Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Photo-Card

To μόνο που δεν θα σκεφτόμουν να βάλω ποτέ σε κάρτα είναι μια φωτογραφία...Δεν ξέρω γιατί ίσως γιατί θα φοβόμουν μην καταλήξει σε κανένα κάδο σκουπιδιών. Η πρόκληση της Αναστασίας για κάρτα του Get Creative απαιτούσε να φτιάξουμε μια κάρτα με μια φωτό!Επί μέρες άφηνα αυτή την πρόκληση στην άκρη μιας και δεν μου κατέβαινε καμία έξυπνη ίδεα. Ένα βράδυ σκέφτηκα μέσα στην νύστα μου μέχρι και να ντύσω τον μικρό Άγιο Βασίλη λιγάκι προώρα, να τον τραβήξω μια φωτό και να φτιάξω μια καρτούλα Χριστουγεννίατικη για τους παππούδες που σίγουρα δεν θα την πετούσαν. Δυο τα ξημερώματα έψαχνα στο υπόγειο την περσινή του στολή για να διαπιστώσω πως 100% δεν θα του έκανε φέτος :(...πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά! Περσινή φωτογραφία δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω μιας και το παιδί έχει αλλάξει πολύ όποτε αδιέξοδο για ακόμα μια φορά...Ώσπου είδα την συμμετοχή της Αλίκης και "μπάμ" βρήκα την λύση μου( τελικά η φαντασία μου ώρες ώρες είναι πολύ περιορισμένη). Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μια πιο αφηρημένη φωτογραφία χωρίς πρόσωπα οικεία. Το δούλεψα λιγάκι στο μυαλό μου και μετά απο πολύ σκέψη αποφάσησα να χρησιμοποιήσω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τραβηγμένη απο τον "καλλιτεχνικό" μας φωτογράφο την αδελφούλα μου. Όταν τελείωσα την ασπρόμαυρη κάρτα μου θυμήθηκα το σχόλιο της Άλεξ (γιατί μπορεί φαντασία να μην έχω απο μνήμη όμως σκίζω!) σε ένα ασπρόμαυρο άλμπουμ που είχα φτιάξει πριν απο καιρό και πρόσθεσα μια μικρή κόκκινη πινελία! Πόσο δίκιο είχε....είναι απίστευτο πως την μεταμόρφωσε μια μικρή κόκκινη λεπτομέρεια. Με χαρά λοιπόν σας παρουσίαζω και αυτή μου την συμμετοχή.


Και για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα της φωτό που χρησιμοποιήσα σας βάζω και την γνήσια χιχι.



Καλό απόγευμα σε όλους!

22 σχόλια:

  1. Absolutely fantastic card!!...very very stylish!! love it great take on the challenge!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως γίνεται καποια που δεν έχει φαντασία να φτιάξει μια τόσο πρωτότυπη και υπέροχη σε καθε λεπτομέρια κάρτα????? :)
    είναι πραγματικά υπέροχη!
    καλη επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα κοριτσι η φωτο ειναι υπεροχη και εδεσε ως καρτα...καταπληκτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες!!! Φανταστική κάρτα!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fabulous card ! The image is just perfect.Love the sentiment you have added and the touch of red is perfect. A fantastic arty card and I love it.Thank you for joining us at Get Creative and Good Luck !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Puccarina είναι τεεεελεια η κάρτα σου!!!! Και πόσο πολύ μου άρεσαν οι ασπρόμαυρες κάρτες με μια μικρή κόκκινη πινελιά!!!! Όταν ήμουν φοιτήτρια έστελνα πολλές τέτοιες στον Κώστα μου! Η δική σου είναι άψογη!!!! Μπράβο σου και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια,πολύ καλλιτεχνική η φωτογραφία και η κόκκινη πινελιά την κάνει μοναδική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολλά συγχαρητήρια στην αδερφή σου για την πολύ ωραία φωτογραφία, και σε εσένα που την έφτιαξες τόσο ωραία, καλή επιτυχία στην πρόκληση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απιστευτη καρτα με αποψη!!
    καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι.... είναι κάρτα με άποψη και η χρήση της φωτογραφίας απίστευτη! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελεια!!!!Ειστε καλλιτεχνικο σοι!!!Μπραβο σε σενα για τις ομορφες δημιουργιες σου και μπραβο και στην αδερφη σου με τις ωραιες ματιες της!Παρακολουθω το μπλογκ εδω και λιγο καιρο!;)
    Κσλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I really love this card. B&W are my favorite. Thanks for playing along. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρα πολύ όμορφη κάρτα! Μου άρεσε πάρα πολύ και η φωτογραφία που χρησιμοποίησες! Όντως η κόκκινη πινελιά του ταίριαξε πάρα πολύ! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλεια φωτογραφία με ακόμα πιο τέλειο αποτέλεσμα!!! Μπράβο!!! :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φανταστική η κάρτα σου και η φώτο επίσης!
    Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό..
    Στο blog μου σε περιμένει ένα βραβείο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θέλω εδώ και μέρες να σου πω πόσο μου αρεσει αυτή η κάρτα που έφτιαξες και δεν βρισκω χρόνο... Ειναι υπέροχη, με κανει να θελω να φτιαξω μια ίδια... Η φωτο υπεροχη...Καλή επιτυχία!!! ΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν την είχα δεί αυτήν την ανάρτηση!είναι πραγματικά απίθανη η κάρτα που έφτιαξες, είναι πολύ καλή και η φωτογραφία της αδερφής σου!Έκανες φοβερή δουλειά!Μπράβο σου και καλή επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ εγώ θέλω να φτιάξω μια ίδια :):):) Είναι πανέμορφη!!! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Congratulations on your win! A gorgeous card, I love the image. Maria x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: