Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

December 5th card challenge

Οι γιορτές πλησιάζουν και η διάθεση στα πατώματα... Βρε τι πάθαμε φέτος! Να μην μπορώ ακόμα να ευχαριστηθώ την αγαπημένη μου εποχή του χρόνου.


Ευτυχώς που υπάρχουν οι προκλήσεις και κάτι όλο και φτιάχνω γιορτινό. Για τις 5 Δεκεμβρίου η πρόκληση μας στο Get Creative είναι μια πραγματική πρόκληση! Έχετε παίξει bingo ποτέ??? Αν όχι ήρθε η ώρα να το κάνετε δημιουργικά. 

Φτιάξτε μια καρτούλα επιλέγοντας 3 στοιχεία απο την παραπάνω κάρτα κάνοντας bingo είτε κάθετα είτε διαγώνια είτε οριζόντια....και αν νομίζετε πως είναι εύκολο να σας πώ εδώ πως τα 3 στοιχεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι και τα μοναδικά στοιχεία πάνω στην κάρτα σας ;)

Αν και με παίδεψε απίστευτα αυτή η πρόκληση (ίσως περισσότερο απο κάθε άλλη...) με καμάρι κατάφερα να την ολοκληρώσω και να τι έφτιαξα εγώ για να σας εμπνεύσω :Για την καρτούλα μου χρησιμοποιήσα μια απο τις διαγωνίους για την ακρίβεια κορδέλα glitter και σφραγγίδα.

Λοιπον τι λέτε θα παίξετε μαζί μας???? Έχετε μέχρι το τέλος του μήνα να μας δείξετε πως κάνατε εσείς bingo χιχι.

Καλη μέρα σε όλους :)

2 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφη η κάρτα σου Ιωάννα μου!!Και όντως είναι πολύ δύσκολη η πρόκληση του bingo!!Και γω σπάω το κεφάλι μου για να δω πως θα φτιάξω κάτι να μην ξεφύγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια Ιωάννα μου.Τέλεια!
    Happy birthday και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: