Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Bee Happy...


Τελευταία όπως έχετε ήδη καταλάβει κάτι έχω πάθει με τις κάρτες και δεν σταματάω να φτιάχνω. Ίσως επειδή ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος μου, μόνο αυτό μου επιτρέπει. Πηγή εμπνευσής μου πάντα μα πάντα οι προκλήσεις του Get Creative! Για τον μήνα Ιούνιο η πρώτη πρόκληση κάρτας ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μια κάρτα στην οποία κάποιο στοιχείο έπρεπε να χρησιμοποιηθεί όχι μια όχι δύο αλλά έξι φορές! Όταν διάβασα για την πρόκληση ένα παιδικό τραγουδάκι μου καρφώθηκε στο μυαλό. Δεν ξέρω αν θυμάστε τα τραγούδια με τους αριθμούς που είχαν βγάλει τα ζουζούνια κάποιο φεγγάρι... Το αγαπημένο μου απο αυτά πολύ πριν γίνω μανούλα ήταν το εννιά. Τελευταία το τραγουδάω στον γίο μου σχεδόν καθημερινά μιας και και κάπως πρέπει να τον απασχολώ όταν κάνουμε τις εισπνοές με το aerolin... H παιδίατρος μου είπε πως πρέπει να μετράω αργά μέχρι το δέκα όσο η μάσκα είναι στο προσωπάκι του και για να μην χάνω το μέτρημα τραγουδάω το τραγουδάκι με το εννέα και προσθέτω ακόμα ένα ;) "Οι εννέα μελισσούλες αγκαλιά" λοιπόν για χάρη της πρόκλησης έγιναν έξι , τις άλλες τρεις φανταστείτε τις μέσα στην κυψέλη! Και επειδή όπως έχω ξαναπεί οι μήνες αυτοί είναι γεμάτοι απο γάμους και βαφτίσια έφτιαξα ακόμα μια καρτούλα για γάμο με τις χάρτινες κουκλίτσες του cartridge "paper dolls dress up" που πραγματικά το έχω λατρέψει!









Καλό απόγευμα σε όλους!

10 σχόλια:

  1. You are so funny you always make me smile or laugh!!!!!
    I adore your card...very very creative!!!!!!
    thanks for playing with Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκιές οι καρτούλες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες οι καρτούλες σου!!! ειδικά αυτή με τις μελισσούλες!!! καλό βράδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες κάρτες, ειδικά αυτή με τις μελισσούλες!!! Continue to Bee Creative, Ιωάννα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισαι φοβερηηηηηηηηηη!!
    Ιωαννα μου σε ευχαριστω παρα πολυ! το Σαββατο στην εκθεση ηρθε να με δει η Δωρα! την ηξερα απο πριν μεσω του αντρα μου και χαρηκα πολυ!!!μολις μου ειπε οτι ειστε κολλητες τρελαθηκα!μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα!
    οι καρτες σου ειναι τελειες!!! χαρουμενες και ζουζουνιαρικες!
    ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Very cute card! bravo! Thanks for playing along with Get creative and good luck with the challenge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφες οι καρτούλες!!!Υπέροχες οι μελισσούλες!Το τραγουδάκι αυτό μου αρέσει και μένα πάρα πολύ!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. What a perfect bee-autiful card!!! LOL Thanks for joining us on Get Creative!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Beeeee utiful card so clever and pretty with lovely happy colours. Thanks for joining us at Get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ γλυκιά η καρτούλα! πολύ όμορφες οι μέλισσες γλυκύτατες! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο get creative καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: