Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Shiori ningyos!!!Guest designer... what an honour !

Όταν κέρδισα στην πρόκληση της Ευδοκίας στο Get Creative μόνο δεν δάκρυσα απο τη χαρά μου!!!Όταν ήρθε όμως η ώρα να ετοιμάσω το tutorial μου με έπιασε άγχος τρελό! Το να αντικαθιστώ την τόσο ταλαντούχα Ευδοκία ήταν ένα βάρος που έπρεπε να σηκώσω επάξια...Σκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν τι μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει κάτι απο μένα ,να είναι χρήσιμο στις κατασκευές μας, να είναι εύκολο και κατανοτητό και αγχωνόμουν περισσότερο. Ώσπου σκέφτηκα μια κατασκευή με οριγκάμι που όλο και περισσότερο γίνονται γνωστά στην Ελλάδα και που ίσως ενδιέφερε μερικούς να μάθουν. Οι "shiori ningyos" σαν ιδέα μου ήρθαν μια μέρα που άνοιξα ένα βιβλίο και έπεσε απο μέσα ένας σελιδοδείκτης με μια τέτοια μέσα...!!!Επιτέλους ήξερα τι θα σας παρουσιάζα.

Θέλετε λοιπόν να μάθετε να φτιάχνετε και εσείς κάτι τέτοιο?



Αν ναι δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω απο το να επισκεφτείτε την σελίδα του Get Creative όπου υπάρχει pdf με τις αναλυτικές οδηγίες !

Ελπίζω να κατάφερα να ανταπεξέλθω επάξια στις προσδοκίες του Get Creative που με τίμησε επιλέγοντας με και που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω! Ευχαριστώ απο καρδιάς την Ευδοκία που επέλεξε την κατασκευή μου, την Ειρήνη που φιλοξένησε με τόση χαρά το tutorial μου(που ήταν και τεράστιο... και την παίδεψε), αλλά και όλη την σχεδιαστική ομάδα που κάθε μήνα με εμπνέει με τις τόσο όμορφες δημιουργίες της.

Περιμένω απορίες,εντυπώσεις αλλά και να δώ τις δικές σας χάρτινες κουκλίτσες ;)

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

υγ:Μόλις πληροφορήθηκα απο τον καλό μου πως στο σπίτι θα είμαστε χωρίς ίντερνετ για κάποιες μέρες...οπότε θα χαθώ για λίγο αναγκαστικά....ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα! Εις το επανιδείν!

17 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου, υπέροχες η δημιουργίες σου!!! Δική μας τίμη που τα μοιράζεσαι μαζί μας! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το διαγωνισμο η δουλειά σου είναι υπέροχη!!!Θα ήθελα να σου πω και ενα μεγάλο ευχαριστώ για το tutorial!Απο καιρό ήθελα να μάθω να φτιάχνω αυτές τις χάρτινες κουκλίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωάννα μου την άξιζες την νίκη!τα κουτάκια σου ήταν απίστευτα!όσο απίστευτες είναι και αυτές οι origami γκείσες!Καλό σκ και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απίθανες οι κουκλίτσες! Ευχαριστούμε για το tutorial και την έμπνευση! Συνέχισε να μας δίνεις "δόσεις" Ιαπωνίας.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωαννα φοβερη δημιουργια...οι κουκλιτσες σου ειναι φοβερες!!το origami ειναι καιρο στο μυαλο μου ..θα ηθελα πολυ να φτιαξω λουλουδια origami αλλα μου φαινεται αρκετα δυσκολο....τι λες να ξεκινησω πρωτα απο τις κουκλιτσες σου????
    συγχαρητηρια για την νικη σου...την αξιζεις!!!καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν κατοχος της μια απο τις κουκλιτσες μπορω να πω οτι ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγραψες πάλι Ιωαννάκι μου!!Πάω να δω τις οδηγίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες απλά!!! Και οι οδηγίες απόλυτα κατανοητές! Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα κάτσω να φτιάξω, γιατί μου αρέσει πολυ και η τεχνική origami αλλά λάτρεψα και τις κουκλίτσες σου..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξετρελάθηκα!!!!είναι πάρα πολύ όμορφες!!!μπράβο σου!!!!!καλή συνέχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ δεν θα τα κατάφερνες!!!
    Τέλεια ιδέα!!!!
    Ελα από το μπλογκ μου σε προσκάλεσα σε ένα παιχνιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την είδα κι εγώ από κοντά και είναι φανταστική!!!!! Μπράβο Ιωάννα!!! Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο project!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Congratulations on winning Eudokias challenge very well deserved. These are just stunning, I adore your work always so beautifully crafted. These Geishas are amazing and I just love the colours and the fantastic tags.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιωάννα μου, τί καταπληκτικό tutorial είναι αυτό!!! Άλλη μία κάτοχος της κουκλίτσας, είναι τέλεια! Μόλις πιάσω μαύρο γκοφρέ χαρτί στα χέρια μου, θα το προσπαθήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλειες, τέλειες, τέλειες!!!!!!!!!!!!!!
    Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!
    Πουκαρινάκι μου σε φιλώ! Είσαι μια γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιωάννα είναι υπέροχες!!
    Ευχαριστούμε πάαααααααααααρα πολύ για το tutorial!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω πω! είναι πανέμορφες Ιωάννα μου!!! Σε ευχαριστούμε γα το PDF! Σίγουρα κάποια στιγμή θα το χρησιμοποιήσω!
    Φιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: