Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Black and White

Επιτέλους αναρρώσαμε πλήρως και η ζωή μας ξαναμπήκε σε κανόνικους ρυθμούς...Μου είχαν λείψει απίστευτα τα χαρτιά και τα ψαλίδια μου αλλά και οι τόσο όμορφες αναρτήσεις των άλλων μπλόγκ που μου κρατούν συντροφιά τον ελεύθερο χρόνο μου. Ζητώ συγνώμη που έχασα για λίγο επαφή και υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη!

Εδώ και πολύ καιρό ανάμεσα στα υλικά μου περιφερόντουσαν κάτι ασπρόμαυρα χαρτιά που είχα παραγγείλει σε ένα απο τα καταναλωτικά μου όργια. Εγώ απο κατασκευής μου είμαι πολύχρωμος άνθρωπος, λατρεύω τα χρώματα σε βαθμό υπερβολής (θα το έχετε καταλάβει ήδη αυτό όμως). Γιαυτό και πάντα έβαζα στην άκρη τα ασπρόμαυρα χαρτιά μου και επέλεγα τα χρωματιστά. Επειδή όμως στην οικογένεια μου έχουμε και ένα λάτρη του ασπρόμαυρου (επίσης σε βαθμό υπερβολής!!!) αποφάσισα να φτιάξω ένα μίνι άλμπουμ "total black and white" αφενός για να πιάσουν τόπο και αυτά τα κακόμοιρα χαρτάκια αφετέρου για φιλοξενήσει τις φωτογραφίες απο ένα προσεχές ταξίδι στο Βερολίνο. Ναι αδελφάκι μου καλά κατάλαβες για σένα είναι αυτό το αλμπουμάκι...

Η βάση για αυτό το άλμπουμ είναι απλοί φάκελοι αλληλογραφίας που ντύθηκαν εξολοκλήρου με χαρτιά. Στο youtube μπορείτε να βρείτε σχετικό tutorial. Tα εξώφυλλα είναι απο χοντρό χαρτόνι και το μοναδικό χρώμα είναι το λευκό και το μαύρο. Το καλό με αυτού του τύπου άλμπουμ είναι πως δημιουργούνται άπειρες τσεπούλες για tags και φωτογραφίες το κακό πως απαιτεί πολύ δουλειά τόσο για να κατασκευαστεί όσο και για να διακοσμηθεί (αλλά αυτό μάλλον ισχύει για όλα τα μίνι.) 100% δεν το έχω ολοκληρώσει θέλει ακόμα δουλίτσα στην εσωτερική διακόσμηση.

Οι φωτογραφίες το αδικούν τρομερά απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο. Όσο και αν προσπαθούσα όμως να βγάλω καλύτερες στάθηκε αδύνατο. Μάλλον τα ασπρομαυρα αντικείμενα απαιτούν δεξιοτέχνη φωτογράφο... Με καθόλου ασπρόμαυρη διάθεση καλοσορίζω το 2011 με το δεύτερο μου μίνι άλμπουμ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμα!






















16 σχόλια:

  1. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τα έχεις δέσει όλα τέλεια μεταξύ τους.
    Ένα μεγάλο Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανεμορφο !!!!!θαυμασια δουλεια,ταιριαξες υπεροχα τα μοτιβα χαρτιου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο αδερφακιιιιιιιιιιιιιι :D <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά! Το αλμπουμάκι σου είναι πανέμορφο και εξαιρετικά ενδιαφέρον. Παρ' όλο που δεν τολμώ τις διχρωμίες μου αρέσει πολύ. Εύχομαι να το γεμίσετε με υπέροχες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον το ασπρόμαυρο αλμπουμάκι καλά έκανες αι παράγγειλες ασπρομαυρα χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλώς την και πάλι! εγώ ξανακατρακύλησα...κόλλησε και ο καλός μου και είμαστε χάρμα οφθαλμών! Το άλμπουμ είναι πολύ trendy! τα χαρτιά υπέροχα και η ιδέα σούπερ. Να το χαρεί η αδερφούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανεμορφο!Τα αξιοποιησες μια χαρα τα χαρτια!Μου αρεσει το ασπρο μαυρο,αλλα αν εφτιαχνα κατι με αυτα τα χρωματα θα εριχνα και λιγο κοκκινο!Δεν μπορω χωρις κοκκινο!:D
    Σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!Ανταποδιδω!
    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ πολύ όμορφο Puccarina και φαίνεται ότι έχεις κάνει πολλη δουλεια!
    Το εσωτερικό των φακέλων πως το έντυσες? Εγω μια φορα προσπάθησα να κανω κατι με φακέλους και μου βγηκε χάλια επιεδη το εσωτερικό ήταν ασχημο!

    Πάντως θα έιναι πολύ ωραια βαση για τις (εγχρωμες) φωτογραφιες του Βερολίνου! μπράβο σου!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ...είμαι λάτρης του τσαχτερού....σε πολλά πράγματα...αλλά και κάποιες φορές ...ανάλογα με την διάθεση...και των παστέλ χρωμάτων...άντε και των πιό σκούρων!!
    Έγιναν φανταστικοί οι φάκελοι puccarina μου!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου άρεσε πάρα πολύ! πρέπει να ομολογήσω πως το ασπρόμαυρο έχει μια χάρη! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχεις κάνει την βιβλιοδεσία φαίνεται πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι τόσο κομψές οι κατασκευές σου. Ολα τα έχεις συνδυάσει υπέροχα!Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και πολύ όμορφα τακτοποιημένα και συνδυασμένα...
    μου αρέσει που κράτησες και τα "φτερά" του φακέλου και τα διακόσμησες και αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ πολυ ομορφο, και πρακτικο αλμπουμ για φωτογραφιες ταξιδιου, μπορει να κρυψεις εισητηρια χαρτες, καρτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: