Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Blanket project week3

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα..... Οι εποχικές ιώσεις δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία...Αυτή τη φορά πέσαμε οικογενειακώς τάβλα από την ίωση και το σπίτι έμοιαζε με σανατόριο! Το τριήμερο ξινό μας βγήκε μιας και κλειστήκαμε σπίτι και ούτε την γιορτή του γιου μου δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε όπως σχεδιάζαμε! Αλλά ας μην γκρινιάζω άλλο ευτυχώς μπήκαμε σε φάση ανάρρωσης και ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα....

Αποτέλεσμα του κρυολογήματος ήταν να μην δουλέψω την κουβερτούλα μου όσο θα ήθελα και να μείνω λιγάκι πίσω... Άντι να πλέκω έφτιαχνα κοτόσουπες και παρηγορούσα με χάδια και παραμύθια τους αρρώστους της οικογένειας. Βέβαια όλο και κάτι έκανα ανάμεσα σε όλα αυτά έτσι το τέλος της τρίτης εβδομάδας με βρίσκει με 76 τετραγωνάκια ενωμένα και 130 τετραγωνάκια έτοιμα. Ξέμεινα και από το λευκό μαλλί που ενώνω που σημαίνει πως πρέπει άμεσα να πάω για ανεφοδιασμό. Άλλα 20 τετραγωνάκια έμειναν για φτιάξιμο επιτέλους σαν να βλέπω φως στην άκρη του τούνελ!

Το συμπέρασμά μου από αυτή την εβδομάδα είναι ότι μάλλον το λευκό τελικά δεν ήταν η πιο σοφή επιλογή....μέχρι να τελειώσω χλωμό το κόβω να παραμένει χιονάτο λευκό όπως ήταν ήδη μου φαίνεται πως σαν να έχει βρωμίσει (μπορεί να είναι και ιδέα μου...) Δεν λέω όμορφο είναι και αναδεικνύει τα υπόλοιπα χρώματα αλλά από πρακτική άποψη δεν ξέρω...πιστεύω πως θα με παιδέψει Από τώρα τρέμω την ώρα που θα την πλύνω για πρώτη φορά! Ειδικά αυτό το τυρκουάζ πόσο το φοβάμαι μην ξεβάψει πάνω στο άσπρο δεν λέγεται! Τελοσπάντων τώρα πια είναι αργά ελπίζω τα παθήματα να μου γίνουν μαθήματα και στην επόμενη να τελειοποιήσω τόσο την τεχνική όσο και τις επιμέρους κακοτοπιές λόγο ελλιπούς προγραμματισμού!

Άντε για να δούμε ελπίζω την εβδομάδα αυτή να τελειώσω για να μπορέσω την επόμενη να ξεκινήσω την μπορντούρα που έχω ήδη αποφασίσει ;) 


 

Καλή εβδομάδα σε όλους και περαστικά σε όσους υποφέρουν απο ιώσεις!
Hacuna Matata (λέμε τώρα μπας και το πιστέψουμε χαχα)

5 σχόλια:

  1. Φανταστική! Δεν εχω λόγια!

    Βάλε χρωμοπαγίδα πούκα στο πλύσιμο και είσαι κομπλέ!! χιχι <3

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστική Πουκαρίνα!!!! υπέροχη κουβέρτα, περαστικά σας και χρόνια πολλά στο Δημητράκι σου!!! συμφωνω με τη Ρουλα, κρυο νερό και χρωμοπαγίδα!!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιωαννα ειναι πανεμορφη !!!! οσο για το ξεβαμα δεν νομιζω οτι πρεπει να το φοβασαι !!!! ουτως η αλλως τα μαλλινα σε κρυο νερο τα πλενουμε !!!! χρονια πολλα στο δημητρακι σου να τον χαιρεσαι !!!!! με το καλο να την τελειωσεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικα σας Ιωαννα μου!!!περιεργη εποχη!
    η κουβερτουλα σου φαινεται υπεροχη...τωρα οσο για τα χρωματα δεν εχω ιδεα απο κλωστες ουτε την συμπεριφορα τους στο πλυντηριο!καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρε τα ζεστα σου βηματακια και ελα ως το στεκι μου να δεις τις δημιουργίες μου σε περιμενωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: