Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

November 20th card challenge

Φεύγει σιγά σιγά και ο Νοέμβριος και πλησιάζουν όλο και περισσότερο τα Χριστούγεννα! Φέτος δεν ξέρω πρώτη χρονιά τέλος Νοεμβρίου και εγώ ακόμα να μπώ σε γιορτινό κλίμα περίεργο για μένα....Μάλλον ο καιρός φταίει πως να στολίσεις δέντρο όταν ακόμα την νύχτα σε τσιμπάνε κουνούπια??? Που θα πάει όμως σιγά σιγά θα πάρω μπροστά γιατί με ένα τρίχρονο στο σπίτι να σε ρωτάει απο τον Αύγουστο πότε θα έρθει ο Άγιος Βασίλης δεν έχεις και άλλη επιλογή χαχα.

Στα δικά μας τώρα η πρόκληση στο Get Creative για τις 20 Νοεμβρίου είναι όπως πάντα ακόμα ένα υπέροχο sketch της Ειρήνης. 

Το συγκέκριμένο σκέτς κυριολεκτικά το λάτρεψα και μόλις το είδα ήξερα αμέσως τι θα φτιάξω. Ιδού λοιπόν η καρτούλα που έφτιαξα για να σας εμπνεύσω λιγάκι :



 Και μερικά κοντινά:



Όλα τα στοιχεία είναι κομμένα στο χέρι και ραμμένα στο χέρι απο τι άλλο...απο τσόχα. Περάστε μια βολτίτσα απο το blog του Get Creative να δείτε και τις υπόλοιπες υπέροχες κάρτες της σχεδιαστικής ομάδας και μια τυχερή νικήτρια θα γυρίσει σαν Guest Designer για τον μήνα Ιανουάριο!!! Τη διαδικασία την ξέρετε νομίζω φτιάχνετε την καρτουλα σας και συνδέεται το λίνκ το βατραχάκι στο πλάι του μπλόγκ μέχρι το τέλος του μήνα ;) Περιμένω με αγωνία να δώ τι θα φτιάξετε!

Καλημέρα σε όλους.
υγ: Έχω χαθεί τελευταία αλλά όχι χωρίς λόγο.... Σύντομα ελπίζω να βρώ τον χρόνο να κάνω μια ανάρτηση με τον λόγο που έχω χαθεί και που δεν περνάω τόσο συχνά απο τα μπλόγκ σας. Για να σας δώσω ένα στοιχείο ο λόγος είναι δημιουργικός.....Για την ακρίβεια αυτός ο μήνας ήταν ο πιο δημιουργικός μήνας της ζωής μου με τις λιγότερες αναρτήσεις!!!!Ελπίζω να μην μου κρατάτε κακία και υπόσχομαι σύντομα να επανέλθω με εξηγήσεις.

3 σχόλια:

Σχόλιαστε: