Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Enjoy scrapping : Guest designer!!!!

Όταν η Λένα απο το enjoy scrapping μου ζήτησε να γίνω guest designer για ένα προϊον που θα μου "ταιριάζε" μόνο δεν χοροπηδούσα απο την χαρά μου! Σε μια τόσο δύσκολη εποχή η Λένα τόλμησε να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κάτάστημα με είδη scrapbooking και με κίνητρο την αγάπη της για το αντικείμενο κατάφερε να δημιουργήσει ένα online κατάστημα που συναγωνίζεται επάξια καταστήματα του εξωτερικού τόσο σε τιμές όσο και σε ποικιλία προϊόντων!Φανταστείτε λοιπόν τι τιμή ήταν για μένα να μου ζητήσει η Λένα να σας παρουσιάσω ένα απο τα προϊόντα του καταπληκτικού αυτού καταστήματος!

Όταν έφτασε το πακετάκι με το προϊόν ειλικρινά έμεινα αποσβολωμένη! Ήταν ένα πανέμορφο kit τσόχας που ναι η Λένα είχε απόλυτο δίκιο μου ταίριαζε και με το παραπάνω! Την αγάπη μου για την τσόχα την βλέπετε συχνά μέσα απο τις δημιουργίες μου αυτό λοιπόν το kit είχε μέσα όλα όσα χρειάζονταν για μια εξαιρετική και χρηστική κατασκευή με κατατοπιστικότατες οδηγίες! Ιδανικό για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τσόχα ακόμα και για παιδιά με δημιουργικές ανησυχίες!!!! Αλλά επειδή με έπιασε η γνωστή μου λογοδιάρροια έφτιαξα ένα βιντεάκι για να πάρετε μια ιδέα περι τίνος πρόκειται!




Μέσα στο κίτ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τις διάφορες ραφές άκρως κατατοπιστικές! Δεν τις αναφέρω στο βίντεο γιατί δεν ξέρω την ελληνική μετάφραση τους χιχι....

Μα πείτε μου δεν είναι ονειρεμένο????


Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς το δικό σας κεκάκι-κουτάκι δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ ;)

Καλό βράδυ σε όλους!

10 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου είναι πανέμορφο, τα λόγια είναι περιττά! :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι φανταστικο!Εχεις δικιο για την Λενα και γι'αυτο την εκτιμαμε πολύ!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ιωάννα, είναι πάρα πολύ όμορφο... Και συμφωνώ μαζί σου για την Λένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι υπέροχο!!! μπράβο σου...
    όσο για την Λένα, είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος... και μπράβο της που δεν μένει στάσιμη και πειραματίζεται συνεχώς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πανέμορφο και μια πολύ καλή ιδέα για δωράκι τώρα το Πάσχα σε κάτι γλυκατζούδες φίλες που έχω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Congratulations on being chosen as guest designer for Enjoy crapping. What a great kit and you did abeautiful job. great videao and easy to follow too.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Love cupcakes! Είναι τέλειο, μπράβο! Πέρνα από το blog κερνάω δωράκι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρες!!!! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά όταν είδα τα τσόχινα προϊόντα στο Enjoy Scrapping, εσένα σκέφτηκα!!! Αυτά, είπα, είναι για το puccarinaki!!!!! Συγχαρητηηηηηριιιαααα για την θέση σου ως Guest Designer τόσο στο Enjoy Scrapping όσο και στο Get Creative!!!!! Κι ευχαριστούμε για το βιντεάκι! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: