Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Άρχισαν οι εκπτώσεις



...και εγώ αντί να ψωνίζω ρούχα κάθομαι και φτιάχνω χάρτινα φορεματάκια προσκλητήρια. Μάλλον πρέπει να πάω να κοιταχτώ αλλά πως να το κάνουμε αντισυμβατική είμαι και σε αυτό το θέμα. Πειράζει που δεν θέλω να πάω να στηθώ έξω απο τα μαγαζιά και να μαλλιοτραβηχτώ για ένα μπλουζάκι με άλλες αφηνιασμένες shopaholic??? Προς Θεού δεν λέω πως δεν μου αρέσουν τα ψώνια έχω άλλωστε δύο Χ χρωμοσώματα και εγώ. Δεν μου αρέσει απλά ο πανικός των εκπτώσεων που σε μπερδεύει και γυρίζεις σπίτι με 10ζευγάρια μπότες και ένα τεράστιο ερωτηματικό για το που θα τις αποθηκεύσεις τώρα. Μα είχαν 70 % έκπτωση λές στον εαυτό σου για να παρηγορηθεί και ας έχουν χρώματα και σχέδια που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα αγόραζες ποτέ.

Εγώ λοιπόν προτίμησα για να γιορτάσω με το δικό μου τρόπο την έναρξη των εκπτώσεων να φτιάξω μερικά δειγματάκια για προσκλητήρια και δωράκια πάρτυ φορεματάκια. Καιρό τώρα είχα δεί διάφορες καρτούλες σε αυτό το σχήμα και ήθελα να το δοκιμάσω. Το κουτάκι φορεματάκι με παίδεψε το κατιτίς παραπάνω αλλά βγήκε πολύ χαριτωμένο. Έφτιαξα και μια καρτούλα για τη γιορτή των ερωτευμένων γιατί μπορεί εγώ να μην πολυπιστεύω σε αυτή όπως έχω γράψει και σε άλλη ανάρτηση πολλοί δικοί μου όμως πιστεύουν και την γιορτάζουν.

Πείτε μου όμως δεν είναι πολύ trendy τα προσκλητήρια φορεματάκια μου??? Πρέπει να είναι πάντως μιας και έλαβα απο τρία διαφορετικά μπλόγκ το βραβείο trendy!!! Ευχαριστώ την Ria, το χειρότεχνο, και την pink dreamer που μου το χάρισανκαι το χαρίζω και εγώ με τη σειρά στα εξής 10 μπλόγκ




1)http://craftycroppersgr.blogspot.com/ τι πιο trendy απο το challenge blog της Ειρήνης!
2)http://scrapglitter.blogspot.com/
3)http://ilovescrapbook.blogspot.com/
4)http://tsouftsouf.blogspot.com/
5)http://irini-myspecialplace.blogspot.com/
6)http://pienekop.blogspot.com/
7)http://agelini.blogspot.com/
8)http://omorfimama.blogspot.com/
9)http://fuku-shooting.blogspot.com/
10)http://elinamotherscrapper.blogspot.com/

Βασικά σε όλα τα μπλόγκ που παρακολουθώ θα ήθελα να το χαρίσω αλλά έπρεπε μόνο σε δέκα... Φιλάκια!









9 σχόλια:

  1. Ομορφα τα προσκλητήρια αλλά και η καρτούλα!
    Συγχαρητήρια για τα βραβεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα φορεματάκια!! Μου αρέσει που χρησιμοποίησες χρώματα που κάνουν αντίθεση!
    Η καρτούλα είναι υπέροχη!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια γλύκα είναι τα προσκλητήρια και η καρτούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο Ιωάννα μου!!! Θα κάνω κι εγω σχετικη αναρτηση σύντομα...
    Οι προσκλησεις σου ειναι ονειρεμενες και σιγουρα θα γινουν αναρπαστες! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφα είναι τα φορεματάκια! Και η κάρτα φυσικά! Εγώ πάντως ούτε που κατάλαβα πότε άρχισαν οι εκπτώσεις! Αυτό όμως που έχω να πω, είναι ότι, αν έχεις να κάνεις δωράκια σε αγαπημένους σου ανθρώπους, αν έχεις κάποια υποχρέωση, ενδεχομένως μια μελλοντική γέννηση, βάπτιση ή γάμο, καλό είναι να αγοράζεις στις εκπτώσεις! Δεν ξέρεις ποσά πολλά μπορείς να αποταμιεύσεις! Εγώ που έχω 6 ανιψάκια και τα 2 μου παιδάκια, αυτό κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα προσκλητήρια φουστανάκια είναι γλύκα αλλά η κάρτα μου άρεσε πάραααα πολύ!!
    σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!!!φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αρχίσω με τα προσκλητήρια, τα οποία είναι τοσο χαριτωμένα και ξεχωριστά! Μου αρέσει που ξεφευγουν από τα συνηθισμένα. Δεύτερον, συμφωνώ για τις εκπτώσεις. Κι εγώ ανέβαλα τα ψώνια μου για άλλη φορά. Δες το θέμα στο μπλογκ μας, αν θες, που είναι σχετικό. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλά έκανες και έφτιαξες αυτά τα προσκλητήρια,είναι πανέμορφα!!!!! Πολύυυυ χαριτωμένα και γλυκά!!!!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο που σου δόθηκε και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με σκέφτηκες και μου το πρόσφερες,σου εύχομαι λοιπόν ακόμα περισσότερα βραβεία και πολλές-πολλές δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ομορφα προσκλητηρια.........ξεχωριστα..οσο για τις εκπτωσεις μακαρι να ημουν κοντα σε βιτρινες κ μαγαζια κ ας μην ψωνιζα απλα μια τζουρα θα επαιρνα...φιλιαααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: