Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μαμά ουάου!!!!

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστοριούλα απο τη ζωή μου σχετική πάντα με τις χειροτεχνίες. Όταν πρωτοαγόρασα το μηχάνηματάκι μου όπως ίσως θα θυμάστε είχα μεγάλο πρόβλημα να το χρησιμοποιήσω επειδή ο παρά κάτι μήνες 2 ετών γίος μου ήθελε σαν τρελός να πατήσει όλα τα κουμπάκια που έχει το μηχάνημα...Ύστερα απο ένα σχόλιο της Ελευθερίας αποφάσισα να βγάλω το μήχανημα να πάρω τον μικρό αγκαλία και να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι μαζί του. Του έλεγα λοιπόν Δημητράκη έλα να πατήσουμε αυτό το κουμπάκι και να δείς που το μηχάνημα θα μας κόψει μια πεταλουδίτσα. Πράγματι ο μικρός πατούσε το κουμπί που του έλεγα και περίμενε με αγωνία να δεί τι θα γίνει. Μόλις τελειώνε το μηχάνημα έβγαζα το χαρτί και καθώς το τραβούσα έβλεπε τη πεταλούδα να μένει πάνω στην επιφάνεια κοπής με τα μάτια γουρλωμένα. Του έλεγα λοιπόν και εγώ με χαρά είδες "ουάου" το μηχάνημα κάνει μαγικά. Το επαναλάβαμε πολλές φορές και κάθε φορά αναφωνούσαμε μάνα και γιός "ουάου" μόλις το μηχάνημα τελείωνε. Περάσαν κάμποσες μέρες και ένα βράδυ που κοιμόταν έφτιαξα μια καρτούλα με εκείνες τις πεταλόύδες που είχαμε κόψει και για να στεγνώσει την έβαλα πάνω στην βιβλιοθήκη. Το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε και είδε την κάρτα αναφώνησε χαρούμενος "μαμά ουάου"! Έκτοτε όποτε βλέπει μια δημιουργία μου και τον ρωτήσεις Δημητράκη τι είναι αυτό αυτός απαντάει με απόλυτη φυσικότητα "μαμά ουάου". Και επειδή τα παιδιά έχουν την ικανότητα να εξελίσσουν απίστευτα ότι μαθαίνουν το κέντημα που φτιάχνει η μαμά μου αυτές τις μέρες ονομάστηκε απο τον Δημητράκη "γιαγιά ουάου". Στη δική του γλώσσα λοιπόν το "ουάου" μάλλον σημαίνει χειροποιήτο χαχα. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο "ουάου" μπορεί να είναι για τους άλλους αυτά που φτιάχνω το μόνο σίγουρο είναι πως για τον Δημητράκη είναι "μαμά ουάου" και κάθε φορά που φτιάχνω κάτι του το δείχνω για να ακούσω αυτό το "μαμα ουάου" και να πάρω την απόλυτη ικανοποιήση.

Και για να μην σας αφήσω μόνο με πολυλογίες σας βάζω μια καρτούλα που έφτιαξα για την πρόκληση στις 20 Ιουνίου του Get Creative. Σε αυτή την πρόκληση έπρεπε να ακολουθήσουμε το παρακάτω sketch της Αναστασίας.




Έφτιαξα έτσι μια "μαμά ουάου" καρτούλα όνομα και πράγμα μιας και έβαλα και μια πουκαρινούλα πάνω έτσι για να την κάνω και λίγο πιο προσωπική. Αυτές τις σφραγγιδούλες με τις μικρές γιαπωνεζούλες τις είχα αγοράσει γιατί θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω και σαν σήμα κατατεθέν χαχα.




Καλή εβδομάδα σε όλους!

15 σχόλια:

  1. Beautiful card love the image and the gorgeous papers you have used.
    Thanks once again for your continued support for Get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ SUPER OYAOY!!!!
    O ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πράγματι ουάου η καρτούλα!!!
    Υπέροχη η αφήγηση,χαμογέλασα σκεφτόμενη τη μικρή φατσούλα του να εκπλήσσεται!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με χαμόγελο κι εγώ διάβασα την ανάρτηση σου και μπορώ, ως νέα μαμά κι εγώ, να φανταστώ την έκπληξη και τον αυθορμητισμό των παιδιών! Νομίζω η επιβράβευση του Δημητράκη σου αντιπροσωπεύει όλα τα γειτονάκια σου, γιατί η καρτούλα σου είναι πράγματι πολύ όμορφη! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι όντως ουάου η καρτούλα σου!!!
    χαίρομαι που η "εμπειρία" μου, έπιασε τόπο...;)

    πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ ωραία!!!! Μπράβο!!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια" και η αλήθεια είναι πως όλες σου οι δημιουργίες, αλλά κυρίως αυτή η καρτούλα είναι SUPER ΟΥΑΟΥ! Τα παιδάκια είναι πραγματικά υπέροχα και πολλές φορές με τον αυθορμητισμό και τις ατάκες τους μας αφήνουν άφωνους! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ο μικρος πρεπει να ειναι απιστευτος!
    κι σιγουρα εχει δικιο!!
    η καρτα ειναι τελειααααααααα!!!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε καταλαβαινω!Το ιδιο ακριβως κανει και ο μικρος μου!!!Καθε φορα που τελειωνω κατι το δειχνω στον αντρα μου και τρεχει και αυτος αμεσως να δει πρωτος.Το παιρνει στα χερια του,το κραταει ευλαβικα και λεει ''Ουαου,ειναι τελειο!''!!!Οτι και να του δειξω!Ειναι η καλυτερη ανταμοιβη!
    Η καρτουλα σου ειναι τελεια!:)
    Αυτες οι σφραγιδες μου αρεσουν παρα πολυ και τα χαρτια που χρησιμοποιησες επισης!Καλη επιτυχια και χαιρομαι πολυ που συμμετεχεις παντα στις προκλησεις μας!
    Σε φιλω...και ενα φιλι στον βοηθο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. It is so wonderful to get approval from our children!
    As for your card it is too cute you know how i feel about little Japanese dolls they make me go "WOW" hahahaha
    thank you so much for taking part in the challenges...you are a star!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματικά, πολύ ουάου ιστοριούλα! (και καρτούλα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμογέλασα με την ιστοριούλα σου ... υπέροχη ουάου καρτούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. So cute, bravo sou!! thanks for playing along with get creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: