτη δημιουργικότητα και διάθεση  της ανέλαβε το δύσκολο έργο να οργανώσει και να εμπνεύσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το "άθλημα" διδάσκοντας σε όλες μας πως τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί (και δεν πρέπει )να κάνει την φαντασία μας να σταματήσει να δουλεύει ;) 

Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή που ανάμεσα σε πολύ ταλαντούχες ελληνίδες (δείτε εδώ όλη την σχεδιαστική ομάδα ;)) επιλέχτηκα και εγώ να αποτελέσω μέρος της σχεδιαστικής ομάδας του ανανεωμένου φόρουμ. Κατερινάκι ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να μην σε απογοητεύσω.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (και απο φτώχεια άλλο τίποτα τον τελευταίο καιρό!) ας περάσω κατευθείαν στο ζουμί. Η πρώτη πρόκληση είναι έτοιμη και αφορά τι άλλο απο τις καλοκαιρινές διακοπές η μνήμη των οποιών ακόμα είναι πολύ νωπή κι ας άρχισαν σήμερα τα σχολεία. 

Το σκέτς της Κατερίνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι το ακόλουθο :


 Και η καρτούλα που έφτιαξα εγώ είναι αυτή :


Με οδηγό το σκέτς και θέμα κάτι καλοκαιρινό μπορείτε να φτιάξετε ότι θέλετε απο σύνθεση, κάρτα, art journaling , mixed media κτλ κτλ. Περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ του φόρουμ να δείτε τις ομορφίες που έφτιαξε και η υπόλοιπη σχεδιαστική ομάδα ;) Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα πανέμορφο δωράκι "ευγενική χορηγεία" της Αλίκης ;)

Λοιπόν τι λέτε? Θα βάλετε στην άκρη έγνοιες και άγχη και θα παίξετε μαζί μας? Ακόμα και αν έχετε να πιάσετε ψαλιδάκι απο το δημοτικό , λίγη ώρα απο τον ελέυθερο χρόνο σας, μερικά κομμάτια χαρτόνια , λίγη κόλλα και πολύ φαντασία είναι αρκετά για να κάνετε την αρχή! Ελάτε όλες μαζί οι ελληνίδες να ξορκίσουμε τις κακές σκέψεις μέσα απο την δημιουργία!


Καλό απόγευμα σε όλους και καλή αρχή τόσο στα παιδάκια που σήμερα επέστρεψαν στα θρανία όσο και σε εμάς ;)

υγ: Λεπτομέρειες για το πώς θα ανεβάσετε αυτό που φτιάξατε μπορείτε να βρείτε τόσο στο φόρουμ όσο και στο μπλόγκ.

10 σχόλια:

  1. Πιο καλοκαιρινή δεν μπορούσε να είναι!Είναι πανέμορφη Ιωάννα όπως όλες σου οι δημιουργίες!Και φυσικά απίθανα χρώματα!Καλή μας αρχή:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετική δουλειά! όμορφα χρώματα όλο ζωντάνια!!
    Καλή αρχή σε όλες εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουκαρινάκι μου πόσο, μα πόσο όμορφα γράφεις, εκτός από το ότι δημιουργείς!
    Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι χαρά μου που είμαστε όλες μαζί και είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε super!
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα!!! άλλη μια απίθανη ανάρτηση!!!! τι να πω για την "πένα" σου..αλλά και για τα χαρτιά και τα ψαλίδια σου!!!!!
    φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μου θα συμφωνήσω με την Κατερίνα και την Ελ...γράφεις τόσο ωραία, είναι πάντα μια απόλαυση διπλή οι αναρτήσεις σου...και γραπτό και φτιαχτό!!! η κάρτα σου άκρως καλοκαιρινή!!!και απίθανη!!! καλή αρχή λοιπόν σε όλες μας...πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωάννα, θερμά συγχαρητήρια για τη θέση σου στο DT! Οι δημιουργίες σου είναι έμπνευση για όλες μας και χαίρομαι πολύ που θα βλέπω ερμηνεία σου στις προκλήσεις!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΥΓ. Εξαιρετική η κάρτα φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πουκαρινούλα, όχι μόνο οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές... αλλά και ο γραπτός σου λόγος το κάτι άλλο. Τι φοβερή παρουσίαση είναι αυτή;

    Χάρηκα τόσο πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαστε μαζί και σε αυτήν την ομάδα!

    Η καρτούλα πανέμορφη (και από κοντά, χιχιχι)

    Καλή μας αρχή, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Puccarinaki τι ωραία που τα λες!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και δεν θα απογοητεύσεις κανένα, γιατί και ταλέντο έχεις και χιούμορ και περνάμε ποοοολύ καλά μαζί σου, ακόμα και διαδικτυακά! Ευχαριστούμε για την έμπνευση! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίθανη η κάρτα σου! Πόσο δροσερή και αεράτη! Μπράβο σου!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: