Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Get Creative August 5th Card Sketch

H μπλογκογειτονιά βλέπω έχει αραιώσει αισθητά....εμ Αύγουστος αυτός και οι περισσότεροι βρίσκονται σε κάποια παραλία. Για εμάς οι διακοπές τελειώσαν πριν λίγες μέρες....του χρόνου πάλι. Παράπονο δεν έχω, είχα χρόνια να κάνω 15 μέρες διακοπές. Κάναμε πολλά μπανάκια (αφού παρά το 50άρι αντηλιακό είμαστε ότι πρέπει να πουλάμε καρπούζια οικογενειακώς απο το τροπικό χρώμα που πήραμε!) , ξεκουραστήκαμε (κοινώς σαπίσαμε στον ύπνο...) και προσωπικά διάβασα 3,5 βιβλία το ένα εκ των οποιών ήταν μόλις 700 σελίδες....(το διάβασμα απο τότε που έκανα τον μικρό αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια για μένα δυστυχώς και μαζί με τον κινηματογράφο  κάθονται σαν απατημένοι εραστές στην γωνία του μυαλού μου και με κοιτάνε με παράπονο...!)

Με τις μπαταρίες μου λοιπόν στο φούλ γεμάτες επέστρεψα και σήμερα θα σας δείξω την καρτούλα που έφτιαξα για την πρόκληση του Get Creative για της 5 Αυγούστου που βασίζεται στο παρακάτω σκέτς της Ειρήνης:




Όταν πρωτοείδα το σκέτς στο μυαλό μου ήρθε κατευθείαν η εικόνα του τι ήθελα να φτιάξω άκρως επηρεασμένη απο τη γυάλα με τα δύο ψαράκια του γίου μου τον Νέμο και τον Βαμβακούλα (μόνο ο Δημητράκης θα μπορούσε να βαφτίσει έτσι ένα ψαράκι χιχι) . Η αλήθεια είναι πως ερμήνευσα το σκέτς με ένα αρκετά ελεύθερο τρόπο πράγμα που σημαίνει πως μάλλον άρχισα επιτέλους να χαλαρώνω χιχι. Αυτή λοιπόν είναι η καρτούλα μου :


Ελπίζω να σας αρέσει....ελπίζω να σας εμπνεύσει...αλλά ακόμα περισσότερο ελπίζω να σας κάνει να πιάσετε τα χαρτιά και τα ψαλίδια σας και να παίξετε και εσείς μαζί μας  ;)

Περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ να δείτε και τις άλλες δημιουργίες της ομάδας που είναι πραγματικά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ!!! Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα όμορφο δωράκι απο το Get Creative embellishments . Έχετε πολλές πολλές μέρες (μέχρι 30 Αυγούστου) να φτιάξετε κάτι μιας και λόγω καλοκαιρινής διάθεσης για τον Αύγουστο θα έχουμε μόνο μια πρόκληση κάρτας .

Καλές διακοπές λοιπόν σε όσους φεύγουν και καλό χειμώνα σε όλους εμάς που επιστρέψαμε ;)



7 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφο!!!!
    Καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Simply stunning !!! Your attention to detail is amazing as always and love the little bubbles and the gold beads. Fantastic colouring and stamping a real fun and cheery card beautifully crafted.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wow!!!e nai loipon eixes apisteuth empneush!!!!
    Bravoooooo einai fantastikh h kartoula sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει αυτή η κάρτα!!!!!Είναι φανταστική!!Μπράβο Ιωάννα!!Φοβερή έμπνευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σούπερ-σούπερ-σούπερ η κάρτα Ιωάννα!!!! Και μου αρέσει τρελά το πώς εφάρμοσες το σκετς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: