Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εκ παραδρομής


Σας έχει τύχει να διαβάζετε εκ των υστέρων τις αναρτήσεις σας και να διαπιστώνετε πως σας έχουν ξεφύγει ορθογραφικά λάθη??? Εμένα όποτε γράφω στον υπολογιστή μου συμβαίνει συχνά. Λίγο που όταν ετοιμάζω ανάρτηση πάντα έχω τον μικρό να ζητάει αγκαλιές και παιχνίδια, λίγο που ο υπολογιστής είναι διαφορετικός απο το απλό χαρτί όσο και αν προσέχω πάντα μα πάντα θα κάνω ένα με δύο ορθογραφικά που θα τα καταλάβω μετά. Όχι ανορθόγραφη δεν είμαι στο Λύκειο ο φιλόλογος φώναζε που δεν έβαζα τόνους ακόμα και σήμερα όταν γράφω τους τόνους τους θεωρώ περιττούς ορθογραφικά όμως δεν έκανα σχεδόν ποτέ. Συγχωρείστε με επομένως αν βλέπετε κανένα λαθάκι εκ παραδρομής θα έχει γίνει και μην με παρεξηγείτε αργά η γρήγορα θα το πάρω χαμπάρι και θα το διορθώσω.

Εκτός λοιπόν απο τα θέματα πλήκτρολόγησης κειμένων στον υπολόγιστη έχω ακόμα ένα μεγάλο θέμα. θεωρώ πως ότι και αν έχω δοκιμάσει τα έχω κουτσοκαταφέρει με τα layouts όμως αποδεικνύομαι ανεπίδεκτη μαθήσεως. Για μένα οι συνθέσεις αποτελούν την μεγαλύτερη πρόκληση που δεν καταφέρνω ποτέ μα ποτέ να κερδίσω. Βλέπω άλλες συνθέσεις και ξετρελαίνομαι με το αποτέλεσμα και μετά βλέπω τις δικές μου και λέω πως φαίνονται όπως η ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού μπροστά σε μεγάλους πίνακες. Το παλεύω όμως όσο δεν τα καταφέρνω τόσο πεισμώνω. Έτσι αποφάσισα να προσπαθήσω να συμμετάσχω για πρώτη φορά στην πρόκληση του scrapbookers in greece. Θέμα τις πρόκλησης η δημιουργία ενός LO με χρήση ακρυλικών χρωμάτων. Επέλεξα ανοιξιάτικα χρώματα αν και καταχείμωνο και για την διακόσμηση χρησιμοποιήσα λουλουδάκια που έφτιαξα ολομόναχη με βελονάκι Η μπλοκοφιλενάδα Άλεξ με κόλλησε με το βελονάκι και για να εξασκηθώ έφτιαχνα λουλουδάκια συνεχώς. Όταν τελειώσα διαπίστωσα πως είχα φτιάξει ένα μικρό μπαξέ που κάπου έπρεπε να τον χρησιμοποιήσω...Έτσι έβαλα μερικά στην σύνθεση. Το τρίτο επομένως LO είναι "nature friendly" και φτιαγμένο με πολύ αγάπη.





Σε λίγες μέρες θα έχουμε ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια και είμαι κατενθουσιασμένη. Ευκαιρία να φτιάξω κάτι σκέφτηκα. Έτσι έφτιαξα με τη βοήθεια του tutorial της Ανεραίδας αυτή την κατασκευή που αν αρέσει στον άμεσα ενδιαφερόμενο θα πρέπει να την αναπαράγω αρκετές φορές σε άλλους χρωματισμούς (αυτό είναι ένα demo με ότι είχα σπίτι). Μα πείτε μου δεν είναι γλυκούλικο? Απαιτεί γερή υπομονή και δουλειά αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει
Καλό βράδυ σε όλους!

14 σχόλια:

  1. τελειο ειναι φιλεναδα! πολλα φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιστεύεις ότι κι εγώ δεν βάζω συνήθως τόνους;;; στο σχολείο είχα πρόβλημα (ήμουν και της Γ' Δέσμης, φαντάσου στ' Αρχαία το πρόβλημα μου) και γενικά δεν βάζω τόνους...

    Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ ξέχασα να πω για την σύνθεση, συγνωμη:
    Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που έβαλες και μπράβο σου που προσπαθείς με τις συνθέσεις! Με την πρακτική θα γίνεσαι όλο και καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι μωρωδιαααααααα!σαν αληθινο!!!!!!συνεχισε την καταπληκτικη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφη και η σύνθεσή σου, μην ξεχνάς ότι όσο εξασκείς κάτι, τόσο πιο καλά το μαθαίνεις...είδες με τα λουλουδάκια??ήταν να μην πάρεις φόρα!!
    τα φορεματάκια βγήκαν υπέροχα, γλυκά και ρομαντικά.
    όσο για την μπάλα...πολύ δουλειά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως αδικείς τον εαυτό σου; Η σύνθεση είναι πολύ όμορφη και αρμονική(και σίγουρα ανοιξιάτικη).
    Το δεντράκι είναι τέλειο αλλά αν έχεις να φτιάξεις πολλά , καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία τα λουλουδάκια και η σύνθεση αλλά και η κατασκευή σου τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφη σύνθεση Ιωάννα!! Τα λουλουδάκια είναι υπέροχα!!
    Κ η κατασκευή καταπληκτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ομορφο που ειναι ,ειδικα το μπουκετο με εχει ξετρελανει...φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλεος τι έφτιαξες πάλι βρε αδερφάκι? μα κάλα απο τι και πως είναι φτιαγμένα αυτα τα ανθάκια? χαρτί γκοφρέ είναι? και καλά πως τα κόλησες χωρίς να γίνεις και εσυ σύχριστη και το δεντράκι...? ρε συ μπράβο.... τέλειο είναι... αλλά νομίζω πρέπει να δώσεις και οδηγίες... τι έτσι μας το δείχνεις? :P
    είναι καταπληκτικό πάντως... θέλω και εγώ ένα (ασπρόμαυρο πάντα :P) xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω πως είσαι σκληρή με τον εαυτό σου, όσον αφορά στα LO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. puccarinaaaaaaaaaaa.....
    αυτά τα λίγα έχεις μόνο πρόχείρως στο σπίτι???
    ααααα τι να κάνει κανείς μόνο με αυτά?>"&*$%^@$%
    πλάκα μας κάνεις puccarina?
    είναι πάάάάρα πολύ όμορφο το γλαστράκι.
    Αν δεν αρέσει και στον άμεσα ενδιαφερόμενο θα τρελλαθώ! Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε και εγω μια απο τα ιδια, μολις κανω μια αναρτηση , την ξαναδιαβαζω και εχω σιγουρα 2-3 διορθωσεις..οσο για τους τονους πικρη ιστορια, ειμαι και κορη δασκαλου...η συνθεση πολυ ωραια, τα λουλουδακια ειναι γλυκα, η γλαστρουλα οντως θελει πολυ δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είναι τέλεια η ιδέα και η υλοποίησή σου!!θα το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή!!
    μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: