Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

Πω πω πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα...Λίγα εικοσιτετρώρα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων εγώ τρέχω να μαζέψω τα ασυμμάζευτα! Αλλά καλά να πάθω αφού όλο ξεμυαλίζομαι με διάφορα. Επειδή όμως οι παλίες καλές συνήθειες δεν κόβονται μου φαίνεται αδιανόητο να μην συμμετάσχω έστω σε μια πρόκληση του Get Creative. Αυτή την φορά συνδύασα "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" συνδυάζοντας την συμμετοχή μου στην 2η πρόκληση κάρτας αυτού του μήνα που μας ζητούσε να ακολουθήσουμε το παρακάτω sketch

φτιάχνοντας μια κάρτα για τον αρραβώνα που είμαστε καλεσμένοι Παραμονή Χριστουγέννων. Επειδή η περίσταση ήταν "σοβαρή" σοβαρεύτηκα και εγώ λιγάκι κρατώντας απλές γραμμές. Ελπίζω να αρέσει η καρτούλα στους παραλήπτες αλλά και σε εσάς!


Η αλήθεια είναι πως έχω στα σκαριά πολλά μα πάρα πολλά πράγματα που θέλω να φτιάξω. Όλο έξυπνες και όμορφες ιδέες βρίσκω χρόνο δεν έχω όμως για να προσπαθήσω τουλάχιστον να τις υλοποιήσω...φαντάζομαι όπως οι περισσότερες απο εσας. Το 2012 μάλλον πρέπει να μπώ σε πρόγραμμα και να σταματήσω να ασχολούμαι με τόσες κατηγορίες χειροτεχνιών...έτσι δεν τελειοποιώ καμία τεχνική χώρια που γεμίζω λίγα υλικά απο το κάθε είδος που ποτέ δεν μου φτάνουν....Τι να κάνω όμως που ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα και όλα θέλω να τα δοκιμάσω! Αφού να σας πώ και ένα μυστικό αλλά να μην γελάσετε μέχρι και με τα εργαλεία του Πετράν σκέφτηκα να παίξω ένα απόγευμα μήπως και φτιάξω μόνη μου μια θήκη για κορδέλες απο κομμάτια ξύλο...Ευτυχώς μου έφυγε γρήγορα η ιδέα μόλις είδα πως λειτουργεί η σέγα και έτσι δεν θα με καμαρώσετε σε ρόλο "Τζεπέτο" προς το παρόν τουλάχιστον χιχι.Ελπίζω εκτός απο τις λόξες που με έχουν χτυπήσει μέχρι τώρα (cardmaking, felting, ράψιμο, πλέξιμο, κέντημα, πηλό και κόσμημα) να μην με χτυπήσει και καμία καινούρια...όχι τίποτα άλλο θα με περάσετε και για τελείως ανισόρροπη!

Σας αφήνω με ένα "preview" αυτού που ετοιμάζω αυτές τις μέρες και που απ ότι φαίνεται θα μου πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να το τελειώσω!


Επειδή το πιθανότερο είναι να μην κάνω άλλη ανάρτηση μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω να ευχηθώ σε όλους εσάς που περνάτε απο εδώ και με διαβάζετε να περάσετε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες. Εύχομαι Υγεία Ευτυχία και Αγάπη σε όλους και μην ξεχνάτε "τα Χριστούγεννα οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές γίνονται πραγματικότητα" γιαυτό προσέξτε τι θα ευχηθείτε ;)

Καλό βράδυ.

18 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα ανισορροπο δημιουργικο κοριτσακι!:D
    Καλές βελονιές!
    Πολλα πολλα φιλια στον μικρουλη!
    Alex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Love the card!
    I also love the fact you are so creative!
    Have a fabulous Christmas!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ όμορφη κάρτα, σίγουρα θα τους αρέσει!!!

    Μην ανησυχείς, ο ενθουσιασμός σου και οι πολλαπλές ασχολίες σου είναι χαρακτηριστικότατο του Τοξότη! Ρώτησε την μητέρα μου, θα σου το επιβεβαιώσει με την μία, χαχαχα

    Καλές γιορτές να έχετε, να περάσετε υπέροχα. Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα! Καλές γιορτές να περάσετε πολύ όμορφα! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη, ζεστασιά και ένα πλατύ χαμόγελο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανεμορφη καρτα!!
    ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!
    καλα Χριστουγεννα με υγεια!!!πολλα πολλα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλη επιτυχια στην πρόκληση με την όμορφη καρτούλα σου!!
    Ευχαριστούμε για τις θερμές ευχές!!!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όμορφη η καρτούλα σου!!!καλή επιτυχία!!!!χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα με υγεια,αγαπη και αισιοδοξια
    Misirlou & maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλλά και καλά με υγεια και χαρά!!!!
    Καλά χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστούγεννα!
    τί όμορφη μέρα!
    να τη χαρείς κοντά στους αγαπημένους σου
    Χρόνια Πολλά!
    φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνιαπολλά Ιωάννα μου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλες γιορτες με πολυ πολυ αγαπη και υγεια,ευχες απο εμενα κ τους πριγκηπες μου απο καρδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hi there, love your card simple and very stylish and just perfect for the " serious " occasion. Loved your post once again I too get carried away with new techniques and never finish them so I understand perfectly. Wishing you and your family wonderful holidays and thank you for your continued support at Get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά με υγεία και Ειρήνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα και χρόνια πολλά puccarinaki! Πάντα με το χιουμοράκι σου! Πολύ όμορφη η καρτούλα που έφτιαξες! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας και σου εύχομαι καλή επιτυχία! Πάντως με όποιο χόμπι κι αν καταπιαστείς, φτιάχνεις πάντα πολύ όμορφα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: