Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καινούρια πρόκληση στο SIG!


Kαινούρια πρόκληση τρέχει απο σήμερα στο Scrapbookers in Greece με φοβερό θέμα! Φτιάξτε μια σύνθεση για την αγαπημένη σας συνήθεια και ελάτε να παίξετε μαζί μας ;) 


H δική μου σύνθεση αφορά μια απο τις αγαπημένες μου συνήθειες εδώ και αρκετά χρόνια το διάβασμα... Απο έφηβη το διάβασμα πάντα ήταν το καταφύγιο μου σε όλες τις δυσκολίες. Πλέον μου είναι αδιανόητο να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τους αγαπημένους μου φίλους τα βιβλία.... Αυτή λοιπόν είναι η δική μου σύνθεση :





Και για να μην με περάσετε για τελειώς άσχετη στα αγγλικά το λαθάκι στο journaling το είδα μόλις ανέβασα τις φωτογραφίες και το έχω διορθώσει απλά δεν βρήκα τον χρόνο να τραβήξω καινούρια φωτό :( ...και εδώ κολλάει το γνωστό όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Το ξέρω πως έπιασαν οι ζέστες αλλά λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές βγάλτε τα χαρτάκια σας και τα ψαλιδάκια σας και δείξτε μας ποιά είναι η δική σας αγαπημένη συνήθεια.  Μια τυχερή θα κερδίσει και ένα δωράκι ;)

Hacuna Matata σε όλους ;)

4 σχόλια:

  1. Πολύ ξεχωριστή σύνθεση και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!Επίσης το λουλούδι κάτω αριστερά είναι έτοιμο ή το εφτιαξες με τα χεράκια σου?
    (Ο ρόμπινς είναι ένας απο τους αγαπημένους μου.Τα έχω ΟΛΑ τα βιβλία του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η φωτογραφία σου τέλεια, είσαι μια κούκλα! το στένσιλ φοβερό, και το journaling επίσης! κοριτσάκι μου είσαι μια απίστευτη πηγή έμπνευσης σε ότι και να κάνεις! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που οι συνθέσεις σου είναι η μια καλύτερη από την άλλη! Είσαι φοβερή! Χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ αγαπημένες ;)
    Αλικάκι μου δεν ξαναγράφω πόσο θα μας λείψεις....γιατί θα με πάρουν πάλι τα ζουμιά!
    Μυρτούλι μου <3 να μου το λές εσύ με κάνει να το πιστεύω χιχι σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    Ελενα μου ο Ρομπινς μεγάλη αδυναμία!!!!! Γιαυτό τον έβαλα πρώτη μούρη στο καβούρι χαχαχα Όσο για το λέλουδο έτοιμο είναι καλέ και μάλιστα της Prima ...βασικά το είχα πάρει κάνα χρόνο πριν και περιφερόταν πάνω στο γραφείο (με τα λουλουδια έχω θέμα δυστυχώς...) εκεί που έφτιαχνα το lo λέω δεν το κοτσαρω και αυτό πάνω το κακόμοιρο μιας και ταιριάζει το χρώμα και τσούπ το κόλλησα....στην πορεία βέβαια το ψιλομετάνοιωσα αλλά ότι κολλάει δεν ξεκολλάει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: