Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Επέστρεψα!

Καλό Χειμώνα σε όλους! Εμάς το τέλος της άδειας μας βρήκε οικογενειακώς με ίωση αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το φθινόπωρο...Θα με πάρει λιγάκι μέχρι να ξαναμπώ σε ρυθμούς και να διαβάσω ότι έχω χάσει τις τελευταίες μέρες. Σας είχα τάξει να σας δείξω τι έφτιαχνα πριν φύγω σε άδεια και ήρθε η ώρα. Στις 4 Σεπτεμβρίου τα αγαπημένα μου ξαδέλφια Βούλα και Γιάννης βάφτισαν το κοριτσάκι τους και με τίμησαν ζητώντας μου να τους φτιάξω ένα νεραϊδενιο βιβλίο ευχών, αλλά και να επιμεληθώ για πρώτη φορά το τραπέζι ευχών που θα το φιλοξενούσε. Ακόμα μου ζήτησαν να φτιάξω κάτι για τις χαρτοπετσέτες των καλεσμένων στην δεξιώση πράγμα που μου πήρε πολλές πολλές ώρες δουλειάς μιας και επρόκειτο για 200!!! χαρτοπετσέτες. Νομίζω πως καλά τα κατάφερα για πρώτη φορά. Επειδή οι φωτογραφίες ήταν κάμποσες τις έκανα βιντεάκι. Τέλος να σας πώ πως η Μαμά Βούλα είχε φτιάξει μαζί με την βοήθεια της φίλης της 'Άννας-Μαρίας κάποιες πανέμορφες κατασκευές που στόλιζαν το χώρο της δεξιώσης σε επόμενη ανάρτηση θα σας τις δείξω και αυτές να παίρνετε ιδέες. Με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι περιμένω τις εντυπώσεις σας!




15 σχόλια:

  1. Καλώς την να! Φαίνονται όλα υπέροχα! Πολύ όμορφη δουλειά! Φαίνετε ότι ασχολήθηκες πολύ και το αποτέλεσμα υπέροχο! Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη δουλειά, πραγματικά! Το βιντεάκι το χάζεψα απ' την αρχή ως το τέλος! Μπράβο, μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα είναι φανταστικά!!!
    Τι βιβλίο ευχών, τα "ευχαριστώ", οι πεταλουδίτσες όλα μα όλα είναι πανέμορφα!
    Ένα μεγάλο Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκανες αψογη δουλεια!!!!!!πρεπει να εισαι περηφανη!!!!!Στημενο υπεροχα!!!!!!1000 μπραβο για το αποτελεσμα και την υπομονη σου......φιλια πολλαΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πω πω καταπληκτικη δουλεια!!! το βιβλιο με αφησε αναυδη! μ αρεσε παρα πολυ!!!καλως επεστρεψες καλο φθινοπωρο κ περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα όλα,συγχαρητήρια!!!
    Ξέρω πόση κούραση και άγχος τράβηξες γιατί τα πέρασα κι εγώ το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ όμορφη δουλειά έκανες και το βιντεάκι πολύ ωραίο!!!!!συγχαρητήρια,όλα απίστευτα!!!!!!!

    Αναστασία Νερα'ι'δόσκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφα όλα όσα έφτιαξες Ιωάννα μου!!!!!!
    Καλό Φθινόπωρο να έχεις και περαστικά σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα όσα έκανες ήταν υπέροχα και μοναδικά!!! Το βιβλίο ευχών ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Εύχομαι να γίνετε γρήγορα καλά και να έχετε ένα χαρούμενο φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όλα πολύ όμορφα, Σας εύχομαι γρήγορα περαστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωχ!!!!ιωση κιολας;;;ποτε προλαβατε;;περαστικα!!
    αυτα που ετοιμασες ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχουν λόγια να σου περιγράψω το πόσο έχω ενθουσιαστεί με αυτά που είδα!!!!!!!! Είναι όλα υπέροχα και μοναδικά !!! Μπράβο σου , μπράβο σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρα πολύ όμορφα όλα. Και το βιντεάκι τέλειοοοοοο. Πολύ καλύτερη ιδέα αντί για φωτογραφίες. Εκανες όμορφη δουλειά.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλέ τι έφτιαξες πάλι; Τέλεια!!!
    Να ζήσει η μικρούλα :-)
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς μας ήρθες γλυκιά puccarina! Εύχομαι σήμερα να είσαι λιγάκι καλύτερα από την ιωσούλα! Όλα όσα έφτιαξες είναι παραμυθένια!!!!! Μπράβο σου, γεια στα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: