Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Pay it forward


Τελικά δεν είμαι τόσο πρωτότυπη όσο νόμιζα... Λίγο μετά τα Χριστούγεννα σκεφτόμουν να ξεκινήσω ένα παιχνιδάκι με αφορμή την ταινία pay it forward. Είχα σκεφτεί να φτιάξω τρία δωράκια και να επιλέξω τρείς μπλοκοφιλενάδες και να τα στείλω ζητώντας απο εκείνες να κάνουν το ίδιο για άλλα τρία άτομα και πάει λέγοντας. Το είχα συζητήσει κιόλας με μια απο αυτές απλά φοβόμουν μην επιλέγοντας αυτά τα τρία άτομα τα δεσμεύσω να κάνουν κάτι που ίσως δεν είχαν το χρόνο να κάνουν και όλο τα ανέβαλλα. Σήμερα λοιπόν με χαρά είδα πως κάποιος πιο έξυπνος απο μένα είχε σκεφτεί το ίδιο σχεδόν πράγμα απλά το είχε εξελίξει λίγο παραπάνω. Αποφάσισα λοιπόν να παίξω και εγώ την εξελιγμένη εκδοχή. Οι όροι απλοί: οι πέντε πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση θα έχουν κάτι χειροποιήτο φτιαγμένο με αγάπη απο μένα που δεσμεύομαι να το φτιάξω και να το στείλω μέσα στο 2011. Εκείνοι αρκεί απλά να κάνουν μια αντίστοιχη ανάρτηση και να προσφέρουν και εκείνοι κάτι σε πέντε άλλους με τη σειρά τους...Να πώ πως την σκυτάλη του παιχνιδιού την παίρνω απο την Ειρήνη της οποίας οι δημιουργίες είναι πραγματικά καταπληκτικές και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να έχω κάτι φτιαγμένο απο τα χεράκια της.


Σε τόσο περίεργες εποχές είναι πραγματικά μεγάλο πράγμα να κάνεις κάτι χωρίς αντάλλαγμα και αν δεν έχετε δει την σχετική ταινία πάρτε ένα πακέτο χαρτομάντιλα και δείτε την αξίζει τον κόπο ;)

10 σχόλια:

  1. Εγώ θα ηθελα πολύ κατι από σενα Ιωαννα αλλα εχω γραψει ήδη σε παρόμοιο post της Ειρήνης... Μπορώ;;; Ή ειναι κατα των κανόνων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι οπως το παμε θα οργανωσουμε ανταλλαγη μεταξυ μας!!!
    Δεν ειναι κακη ιδεα!!!
    Alex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον πηρα κ εγω σειρα χιχι,πολυ μου αρεσει το παιχνιδι και επειδη φιαχνεις πολυ ομορφα πραγματα.φιλια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .... κι εμένα θα μου άρεσε να λάβω κάτι χειροποίητο από σένα...πειράζει??? (επειδή έγραψα και στην Εφη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και συμμετείχα και σε άλλο παιχνιδάκι, θέλω πολύ να αποκτήσω κάτι χειροποίητο δικό σου! Αλλωστε, καθεμια έχει εντελώς διαφορετικές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα!Χα! Καθώς έγραφα...για ένα λεπτό διαφορά πήρε την πέμπτη θέση η Ειρήνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την επιθυμία να έχετε κάτι δικό μου...Έχω ήδη σκεφτεί τι θα σας φτιάξω αρκεί να βρώ άμεσα χρόνο να το κάνω. Περιμένω τις διευθύνσεις σας στο mail μου...Vana μου στείλε μου και τη δική σου και θα προσπαθήσω να στείλω και σε σένα...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: