Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

behind bars...

Όταν αγόρασα την συγκεκριμένη σφραγγίδα δεν είχα σκεφτεί καθόλου πως θα την χρησιμοποιήσω...Τελείως παρορμητικά ερωτεύτηκα το χίουμορ της και απλά την έβαλα στο καλάθι αγορών μου. Όταν δε την παρέλαβα κατάλαβα πως η χρήση της θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη κυρίως λόγω μεγέθους. Όσο την κοιτούσα ήμουν σίγουρη πως μόνο σε μια κάρτα με μια μόνο επιφάνεια (one layer card) θα μπορούσε να αναδειχθεί πραγματικά και με υπομονή περίμενα να έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Και αυτή η ώρα επιτέλους ήρθε! Η 5η πρόκληση του Get Creative και για την ακρίβεια η πρόκληση της Άλεξ απαιτούσε την κατασκευή μια "one layer card!" Πολλοί ίσως νομίζουν πως μια τέτοια κάρτα είναι εύκολη στην κατασκευή στην πραγματικότητα ,εγώ προσωπικά πιστεύω, πως απαιτεί μεγαλύτερη δεξιότητα. Το να καταφέρεις να κάνεις το απλό να φαίνεται όμορφο είναι για μένα χάρισμα. Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολο είναι για εμάς τις γυναίκες να δείχνουμε όμορφες χωρίς make up και στολίδια και θα καταλάβετε και τον βαθμό δυσκολίας μιας τέτοιας κάρτας. Στην κάρτούλα αυτή χρησιμοποιήσα διάφορα distress inks για να δημιουργήσω το αίσθημα "ελευθερίας" έξω απο τα κάγκελα ενώ με το κοπιδάκι μου και με υπομονή δημιούργησα τά σίδερα της φυλακής. Ο γλυκούλης κλέφτης μου είναι στο εσωτερικό της κάρτας σφραγγισμένος (ελπίζω να φαίνεται στις φωτό αυτό που προσπάθησα να κάνω...)





Και επειδή εκτός απο τις προκλήσεις έχω πλέον μπεί για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση τα πλεκτά στολιδάκια μου συνεχίζουν να αυξάνονται!!! Σας αρέσουν οι μίνι καλτσούλες μου????



Tέλος να ευχαριστήσω την Ξένια για το βραβειάκι μέσα σπο την καρδία μου!!! Ελπίζω σύντομα να έχω έμπνευση ώστε να μπορώ να το αποδεχτώ σωστά γράφοντας 7 πράγματα για τον εαυτό μου και χαριζοντάς το και εγώ με την σειρά μου (αν και μεταξύ μας σας έχω κάνει στο παρελθόν ούκ ολίγες εκμυστηρεύσεις και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...)

Καλό απόγευμα σε όλους ;)



υγ: Και επειδή σας άρεσε η κάρτα με τη φωτογραφία της αδελφής μου χιχι δείτε αν θέλετε αυτό το βιντέακι που έφτιαξα με φωτογραφίες της!

11 σχόλια:

  1. Καταρχην συγκινηθηκα με το βιντεακι,αλλά κάπως αποτομα τελειωσε...μηπως εχει και συνεχεια???
    Η καρτούλα πολύ εξυπνη!!!Πολύ μου αρεσε!
    Καλή επιτυχια!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνη και πρωτότυπη καρτούλα πραγματικά!!!
    Μου αρέσει πολύ που έφτιαξες και ήλιο,συννεφάκια κτλ...Καλή σου επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρόκληση της Αλεξ είναι όντως πολύ δύσκολη...εγώ ακόμη το παλεύω! Η κάρτα σου είναι πολύ έξυπνη, μου αρέσει πολύ το ότι ζωγράφισες το έγω και σφράγισες το μέσα!
    και το βιντεάκι ... σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχου τι καλή κάρτα κρύβει ένα ύποπτο χιούμορ.....χα χα μου αρέσει πολύ.Τα καλτσάκια είναι τέλεια ,λατρεύω τα Χριστούγεννα.Super to video!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλη μια εκπληκτικη καρτα!! υπεροχη οπως παντα!!! και τα καλτσακια.....γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα! Πολύ όμορφη η καρτούλα σου και τα καγκελάκια τα έφτιαξες τεεελεια!!! Δυστυχώς δεν μου ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες για να τις σχολιάσω, αλλά αυτές τις αδελφής σου είναι καταπληκτικές και πολύ επαγγελματικές!!!! Μπράβο σας κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What a clever card ! Love the design a d the great humor. Thank you so much for your continued support at Get Creative and good luck

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο το θέμα της σφραγίδας, αλλά από ότι βλέπω την χρησιμοποίησες έξυπνα με πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία!!!!
    Όσο για τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες είναι πολύ γλυκιές και ζεστές ότι πρέπει για τις γιορτινές ημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτότυπη και όμορφη κάρτα!!!!τα καλτσάκια μια γλύκα!!!καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΕΙΑ η κάρτα σου!!!! χίλια μπράβο, καλή σου επιτυχία !
    (ειχα μαθει πολύ μικρή να πλέκω με βελόνες απο την προγιαγιά μου, μονο κασκολ βεβαια για τις κούκλες μου τα οποία οταν έκανα λάθος και ειχαν τρύπες τα έκανα... γιλεκάκια χαχαχα στο δημοτικό ολα αυτά, ποσο "ζηλεύω" τα καλτάκια σου!!!! είναι υπέροχα :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Very nice card! Love the movie. thanks again for playing along. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: