Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

My challenge at Get Creative ;)

Όπως ξέρετε ήδη οι περισσότεροι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των καρτών στο Get Creative! Κάθε μέλος της σχεδιαστικής ομάδας θέτει μια πρόκληση και δίνει και ένα δωράκι στην τυχερή νικήτρια που θα επιλέξει. Όλες οι προκλήσεις τρέχουν μέχρι 10 Νοέμβρη και μια τυχαία νικήτρια θα κερδίσει το μεγάλο δώρο που δίνει ο χορηγός μας γι αυτόν το μήνα δηλαδή το Scrap and pieces της αγαπημένης μας Μυρτώς!

Σήμερα λοιπόν ήρθε η σειρά της δικής μου πρόκλησης! Όταν μου ζητήθηκε να διαλέξω το θέμα της πρόκλησης μου πολύ προβληματίστηκα... ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα κάτι όχι δύσκολο αλλά πολύ δημιουργικό! Τα τελευταία τρία χρόνια που περιπλανιέμαι στο φανταστικό χώρο της δημιουργίας έχω περάσει από διάφορες φάσεις...Μια λοιπόν από τις φάσεις αυτές είναι πως ο καταναλωτισμός πολλές φορές γίνεται αυτοσκοπός εμποδίζοντας την εφευρετικότητα που κρύβουμε μέσα μας...Όλοι όσοι δημιουργούμε ξεκινήσαμε γιατί μας ευχαριστούσε να φτιάχνουμε κάτι από το τίποτα στην πορεία όμως οι περισσότεροι από εμάς ίσως και να το ξεχάσαμε.... Δεν υποστηρίζω πως οι "έτοιμες" λύσεις δεν είναι και όμορφες και δεν απαιτούν δεξιότητα στο χειρισμό τους ...δεν παύουν όμως να είναι έτοιμες! Όταν πρωτοξεκίνησα να φτιάχνω καρτούλες θυμάμαι δεν είχα ούτε σφραγίδες ...ούτε όμορφα χαρτιά...ούτε εντυπωσιακά διακοσμητικά...είχα μόνο ένα ψαλιδάκι μια κόλλα και μερικά κάνσον από το συνοικιακό βιβλιοπωλείο. Γιαυτό και η πρώτη μου κάρτα θύμιζε κάρτα παιδιού νηπιαγωγείου...αλλά εγώ την είχα αγαπήσει απίστευτα! Για την πρόκληση μου λοιπόν αποφάσισα να σας ζητήσω να θυμηθείτε λίγο τον πρώτο καιρό και να ζωγραφίσετε ή να να γράψετε κάτι με το δικό σας γραφικό χαρακτήρα πάνω στην κάρτα σας καθιστώντας την αυτόματα και μοναδική! Προς Θεού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε πλέον και εγώ αυτό έκανα άλλωστε, απλά σας ζητάω μια έτοιμη  λύση όπως είναι το sentiment ή η σφραγίδα πάνω στην κάρτα σας να την αντικαταστήσετε από κάτι ολόδικό σας!

Για να σας εμπνεύσω έφτιαξα δύο καρτούλες με δύο κοριτσάκια που σχεδίασα και χρωμάτισα ολομόναχη!  Ξέρω πως ίσως να μην είναι από τις πιο επαγγελματικές μου δουλειές είναι όμως σίγουρα οι πιο προσωπικές μου δουλειές και όσο τις κοιτάζω φουσκώνω από περηφάνια! Λοιπόν τι λέτε θα παίξετε μαζί μου να φουσκώνουμε παρέα??? 

Αυτές είναι οι καρτούλες μου:



Και αυτό είναι το δωράκι μου ;)



Περιμένω με αγωνία να δω τις δημιουργίες σας που πρέπει να συνδέσετε στο βατραχάκι στο μπλόγκ μας δίπλα από το όνομα μου :)

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και φυσικά Hacuna Matata :)

5 σχόλια:

  1. Ιωάννα λατρεύω τις κάρτες σου και τα ολόδικά σου κοριτσάκια!!!!!!Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκεφτηκες να μας βάλεις την πρόκληση και σίγουρα θα προσπαθήσω να παίξω...Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα είναι πραγματικα υπέροχες, πολύ καλά κάνεις και φουσκώνεις απο περηφάνια !! Είναι εκφραστικότατα τα κοριτσάκια σου και πολύ πολύ γλυκά!!! Μπράβο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι από τις πιο επαγγελματικές σου δουλειές;;;; Φαντάσου δηλαδή πως είναι οι επαγγελματικές σου! Είναι απίστευτα τα κοριτσάκια που ζωγράφησες, τα έχουμε πει, είναι να γίνουν σφραγίδες! Τέλειες οι καρτούλες και πολύ καλή η πρόκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You are such a talented lady !!! I love your style and was blown away by your drawings you really should design stamps these are fabulous.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ στην αρχή όταν τις είδα, νόμιζα πως ήταν καλοζωγραφισμένες στάμπες!!! Αμάν με αυτή τη μετριοφροσύνη σου!!! Η δουλειά σου είναι πάντα υπέροχη και προσεγμένη και γεμάτη αγάπη!!! Και η ιδέα της πρόκλησής σου, εξαιρετική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: