Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Bye Bye October

Ο Οκτώβριος σιγά σιγά μας αφήνει και ερχόμαστε ένα βηματάκι πιό κοντά στα Χριστούγεννα! Απολογογισμό αυτού του μήνα δεν θα κάνω γιατί μάλλον αρνητικό θα είναι το αποτέλεσμα...Θα κρατήσω μόνο τα θετικά όπως τον Μαραθώνιο καρτών που πάνω που νόμιζα πως κατάφερα να τερματίσω με τις δύο καρτούλες που θα σας δείξω παρακάτω διαπίστωσα πως προέκυψε ακόμα μια πρόκληση! Επειδή λόγω υποχρεώσεων φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να φτιάξω κάτι για την τελική πρόκληση με χαρά σας παρουσίαζω τις τελευταίες μου καρτούλες για την πρόκληση της Iωάννας και της Όλγας του Get Creative.

Η πρόκληση της Ιώαννας μας ζητούσε να ακολουθήσουμε την παρακάτω συνταγή : 2 χαρτία με μοτίβα + 1 κορδέλα + 3 λουλούδια έτσι έφτιαξα αυτή την καρτούλα....


Η πρόκληση της Όλγας μας ζητούσε να φτίαξουμε μια καρτούλα με πουλάκια όπως μπορεί ο καθένας να φανταστεί και έτσι μου προέκυψε αυτή η καρτούλα....


Η αλήθεια είναι πως δύο αυτές καρτούλες μου αντιπροσωπεύουν τον δόκτωρ Τζέκιλ και τον Μίστερ Χάιντ που κρύβω μέσα μου...λές και τις έχει φτιάξει διαφορετικό άτομο η μια αρκετά συντηρητική και η αλλή τελείως funky...To συνηθισμένο μου στύλ είναι κάπου στην μέση ;)

Ελπίζω να σας αρέσουν...
Και για φινάλε σας βάζω μια ομαδική φωτογραφία και των 12!!! καρτών όπως στολίζουν το σαλόνι μου όλον αυτό το μήνα! Δυστυχώς για να μην χαλάσουν θα πρέπει να τις μαζέψω.


Δεν ξέρω τι εντυπώσεις σας άφησαν οι συμμετοχές μου εγώ πάντως καταευχαριστήθηκα αυτό το ταξίδι δημιουργικότητας!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το επιτελείο του Get Creative για τα δημιουργικά του ερεθίσματα!!!

Καλό απόγευμα σε όλους.

17 σχόλια:

  1. Τις καλυτερες εντυπωσεις αφησαν οι συμμετοχες σου!Πολυ ομορφες και οι σημερινες καρτουλες,ξετρελαθηκα με την κουκουβαγια(το'χεις με τις κουκουβαγιες!).
    Οταν την δει η Ειρηνη να δεις πως θα κανει...!
    Σ'ευχαριστω πολύ για τη συμμετοχη σου στις προκλησεις του Get Creative και σου ευχομαι καλή επιτυχια!:)
    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου είναι καταπληκτικές και οι δύο κάρτες!!!! αλλά ακόμα καλύτερες είναι όλες μαζί στολισμένες!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στις προκλήσεις του Get Creative και καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πολύ όμορφες!βρε πολλές κουκουβάγιες βλέπω τελευταία!λες να τολμήσω και εγώ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά...η κουκουβάγια όλα τα λεφτά!!! τέλειες οι καρτούλες σου...μια μια προσεγμένη και ιδιαίτερη!!!!αφού το έχεις με τις κάρτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oh my these are so so so so cute!!!!
    I am over the moon ecstatic that you had a wonderful time this month!!....all the time and effort was worth it just to hear you say this
    I THANK YOU!...
    good luck
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ,η κουκουβαγια ειναι γλυκα!!!!και η αλλη δηλ. ,αλλα η δευτερη ειναι η αδυναμια μου!!
    ολες σου οι συμμετοχες ειναι αψογες!!
    σε ευχαριστουμε πολυ!!!
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πάρα πολύ όμορφες! τα χρωματα σκέτη τρέλα! Αλλά και όες μαζί φαίνοντε μια απίστευτη παρέα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σου! Καλό απ'ογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 'χεις το 'χεις, μήπως να αλλάξεις επάγγελμα ή μήπως να έφτιαχνες έναν δημιουργικό χώρο στη δουλειά σου και να παραδίδεις μαθήματα για ξανασκέψου το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά δεν λέμε bye bye October, όπως κι εγώ είχα πιστέψει! Μας το κρατούσαν για έκπληξη κι έχουμε άλλη μια κάρτα!!!! Πολύ όμορφες είναι όλες, ειδικά όλες μαζί που τις στόλισες, είναι υπέροχες! Μπράβο σου και καλή επιτυχία! Εμένα πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι κι εγώ πέρασα πολύ καλά δημιουργώντας τις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΓΛΥΛΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με πρόλαβες κι έγραψες από μόνη σου την άποψή μου: είσαι σίγουρη πως τις έκανες εσύ και τις 2?
    όλες είναι πανέμορφες και τις είχες πολύ όμορφα μαζεμένες.Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι αυτές οι τελευταίες υπέροχες και πολύ προσεγμένες! Μπράβο σου κορίτσι! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Once again two stunning entries both are beautiful especially love your funky owl ! The look fabulous all together well done indeed ! Thank you for taking part in this marathon challenge your efforts and your beautiful art is much appreciated. Good Luck !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κουκουβάγια είναι άπαιχτη Μιστερ Χαιντ χιχιχι!
    Καλή εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είναι πραγματικα υπέροχες!!! ημουν σε ταξίδι και εχασα τις μισες προκλήσεις!!!οχι οτι θα εκανα κατι ιδιαιτερο ,μα η προσπαθεια ειναι που μετραει!!!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: