Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Όχι που θα άντεχα....

Πάει τέλος είμαι "junkie". Χρειάζομαι επειγόντως απεξάρτηση απο το card making....Μου έχει γίνει τόσο μεγάλη ανάγκη που αυτή η κακομοίρα η κούτα με τα υλικά απο τα τόσα άνοιξε κλείσε στο τέλος δεν θα κλείνει. Δεν λέω έκανα πολλές δουλίτσες αυτή τη βδομάδα παράλληλα με τη δουλειά καθάρισα μάρμαρα...έκανα τζάμια...σκάλες...ντουλάπες και άλλα τέτοια ευχάριστα. Πράσινο σαπούνι, ξύδι για τα πλάκακια (το έμαθα και αυτό) και μπουκάλια καθαριστικό τζαμιών ήταν τα υλικά με τα οποία ασχολούμουν όλες τις τελευταίες μέρες. Χτες το βράδυ όμως δεν άντεξα άλλο...Παρότι τα χεράκια μου είχαν κουλαθεί εντελώς απο τις δουλειές με "έτρωγαν" να φτιάξω κάτι για την ακρίβεια μια καρτούλα για την πρώτη πρόκληση κάρτας του Get Creative. Πήρα μια βαθειά ανάσα και άνοιξα για πολλοστή φορά την κούτα ευχόμενη αυτά που θα χρειαζόμουν να είναι πάνω πάνω. Στα πολύ γρήγορα έφτιαξα μια καρτούλα που την είχα στήσει στο μυαλό μου την ώρα που έτριβα τα πλακάκια των καινούριων μπάνιων του σπιτιού. Ελπίζω το ότι η έμπνευση ήρθε μέσα σε μια τουαλέτα να μην επηρέασε και το αισθητικό αποτέλεσμα. Θέμα της πρόκλησης μια κάρτα με χρώματα πράσινο-κίτρινο-πορτοκαλί. Σας τη βάζω στα γρήγορα και τρέχω να συνέχισω με το πακετάρισμα.
ΥΓ ελπίζω να μην ξανακυλίσω και η επόμενη δημιουργία και ανάρτηση να είναι απο ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον.

17 σχόλια:

  1. Είναι υπέροχη!!!Τελικά η έμπνευση μπορεί να έρθει παντού!!χαχα!!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην απολογεισαι ποτε που δημιουργεις!!! συνεχισε!!!!!
    καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι απλά καταπληκτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Με το καλό να μπείτε και να τακτοποιηθείτε και στο καινούργιο σας σπιτάκι! Έμπνευση να είναι και ας ήρθε όπου θέλει χα χα! Η καρτούλα είναι πολύ όμορφη! Γενικά οι κουκουβάγιες μου αρέσουν πολύ! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!!!ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι απιστευτη!!!Απολαυστικη οπως παντα και ομορφα δημιουργικη,απο τα πλακακια του μπανιου στα πολυχρωμα χαρτια!Ειμαι σιγουρη οτι εχεις διαλεξει πλακακια με κουκουβαγιες!!!χαχαχαχα!!!
    Με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας και καλη επιτυχια με την προκληση!
    Σε φιλω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Good luck with your move ! Fabulous card and perfect for our challenge. Love your owl and such a bright and happy card. Thank you for taking the time to join us once again at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. What a beautiful card!!! Love it ... thanks for playing with us at Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη καρτούλα Ιωάννα! Πολύ όμορφα τα χαρτιά σου και γλυκούλα η κουκουβάγια. Καλή επιτυχία και με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαα τελεια η κουκουβάγια!!!!!
    χρειάζεται και αυτό.... χαλαρώνεις, ηρεμείς και ξανά προς το τρίψιμο τραβάς!!!
    καλή δύναμη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλορίζικο το νέο σας σπίτι!
    Η καρτούλα σου είναι πολύ όμορφη! καλά έκανες και δεν αφησες την εμπνευση να πάει χαμένη!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η καρτούλα είναι πανέμορφη και μέσα στη γλύκα!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Your card is very cute!! Great job after all that cleaning, good luck with the move and thanks for finding the time in between to play along with get creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχα!!!Τέλεια η καρτούλα σου!!!!τελικά είναι αυτό που λένε:οι μεγάλες ιδέες πιάνονται στα πιο απίθανα μέρη!!!καλή επιτυχία και καλή δύναμη με τις δουλειές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πανέμορφη η καρτα σου!!!Να είστε καλά να χαίρεστε το νέο σας σπίτι!!Καλη επιτυχια στη πρόκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπεροχη η καρτουλα σου, και εμενα ολες οι ιδεες μου ερχονται οταν κανω δουλειες!!!! Ευχομαι ολα να πανε καλα με την μετακομιση και γρηγορα να εισαι στον καινουριο σου σπιτακι και να δημιουργεις ομορφα πραγματακια!! Ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου για την μικρη, να χαιρεσαι και εσυ το αγορακι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: