Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

November 5th card challenge

Πωπω 10 πήγε ο μήνας και εγώ ακόμα να σας δείξω την καρτούλα που έφτιαξα για την πρόκληση στις 5 Νοεμβρίου στο Get Creative ...Λίγο η διάθεση μου που δεν είναι στα καλύτερα της λίγο ένα συνάχι που με ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα με έκαναν να καθυστερήσω....Επιτέλους όμως το πήρα απόφαση και στρώθηκα να ετοιμάσω την ανάρτηση.

Για αυτή την πρόκληση πρέπει να ξεθάψετε μια παλία σφραγγίδα που παρότι αγοράσατε δεν χρησιμοποιήσατε ποτε! Εγώ διάλεξα μια σφραγγίδα απο ένα σετ της Lawn Fawn που ενώ όλες τις υπόλοιπες του σετ τις χρησιμοποιήσα αυτή την συγκεκριμένη όχι.

Και ιδού τι έφτιαξα:



Λοιπόν τι λέτε θα παίξετε μαζί μας???

Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει αυτό το υπέροχο δωράκι :

που πολύ ευγενικά προσφέρει η Νατάσα γιαυτόν το μήνα ;) Περάστε απο το blog να δείτε και τις υπόλοιπες καρτούλες της σχεδιαστικής ομάδας , εμπνευστείτε και get creative! Έχετε μέχρι το τέλος του μήνα να ανεβάσετε την καρτούλα σας.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

3 σχόλια:

  1. ...παρα πολυ ωραια η καρτα, εχει και λιγο αρωμα Χριστουγέννων!!...τελικά μερικά πραγματάκια και υλικα που τα έχουμε και δεν τα χρησιμοποιούμε μπορούν να φτιάξουν ομορφιές!! Για να ξαναψάξω τα συρτάρια μου....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέμε ότι μας αρέσει πολύ...και καλά που είδα το καρουσέλ και θυμήθηκα ότι και γω έχω ένα ο παρόμοιο...να το χρησιμοποιήσω!!μπράβο και ευχαριστούμε για την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσο μα τοσο ομορφη και παιχνιδιαρικη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: