Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Μπαμ"!

Οι συνειρμοί που κάνει το ξερό μου το κεφάλι ώρες ώρες είναι απίστευτοι... Πριν από μερικές μέρες στην κουβέρτα που δουλεύω έφτασα στο σημείο εκείνο που τα νήματα για τα μοτιφάκια δεν θα με έφταναν για να προσθέσω ακόμα μια σειρά αλλά παρόλαυτα περίσσεψε λίγο νήμα από όλα τα χρώματα. Πάντα μου συμβαίνει αυτό πάντα λιγάκι περισσεύει και έχω γεμίσει μικρά χρωματιστά μπαλάκια από νήματα από όλα τα project που έχω φτιάξει. Σκεφτόμουν λοιπόν πως θα μπορούσα να τα αξιοποιήσω και τότε ανεβάζει η φίλη μου η Μυρτώ κάτι εντυπωσιακότατα make over επίπλων και παθαίνω σοκ από την τελειότητα αυτών που μεταποίησε. Και "μπαμ" μου σκάει η πρώτη ιδέα. Τι καλά σκέφτομαι που θα ήταν να έβαφα το κρεβάτι που έχω στον ξενώνα να το κάνω άσπρο για να φαίνεται η κουβερτούλα που πλέκω ακόμα πιο όμορφη! Για μέρες ζάλιζα την Μυρτώ για το πως θα το έκανα και για το τι υλικά θα χρειαζόμουν και στο ενδιάμεσο "μπαμ" μου έρχεται η δεύτερη ιδέα....Αν το βάψω τελικά άσπρο τι καλά που θα ήταν να έφτιαχνα ένα λευκό κλαδί διακοσμητικό για το τοίχο. Και στο καπάκι η τρίτη "μπαμ" και με τα απομεινάρια να πλέξω μια γιρλάντα με καρδούλες και αστεράκια για να ταιριάζει!!!! "Μπαμ" τέταρτη σκέψη και ένα πουλάκι από αυτά της Λούσυ!!!! "Μπαμ" και να φτιάξω και την παλιά καρέκλα με ύφασμα στο χρώμα του δωματίου!! Και για να μην σας κουράζω μέσα στο μυαλό μου έχω οργανώσει ολόκληρη  handmade ανακαίνιση γιαυτό το δωμάτιο με σκοπό όταν τελειώσω την κουβέρτα (που προς το παρόν επειδή ενώνω πάει αργά λόγω ζέστης....) το δωμάτιο που θα την στρώσω να μοιάζει λιγάκι με αυτά που βλέπω και ζαχαρώνω στο pinterest με το μίνιμουμ κόστος (κοινώς με ότι έχω ήδη...)

Οι πρώτες ενέργειες λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν :) Τα χρώματα τα κεριά και τα βερνίκια είναι στο δρόμο τους ( τώρα μπορεί να μην βλέπεται το αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!) Το κλαράκι επιτέλους με πολλές διακοπές είναι έτοιμο και οι ιδέες συνεχίζουν να με χτυπάνε η μια πίσω από την άλλη μην ξέροντας από που να πρωτοξεκινήσω...

Σήμερα θα σας δείξω λοιπόν το κλαράκι που έφτιαξα γιατί όλο το δωμάτιο θα με πάρει χρόνο να το τελειώσω και κατά καιρούς θα σας δείχνω και άλλα επιμέρους στοιχεία μέχρι το τελικό tah dah που θα είναι τα έπιπλα μαζί με την κουβέρτα ;)

Για το κλαδί που πιο πολύ κούτσουρο το λες παραλίγο να με τσιμπήσουν σφήκες αλλά χαλάλι του μιας και είναι τέλειο. Το έξυσα να φύγει ο φλοιός και το έβαψα με ακρυλικό λευκό. Για την γιρλάντα χρειάστηκε να περάσω τα αστεράκια modge podge από την πίσω πλευρά για να μην κατσαρώνουν και αρκετές φορές να την λύσω και να την δέσω μέχρι να βρω το σωστό τρόπο που θα ταίριαζε καλά στο κλαδί. Για το πουλάκι δεν δυσκολεύτηκα ευκολότατο είναι να το δοκιμάσετε! Τέλος τα γραμματάκια για πλεκτά τα ξεκίνησα και αυτά και στο τέλος επειδή δεν μου βγήκαν όπως τα ήθελα τα έκοψα σε χαρτί και με πολλά layers κολλημένα μεταξύ τους κατάφερα να τα φέρω σε καλό πάχος ώστε να στέκονται

Αυτό λοιπόν είναι το κλαράκι μου που πολύ το αγάπησα και που τώρα περιμένει υπομονετικά να τοποθετηθεί πάνω από το κρεβάτι του ξενώνα.





Αυτά από μένα προς το παρόν σας αφήνω να πλέξω κανένα φυλλαράκι γιατί έχει μείνει ακόμα λίγο νήμα και μόλις σκέφτηκα και κάτι καινούριο "μπαμ"!

Hacuna Matata everybody

υγ: Μυρτώ φωτιές άναψες σε όλες μας αν το κατάλαβες χαχαχα και αφήσαμε τα χαρτιά και πιάσαμε τα πινέλα!

11 σχόλια:

  1. Σούπερ ιδέες Πουκαρινάκι και το κλαδάκι υπέροχο!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι απίθανο Ιωαννα μου!!!!Το λάτρεψα!!!!!!!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλε τελειο ειναι !!!! θελω και γωωωωω !!!!!!!!!! happy room make over !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι απλα τελειο!! Ανυπομονω για να δω τελειωμενο το δωματιακι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο!! με το καλό και τα υπόλοιπα!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Αχ Αλικη μου κατι πατησα καταλαθος προσπαθωντας να δω απο το κιν το σχολιο σου και νομιζω το εσβησα... :( χιλια συγνωμη!!!!!

      Διαγραφή
  7. Τι φτιάχνουν αυτά τα χεράκια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!!!!!!!!!! Μπαμ!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφο!οι χρωματικοι συνδιασμοι εκπληκτικοι!!σου φτιαχνει τη διαθεση και μονο που το κοιτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μου αρεσουν τα μπαμ σου!!πολυ ομως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πανέμορφο το κλαδάκι..τέλειο το κρεβάτι και η κουβέρτα ακομα πιο απίθανη!!!
    σε φιλώ...και περιμένω το επόμενο μπαμ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: