Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

I am back!!!


It follows a post in english....

Δεν ξέρω αν σας έλειψα αλλά εμένα μου λείψατε απίστευτα!!! Πλέον ζούμε στο καινούριο μας σπιτάκι για την ακρίβεια εδώ και κάποιες μέρες. Τι κι αν ο περιβάλλοντας χώρος είναι ακόμα υποκατασκευή...τι κιαν ακόμα σε κάποια δωμάτια ο φωτισμός γίνεται απο ντουί και λάμπες εμείς μετά απο σχεδόν δύο χρόνια απίστευτης κούρασης και ταλαιπωρίας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε (σχεδόν...) το σπίτι μας και να κατοικούμε πλέον μέσα σε αυτό. Πιστέψτε με η αλλαγή αυτή είναι τεράστια για την ζωή μας μιας και το σπιτάκι της Κυρίας-Ντίνας στο οποίο γνώρισα τον άντρα μου...τον ερωτεύτηκα....τον παντρεύτηκα....έκανα το παιδί μου...ήταν μόλις 55 τετραγώνικα μέτρα!!! Δεν σας κρύβω πως υπάρχουν στιγμές που μου λείπει εκείνη η "τρυπούλα" που τόσες αναμνήσεις άφησα μέσα κλείνοντας την πόρτα. Ελπίζω σιγά σιγά το νέο σπίτι να γεμίσει με νέες αναμνήσεις και να δεθώ και μαζί του.
Προς το παρόν με τρώει η κούραση να τακτοποιήσω όλα τα πράγματα στις θέσεις τους αλλά και το ανέβα - κατέβα της εσωτερικής σκάλας αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια της μέρας...Δεν λέω ρε παιδιά καλές οι μεζονέτες αλλά αυτή η σκάλα δεν υποφέρεται...Έχουμε φτάσει σε σημείο να μαλώνουμε ποιός θα ανέβει ή θα κατέβει να φέρει αυτό που ξεχάσαμε να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε αντίστοιχα χιχι.
Εκτός απο την μετακόμιση για την οποία σας έπρηξα σε τόσες αναρτήσεις την Κυριακή που μας πέρασε ο γίος μου έκλεισε τα 2! Αυτός ήταν και ένας λόγος για τον οποίο αγχωνόμουν μιας και ήθελα να σβήσει τα κεράκια του στο νέο σπίτι. Ο μικρούλης μου φέτος κατάφερε να τα σβήσει ολομόναχος (η προπόνηση μηνών έπιασε τόπο ;)) και εγώ καμάρωνα λες και ανακάλυψε τον νόμο της βαρύτητας..
Τέλος επειδή οι κούτες σιγά σιγά αδειάζουν χτές το βράδυ ήρθε η ώρα να ανοίξει και η κούτα με τα "παιχνίδια" της μαμάς. Η αλήθεια είναι πως αν δεν την άνοιγα θα έσκαγα! Τόσες όμορφες προκλήσεις και εγώ στην απραξία? Αδύνατον! Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι να πρωτοφτιάξω τελικά αποφάσισα να φτιάξω για αρχή μια καρτούλα για την πρόκληση #69 του Fantabulous Cricut με θέμα μια δροσερή λιχουδία. Χρησιμοποιήσα έτσι το cartridge "streτch your imagination" και έφτιαξα μια δροσερή λαχταριστή καρτούλα ότι πρέπει για τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών. Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις αφηνώ τις εικόνες να πούν τα υπόλοιπα.

Εν περιλήψη τώρα στα Αγγλικά:

We finally moved in our new house and hope to feel it soon "home" as well. The last days were very busy...beside the moving my son had his second birthday on 17th of July. I am a very proud mummy after a lot of training he turned off his candles all by himself!!! Only yesterday i found some time to make something creative and i decided to play along with the #69 challenge of fantabulous cricut. The theme is a "cool treat" so with my cartridge "stretch your imagination" i made an ice-cream card ideal for the high temperatures that Greece has the last few days. Wish me luck!




Blowing the candles - Σβήνοντας τα κεράκια



A naughty look - Έτοιμος για διαολία




With mummy - Με την μανούλα





The new house- To καινούριο σπίτι



My balcony view- H Θέα απο το μπαλκόνι μου

My son's bedroom- To παιδικό δωμάτιο


My entry to the challenge - H καρτούλα για την πρόκληση





YΓ:Έιχα τραβήξει και άλλες φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού αλλά δεν σας τις έβαλα τελικά επειδή σε όλες κάτι έλλειπε ας πούμε στην κουζίνα δεν έχουμε τοποθετήσει ακόμα την καμινάδα του απορροφητήρα :D
Φιλάκια xxx

29 σχόλια:

  1. καλορίζικο το νέο σας σπίτι! Σου εύχομαι να ξεχειλίσει από ευτυχισμένες στιγμές και από χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να χαιρεστε το παιδακι σας και το σπιτακι σας το ομορφο!καλη επιτυχια και στην προκληση..εφυγες δηλαδη απο την εξωτικη θηβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Βασιλικούλα μου πλέον ζώ στον εξωτικό Αλίαρτο χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα εκατοστήσει ο μικρούλης σας και καλορίζικο το καινούριο σπίτι, ευχομαι γρήγορα να το γεμίσετε όμορφες στιγμές!
    Από τον Αλίαρτο περνάμε όποτε πάμε Λιβαδειά(έχουμε συγγενείς) και πάντα σταματάμε να φωτογραφηθούμε στο...πολεμικό αεροπλάνο έξω από το δημαρχείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να σου πρωτοευχηθω...
    Να χαιρεσαι τον Δημητρακι,να ειναι παντα γερος και χαμογελαστος!!!
    Καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!Πολυ ομορφο!Εχετε ξενωνα?Να ερθω?:D
    Η καρτουλα τελεια!!!καλη επιτυχια με την προκληση!
    Περιμενω νεες δημιουργιες συντομα...;)
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαιρεσαι και καλοριζικο το νεο σπιτι! Πολλες εμπνευσεις κ δημιουργιες! Εμεις ηρθαμε Ελλαδα για 6 εβδομαδες και το απολαμβάνω πριν γυρίσω πάλι στην Αφρική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλορίζικο το σπιτάκι σας!!!Να είστε καλά να το γεμίσετε με πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!
    Να χαίρεστε το παιδάκι σας και να το καμαρώνετε καθημερινά!!!
    Υπέροχη η καρτούλα σου!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας ζήσει ο μικρός,υγεία να έχει!!!
    Καλορίζικο το σπίτι σας,να γεμίσει ευχάριστες στιγμές κ πολλές δημιουργίες!!!
    Να περνάτε όμορφα!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αα ειμαστε πιο κοντα τωρα,κι εγω μετακομισα δομβραινα.που πατε για μπανιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να χαίρεστε τον μικρούλη σας που είναι υπέροχος και καλορίζικο το καινούριο σας σπίτι, με υγεία και χαρά παντοτινά. Πολύ όμορφη ανάρτηση! Ένα βραβείο σε περιμένει μετά το σιρόπι λεμονιού στο Tantekiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι ναπρωτοευχηθω...καλοριζικο το σπιτακι σου,ειναι υπεροχο,οσο για τις σκαλες μια απο τα ιδια κ παιδευομαι πολυ.να τα εκατοστησει ο ομορφος σου γιος να ειναι παντα γρος και δυνατος.φιλια πολλα.κ να εισαι σιγουρη οτι οι αναμνησεις που θε γεμισουν απο εδω κ περα το σπιτι σας θα ειναι πολλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oh happy birthday to your sweet son, he is just adorable! And congratulations on your new home, it looks beautiful! But yes, lots of work! Your card is so sweet! I love the colors you used, how you did a grid on the card, and the white stitching is cute! Thanks for playing with us over at FCCB! Sabrina
    http://scrappinwithsabrina.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά!!!να τα εκατοστήσει το μικρό σας και να τον χαίρεστε!!!!!!!!!!!!
    Καλορίζικο το πανέμορφο σπίτι σας!!!Να το χαίρεστε και να περνάτε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές!Οι μεζονέτες εχουν το πρόβλημα της σκάλας αλλά αυτο αλλάζει μόνο με ασανσερ...(που δεν εχω)ξερω κι εγω..τοσα χρόνια πάνω κατω...συνήθεια έγινε αλλά τα ποδαράκια διαμαρτυρονται...Η καρτούλα υπέροχη καλη επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωάννα μου, να χαίρεστε και τον λεβέντη σας και το νέο σας σπιτάκι!!! Είναι πραγματικά υπέροχο, η θέα του κάμπου ειναι πανέμορφη!! Είστε στη Λειβαδιά τώρα (σόρρυ αν κάνω χαζή ερώτηση, είχα την αίσθηση ότι εκεί θα πηγαίνατε);
    Καλή επιτυχία στην πρόκληση, η καρτούλα σου είναι μοναδική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από που να αρχίσω...! Χαίρομαι που είσαι και φαίνεσαι τόσο καλά κι ας μη σε γνωρίζω. Το σπίτι σας είναι ονειρικό, άξιζε τον κόπο σας. Εύχομαι το παιδάκι σας και εσείς να έχετε υγεία, το σημαντικότερο όλων! Η αλήθεια είναι ότι το νέο σπίτι φαίνεται πάντα λίγο ξένο στην αρχή αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό, έτσι κι αλλιώς είναι τόσο ωραίο που δε μπορείς παρά να το αγαπήσεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να είστε καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, να χαρείται το σπιτάκι σας και την αγάπη σας και να το γεμίσετε με πολλές πολλές υπέροχες αναμνήσεις!!!!
    αυτό με τη σκάλα κάτι μου θυμίζει!!! σε ένα μικρό διώροφο σπίτι μεγάλωσα και το ποιος θα ανεβοκατεβει ήταν μόνιμος καβγάς!!! σε ένα χρόνο περίπου...μετά από 9 χρόνια, θα ξαναπάω σε ένα τετοιο σπίτι μια και εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας...

    και τέλος...αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, να χαίρεστε το γιόκα σας!!! να τον καμαρώνετε και να είναι πάντα υπερήφανος για τους γονείς του!!!
    πολλά φιλιά και καλή προσαρμογή!!!

    υ.γ. φωτογραφίες από τον χώρο σου...πότε θα μας δείξεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τις καλυτερες μου ευχες, καταρχας να χαιρεσαι το παλικαράκι σου ειναι σκετη γλυκα!
    Καλοριζικο το καινουργιο σπιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας ευχαριστώ όλες για τις γλυκές σας ευχές!!!
    Ελευθερία μου ο χώρος μου είναι ακόμα υπο κατασκευή...θέλει πλακάκια και σοβάτισμα χαχα αλλά είναι 100 τετραγωνικά μέτρα άντε κάτι λιγότερο θα αφήσω χώρο και για αποθήκη...Βλέπεις εξαρχής δήλωσα πως το φωτεινότατο υπόγειο είναι δικό μου και αν εξαιρέσεις ένα δωματιάκι που θα το έχουμε αποθήκη σε όλο το υπόλοιπο θα απλωθώ χαχα.
    Μελένια μου όχι δεν είναι Λιβαδειά το σπιτάκι Αλίαρτο είναι;)
    Φιλάκια σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλοριζικο το σπιτι ειναι τελειο Ιωαννα μου, με το καλο να το χαρειται και να το γεμισετε νεες γλυκιες αναμνησεις και τον ερχομο ενος δευτερου παιδιου, ειμαι σιγουρη θα γεμισει απο χαμογελα και γλυκους ανθρωπους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Wow, αυτή η ανάρτηση σηκώνει πολλές ευχές...
    Καταρχήν να χαίρεσαι το μικρούλι σου, να είναι πάντα γερός και χαμογελαστός!!! Είστε πολύ γλυκιά οικογένεια! Τις καλύτερες ευχές μου!
    Καλορίζικο το νέο σας σπίτι! Υπέροχο! Είσαι τυχερή που βλέπεις αυτή τη θέα από το μπαλκόνι σου!!
    Η καρτούλα σου τέλεια όπως πάντα! Καλή επιτυχία με την πρόκληση! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Very cute ice cream cone! With our high temperatures, ice cream cone is a great way to be cool! Your son is cute! Thanks for playing with us at FCCB!
    Glenda
    http://glendascards.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Great buttons and stitching on your card -- so cute! But not as cute as your little boy! :) He is precious. Thanks for joining us this week at FCCB!

    Jessica
    Fantabulous Cricut DT
    http://cricutafterdark.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να χαιρεσαι το παιδακι σου παντα να ειστε τοσο χαμογελαστοι! Καλοριζικο και το καινουριο σας σπιτακι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Great card! Thanks for sharing it with us at FCCB this week!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Congratulation on your beautiful new house! Your card is really cute! Thanks for joining us at FCCB this week. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!ΦΙΛΙ Χ2
    ΜΑΡΙΑ -ΜΙΣΙΡΛΟΥ
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: