Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

1st December Christmas Spirit

Καλό μήνα σε όλους :)

Επιτέλους ο μήνας των Χριστουγέννων ήρθε και φέτος και μαζί του φέρνει και μια καινούριο πρόκληση απο το Scrapbookers in Greece. Θέμα μας για αυτό το μήνα μια χριστουγεννιάτικη ανάμνηση η γενικότερα κάτι που να αγαπάτε απο τα χριστούγεννα :)

Και το σκέτς μας για αυτόν το μήνα αυτό :


Η αλήθεια είναι πως ενώ χαρακτηρίζω τον εαυτό μου παιδί των Χριστουγέννων φέτος κάτι έχω πάθει και δεν μπορώ με τίποτα να μπώ στο γιορτινό κλίμα σε αντίθεση με τον γίο μου που απο μέσα Νοέμβρη σε καθημερινή βάση με ρωτάει πότε θα έρθει ο Άγιος Βασίλης.... Μου φαίνεται παράξενο που έχω μπλοκάρει και να σας πώ ανησυχώ και λιγάκι...Ακόμα και το στόλισμα του σπιτίου που έγινε χτές δεν με βοήθησε καθόλου απλά χαιρόμουν να βλέπω τον μικρό να χοροπηδάει δεξία και αριστερά με ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτία ζωγραφισμένο. Μιλάμε είναι λες και μου έκλεψε ο μικρός όλο τον ενθουσιασμό... Αφού σήμερα πριν ανοίξει κάν το μάτι του πήρε το αρκουδάκι του και έτρεξε να του δείξει το δέντρο και του εξηγούσε μάλιστα ποιά στολίδια έβαλε εκείνος και ποιά εγώ χαχα...Πιστεύω πως φάση είναι και θα περάσει. Και θα μου πείτε τι σας ζαλίζω πρωί πρωί! Ο λόγος είναι η σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση που δεν μου βγήκε τόσο χριστουγεννιάτικη όσο θα μου έβγαινε υπο κανονικές συνθήκες. Το μαύρο δεν το λές και χριστουγεννιάτικο χρώμα ε??? Είναι λοιπόν μια alternative χριστουγεννιάτικη σύνθεση που σίγουρα θα λάτρευε η Σωσώ απο τα εγκλήματα. Η φωτό είναι απο τις αγαπημένες μου και απο τα πρώτα χριστούγεννα του μικρού. Θεωρώ (η ψωνάρα μάνα...) πως σαν μοντέλο είναι το παιδί μου σε αυτή χαχα και να σημειωθεί πως είναι μόλις 6 μηνών!!! Και επειδή Κυριακάτικα με έπιασε πολυλογία  ιδού τι έφτιαξα :


και μερικά κοντινά



Αυτή η σύνθεση είναι λιγάκι έξω απο τα νερά μου για δύο λόγους...πρώτον για τα χρώματα που ήδη το ανέφερα και δεύτερον για το glitter που χρησιμοποιήσα. Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν πως δεν είμαι πολύ φίλη με το glitter απλά το χρησιμοποιήσα μπας και με αυτό καταφέρω να δώσω λίγη λάμψη απο αυτή των Χριστουγέννων που φέτος αδυνατεί να βγεί απο μέσα μου χαχα. Λοιπόν τι λέτε? Θα μοιραστείτε μαζί μας μια Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση??? Έχετε μέχρι το τέλος του μήνα να ανεβάσετε τις συμμετοχές σας  :) και περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ μας να δείτε τις ομορφίες και της υπόλοιπης σχεδιαστικής ομάδας καθώς και μια έκπληξη απο την ταλαντούχα μας Μυρτώ ;)

Καλή μέρα σε όλους <3 p="p">

16 σχόλια:

  1. ομολογώ οτι ούτε εγώ φέτος 'το'χω' με τα χριστούγεννα...αλλά όπως και να έχει η σύνθεση σου είναι απίστευτη! τρελάθηκα με το μαύρο σου φόντο, με τα mists κτλ πίσω απο το winter, εννοείται με το κομματάκι washi και βεβαίως βεβαίως με την φατσούλα του μικρού η οποία είναι όντως για διαφήμιση!!! άντε καλό μήνα να έχουμε και ελπίζω να μας φτιάξει λίγο η διάθεση όσο θα πλησιάζουμε στις γιορτές...τα λέμε το απόγευμα και απο κοντά! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη!Και χειμωνιάτικη.
    Τι καλός που είναι ο μικρός!!!!!!!
    Πραγματικός χιονανθρωπος.
    'Οσο για τη χριστουγεννιάτικη διάθεση,θα σού 'ρθει.Κι αν δεν έρθει,δε χάθηκε κι ο κόσμος(είμαι η Σωσώ).
    Ευχομαι καλή επιτυχία για σήμερα και να περάσετε πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!απιθανη...υπεροχα χωματα...ακρως χειμωνιατικη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα πάλι μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα!
    Άκρως χειμωνιάτικα, σα να χιονίζει πραγματικά. Καλά, και ο γιος κούκλος - με το δίκιο σου τον καμαρώνεις:)
    Επίσης μου αρέσει ιδιαίτερα και η κόκκινη καρδούλα που ξεχωρίζει μέσα στο λουλούδι και αναδεικνύει όλη τη σύνθεση. Πολύ καλή επιλογή!
    Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικη!!!!!! Από τις αγαπημενες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την αγαπώ!!Είναι απίστευτη!
    Και η φατσούλα του μικρού είναι φοβερή!Λιώνω!!
    Όσο για την διάθεση νομίζω ότι φέτος όλοι λίγο πολύ έτσι είμαστε.Φαντάσου να μην είχαμε και τα μικρά να μας βάζουν στο κλίμα...Τίποτα δεν θα καταλαβαίναμε από γιορτές!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ....

    Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννα μου είναι φανταστική! Παρ' όλο που δε χρησιμοποίησες τα παραδοσιακά χρώματα των Χριστουγέννων είναι εντελώς ταιριαστά όλα με τη φωτογραφία! Σαν να ήρθαν όλα απ' τον παγωμένο Βόρειο Πόλο! Ο μικρός είναι γλύκας! Ευχαριστούμε για την έμπνευση! Καλό βραδάκι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σύνθεση σου είναι απλά φανταστική! Και ο μικρός απίθανος! Και να κοιτάξεις να σου έρθει η διάθεση. Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...τελικά εκτός απο τη Σωσω υπάρχει και κάποιος άλλος που λατρεύει αυτη τη σύνθεση....εγώ!! Ειναι καταπληκτική! Το μαύρο θεωρώ οτι είναι απο τα πιο γιορτινά και πιο δυναμικά χρώματα! Και πολύ χειμωνιάτικο επίσης. Οσο για το χιονανθρωπάκι σου τι να πω....φανταστική φατσούλα!! Να τον χαιρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τέλεια σύνθεση Ιωάννα μου!!!μου αρέσουν όλα!!!ο μικρός σου.... μια γλύκα!!!να τον χαίρεσαι!!!χάρηκα που σε είδα και από κοντά!!!το γουράκι σου ήδη στολίζει το σπιτάκι μου!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη, σου τα είπα μεν, αλλά δεν σου τα έγραψα;;;;;

    Ιωάννα, ότι και να λες εσύ... είναι Θεά και στις συνθέσεις!!!!!!! Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!! Ναι, ναι, βοηθάει βέβαια και το μοντέλο (καλά, τον έχω ερωτευτεί!!!!!), αλλά είναι να το έχεις κιόλας... Μου φαίνεται εξαιρετικό το ασπρόμαυρο χρώμα, και η λεπτομέρεια της κόκκινης καρδιάς όλα τα λεφτά!

    Μπράβο Πουκαρινούλα!!!

    Όσο για το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα... από κάπου μας έχει ξεφύγει σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουκλακι μου ομορφο....και λιγα λεει 'η ψωναρα'μανα.εισαι σκετη γλυκα!!!!!η συνθεση φοβερη....αγαπω το μαυρο χρωμα παααααρα πολυ!!!!!συγκινηθηκα που ο δημητρακης μιλαγε στο αρκουδακι για το δεντρο...θελω να τον γνωρισω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: