Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

No stress

...distress! Αυτός ήταν ο τίτλος απο μια σειρά βίντεο που με έβαλε σε μεγάλους "μπελάδες"! Η γλυκιά Αναστασία μοιράστηκε μαζί μας το μαγικό link και ένας καινούριος κόσμος απλώθηκε μπροστά μου. Το πρώτο μου distress ink το αγόρασα πριν αρκετό καιρό έτσι για να δώ τι ακριβώς είναι. Έβλεπα πανέμορφες δημιουργίες με αυτά τα μελάνια και ήθελα να δώ τι θα καταφέρω. Η αλήθεια είναι πως με ένα μόνο μελάνι λίγα μπορούσα να κάνω. Έτσι αγόρασα μερικά ακόμα τα οποία όμως κατέληξαν να χρησιμοποιούνται σαν απλά μελάνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Μερικά βιντεάκια που είχα παρακολουθήσει ήδη δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με ενέπνεαν αρκετά να δοκιμάσω κάτι παραπάνω. Ώσπου είδα τα 12 βίντεο "no stress- distress inks" και πρώτη φορά ξύπνησε μέσα μου η επιθυμία να δοκιμάσω κάτι πιο περίπλοκο. Έφτιαξα έτσι με μια απο τις τεχνικές που περιγράφεται σε ένα απο τα βίντεο αυτά την βάση μιας κάρτας...ακολούθησα το sketch για κάρτα του Get Creative και έτοιμη η συμμετοχή μου χιχι. Ακόμα θέλω πολύ εξάσκηση αλλά σίγουρα θα πάρω πιο σοβαρά αυτά τα μελάνια που η αλήθεια είναι πως τα είχα παραμελήσει αρκετά! Μήπως ξέρετε και κανένα μαγικό βιντεάκι να με βοηθήσει με αυτό το έρημο το embossing που όσο και αν παλεύω ένα 100% τέλειο δεν έχω πετύχει???





Και επειδή τελευταία κάτι έχω πάθει με τις προκλήσεις (και ας μην κερδίζω ποτέ χαχα) έφτιαξα ακόμα μια κάρτα για την προκληση #62 του Wee memories με θέμα Clean and Simple. Προσπάθησα η καρτούλα να είναι όσο πιο απλή γίνεται και δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγήκε πολύ "αγαπησιάρικη".
Because lately the challenges all around are a huge temptation for me i made one more card for the #62 of Wee memories. I tried to keep it as "clean and simple" as i could;)



Καλό υπόλοιπο Κυριακής τρέχω να ετοιμαστώ για το πρώτο μπάνιο του φετινού καλοκαιριού !!!
Have a nice Sunday afternoon!

7 σχόλια:

  1. Και η δύο καρτούλες είναι όμορφες!!!και η δεύτερη μια χαρά είναι απλή και όμορφη!!!καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Both cards are so beautiful and yes you've definitely mastered the distress inks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι καρτούλες σου και τέλειο μελάνωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Both these cards are fabulous the second one is so CAS and the birdies are too cute, the first one is perfect for the Get Creative challenge the background is fabulous. Thank you for your continued support.


    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pretty pretty cards!!both very nice, love the birds and hearts on the 2nd card. Thanks for playing with get creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες και ξεχωριστές καρτούλες! Αχ τα είδα και εγώ αυτά τα Video και όλο τα σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία κάτι θα δοκιμάσω! Σχετικά με το embossing προσωπικά είδα τελείως διαφορετικά αποτελέσματα όταν άλλαξα το μελάνι που χρησιμοποίησα. Στην αρχή είχα ένα από αυτά που είναι το ταμπόν και η κόλλα ξεχωριστά αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο στην συνέχεια πήρα ένα distress ink ειδικό μελάνι κόλλα για embossing και είδα μεγάλη διαφορά! Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι και σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οοουπς, τώρα το είδα αυτό!

    Αχχχχ... κι εγώ με αυτά τα βίντεο κόλλησα (κι εκτίμησα το πόσο ευέλικτα είναι τα Distress Inks!). Είχα κάποια χρώματα και τώρα από μέρα σε μέρα περιμένω να παραλάβω κι άλλα... S

    Όσο για το embossing... τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω με pigment inks και με το Versamark.

    Αλλά ένα πολύ καλό tip που ανακάλυψα κάποια στιγμή, είναι ένα προϊόν, "anti-static/powder bag", το οποίο είναι μία μικρή υφασμάτινη σακουλίτσα γεμάτη με κάποιο είδος σκόνης και λειτουργεί ως εξής: Περνάς το χαρτί σου με την "σακουλίτσα", αυτή αφήνει λίγη σκόνη πάνω στο χαρτί σου. Μετά σφραγίζεις με το μελάνι σου, και όταν βάζεις την σκόνη ανάγλυφου μένει πεντακάθαρη η εικόνα. Αν δεν είναι ξεκάθαρη η περιγραφή μου, ρώτα με να σου πω περισσότερα.

    Εγώ έχω πάρει αυτό από την Joanna Sheen: http://www.joannasheen.co.uk/craft-supplies/inkpads-stamping-accessories/ezmount-blocks-accessories/magic-antistatic-bag/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: