Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

My "window" card

Η πρόκληση του Get Creative για της 5 Ιουνίου ζητούσε μια κάρτα μ' ένα παράθυρο...

Εδώ και πάνω απο 10 μέρες έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ τι θα φτιάξω....Προσπάθησα να το δώ εναλλακτικά μπας και ξεμπλοκάρω αλλά πόσο εναλλακτικά μπορείς να δείς ένα παράθυρο??? Να ενημερώσω ότι die για παραθυρόφυλλο δεν έχω....έψαξα για free svg παραθύρου δεν βρήκα...ούτε καν σφραγγίδα με παράθυρο δεν είχα...Αν ήθελα λοιπόν να φτιάξω κάτι έπρεπε να σχεδιάσω και να κόψω μόνη μου τα στοιχεία!

Απο την αρχή που ασχολούμαι με τις κάρτες έχω ένα θεματάκι...θέλω η κάρτα που φτιάχνω να χωράει σε φάκελο. Ίσως γιατί 99% κάπου την δίνω, ίσως γιατι στο μυαλουδάκι μου κάρτα και φάκελος πάνε πακέτο...σχεδόν πάντα προσέχω τα διακοσμητικά να έχουν τέτοιο όγκο ώστε η κάρτα να συνεχίζει να χωράει στο φάκελο της όταν θα έχω τελειώσει.. Αυτό είναι αρκετά δεσμευτικό αλλά όσες φορές και αν προσπάθησα να ξεφύγω σκεπτόμενη , ε δεν πειράζει την βάζεις σε μεγαλύτερο φάκελο...το χεράκι μου δεν μπορούσε να το κάνει. Τελικά δυσκολεύομαι πολύ να βγώ έξω απο τα όρια...

Άντε τώρα να χωρέσεις ολόκληρο παράθυρο μέσα σε φάκελο! Και θα μου πείτε, μα γίνεται τι μας λές τώρα...γίνεται δεν αντιλέγω αλλά αν το παράθυρο που εσένα σου έρχεται στο μυαλό έχει τέντα και ζαρντινιέρα γίνεται????

Η πρώτη δυσκολία ήταν να πάρω απόφαση πως θα έφτιαχνα μια κάρτα που δεν θα έμπαινε εύκολα σε φάκελο...Και αυτό μου πήρε 3 μέρες..(χαζά κολλήματα του μυαλού!)

Η δεύτερη δυσκολία ήταν να σχεδιάσω παραθυρόφυλλο, τέντα και ζαρντινιέρα..Και άντε με το παραθύρι κάτι κάνεις, με την τέντα το ψιλοπαλεύεις (να ναι καλά τα border punches) με την ζαρντινιέρα τι κάνεις οεό??? Επιστρατεύεις όλες τις γνώσεις τριγωνομετρίας που έχεις απο το λύκειο, λές και καμιά δεκαριά φορές το πάτερ ημών απο μέσα σου και δοκιμάζεις!

Μετά απο 4 συνεχόμενες ώρες (αυτή η κάρτα σίγουρα μου πήρε το περισσότερο χρόνο απο οποιαδήποτε άλλη)... με ένα καλάθι αχρήστων γεμάτο αποτυχημένες προσπάθειες...μ ένα πάγκο να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα...κατάφερα επιτέλους να την τελειώσω.

Ειλικρινά αν την ξαναέφτιαχνα απο την αρχή τώρα που έχω την εμπειρία θα την έκανα καλύτερη...αλλά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο. Μου βγήκε λιγουλάκι vintage νομίζω πράγμα που δεν πολυσυνηθίζω (αχ αυτή η δαντέλα σε μεθάει η ρουφιάνα και όπου μπεί έχει τόσο ισχυρό χαρακτήρα που σε παρασέρνει να κάνεις άλλα απ αυτά που σχεδιάζες) . Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.






Καλό απόγευμα σε όλους ;)



24 σχόλια:

  1. δεν έχω λόγια!!!τι δημιούργησες κορίτσι μου??????πω πω είναι απίστευτη!!Μα όλα τα έχει!!και κορτίνα αλλά και σκέπαστρο(τέντα)....δεν σε πιστεύω!!!μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλή επιτυχία που είναι δεδομένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο ευχαριστημένη???θα έπρεπε να είσαι ενθουσιασμένη!!! είναι φοβερή!!! καλή επιτυχία, αν και την θεωρώ σίγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια!!!!!!Καλη επιτυχια κι από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωσιάστηκα.... είσαι σπουδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κάρτα είναι πάρα πολύ όμορφη !! την έκανες τέλεια την ζαρντινιέρα και τις τέντες όλα φοβερά, Σε ευχαριστούμε πολύ έπαιξες μαζί μας στο get creative!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως παντα υπέροχη αλλα η λεπτομερια με τις κουρτινες φοβερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Your card is so cute!! Thank you for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I feel your pain as I too had great difficulty coming up with something and lots of my attempts ended up in the bin. Thank you so much for persevering as the result is fabulous you are such a talented crafter and I love that you stuck it out. A fabulous card and your window with the lovely lace curtains is perfect. thank you so much for sharing with us at Get Creative and the best of luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες τώρα...! Ιωάννα μου τί έφτιαξες!! Μου μυριζει πρωτιά :)) Ειχα κ εγώ το κόλλημα οπως το δικό σου όμως βρήκα τρόπο να φτιάχνω φακελο με 2πλές πικμάνεις στα πλάγια για να χωράει άνετα και να μην γινεται πίττα..Κάτι σαν την ζαρτινιέρα σου για να καταλάβεις καλύτερα.. Πολύ, καλή επιτυχία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω λόγια!!! ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! Καλοδουλεμένη με φοβερές λετπομέρειες. Πολλά συγχαρητήρια!!! Συνέχισε να μας εμπνέεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενταξει....δεν υπαρχεις!!!στην κυριολεξια παραθυρο με τα ολα του!!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω πάθει πλάκα!!!!!Είναι τόσο όμορφη που έχω μείνει άφωνη!!Πραγματικά φανταστική!!!Ιωάννα χίλια μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ομορφο και έξυπνο ... άξιζε όλη αυτή η σκέψη και τον προβληματισμό σου!!! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανέμορφο έγινε το δεντράκι σου το λάτρεψα!Σίγουρα θα ξετρελαθεί και η μαμά και το μικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταπληκτική Ιωάννα μου!!μοναδική με ξετρελαίνει η λεπτομερέστερη δουλειά σου!!!!καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OMG this is drop dead cute!!!!!!!!!!
    I adore all the details what can I say soooooo cute!!!!!!!!!!!!!
    Thanks you so much for playing along with us at Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη, 1. δεν καταλαβαίνω πώς μου είχε ξεφύγει αυτή η ανάρτηση, 2. ...δεν παίζεσαι!!!! Απίστευτη κάρτα!!!! Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου τόσες ώρες, αλλά το άξιζε, είναι μοναδική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: