Τρίτη 8 Μαΐου 2012

One more card...

It follows a post in english....

 Σας έχω ξαναγράψει πόσο με δυσκολεύει να γράφω στα αγγλικά ε? Ίσως γιατί δεν μπορώ να γράψω τα κατεβατά που θέλω στο ύφος που θέλω...Όταν όμως θέλω να συμμετάσχω με μια καρτούλα σε προκλήσεις του εξωτερικού το θεωρώ αγένεια να γράφω σελίδες ολόκληρες στα ελληνικά και όσοι κάνουν το κόπο να περάσουν να μην καταλαβαίνουν γρί....Έτσι και σήμερα θα συγκρατήσω λιγάκι το χείμαρο των σκέψεων μου και θα μείνω στο κύριως θέμα!(αν και δεν το γλιτώνετε το κατεβατό όπου να ναι θα σκάσει και αυτό!) Τελευταία με έχει ξαναπίασει η τρέλα μου με τις κάρτες..όχι ότι με άφησε και ποτέ. Στο κλίμα λιτότητας λοιπόν της εποχής όπως και σε προηγούμενες κάρτες και συνθέσεις ψάχνω για οικονομικούς τρόπους να φτιάχνω πραγματάκια που να με εκφράζουν και να είναι όμορφα. Για την σημερινή λοιπόν κάρτα με την οποία θα συμμετάσχω στην πρώτη πρόκληση κάρτας του Get Creative που έχει ώς θέμα μια κάρτα με ένα στεφανάκι αλλά και στην πρόκληση #164 του Card patterns που ζητούσε να ακολουθήσουμε το παρακάτω sketch:
χρησιμοποιήσα κάτι πανέμορφα χαρτιά του Studio Calico που τα είχα και καθόντουσαν, μια free digi stamp που τύπωσα και χρωμάτισα με τους promarkers μου, και κάτι λουλουδάκια που έφτιαξα με υπομονή χρησιμοποιώντας κάτι κόφτες που αγόρασα πρόσφατα σε εξευτελιστική τιμή απο γνωστό σούπερ μάρκετ εδώ στην Ελλάδα. Τελειώνοντας την κάρτα διαπίστωσα πως στο στήσιμο της έμοιαζε αρκετά με την προηγούμενη αλλά μάλλον έφταιγε που τα δύο διαφορετικά sketch ήταν τόσο κοντά μεταξύ τους... Αυτή η καρτούλα έχει ήδη και παραλήπτη χιχι και θα την δώσω στην αδελφούλα μου για να του την χαρίσει ;)

Lately i make cards like crazy...Today i want to show you a card i made for the challenge of 5th May of Get Creative (theme: make a card with a wreath on it!) based on the #164 sketch of Card patterns. For this card i used some papers of Studio calico , a free digi stamp i found on web (thanks Sliekje and cats!) , my promarkers, some ribbons and twine and a button. The flowers on the wreath are handamde with the help of two punches i had in my stash... Hope you like my entry ;)

Thank's for stopping by ! Καλό απόγευμα σε όλους ;)
υγ:πωπω αυτές οι δίγλωσσες αναρτήσεις μου προκαλούν σχιζοφρένεια....

15 σχόλια:

  1. υπεροχη καρτα με καταπληκτικα χρωματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχη!!!! καλή χρηση του περφορατοτ!το πήρα και εγώ!!!χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και άλλη μία υπέροχη κάρτα.... Ωραία ανοιξιάτικα χρώματα, το στεφανάκι από λουλουδάκια είναι τέλειο. Άντε, μου ανέβασες την διάθεση, ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ όμορφη καρτουλα!!! Υπέροχο αποτέλεσμα με τα λουλουδακια!!! Μπράβο κ καλη επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια η καρτούλα! πρόσφατα άρχισα να πειραματίζομαι κ εγώ τους pro markers αλλά έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί τα μελάνια μου μουτζουρώνουν πολύ. Έχεις καμία καλή πρόταση; άμα εκτυπώσω δλδ καμία digi stamp δεν θα έχω πρόβλημα; Σε ευχαριστούμε πολύ και για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πανέμορφη καρτούλα, και τι ωραίο στεφανάκι ... ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi there, such a pretty card, i love the gorgeous and cute image and how you have framed it with this beautiful wreath. Thank you so much for sharing this beauty with us at Get Creative and good luck !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπεροχη!!!!Συμφωνω με την Νατασα για το ανοιξιάτικο υφος και το ανεβασμα της διαθεσης!;)
    Καλή επιτυχία!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρα πολύ ωραία κάρτα! Και πολύ ωραία χαρτιά!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Such a cute pretty card!!!!!!!! I love it!!
    thaks for sharing it with us at Get creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. So cute!! Lovely card, love how you made the wreath with flowers. Thank you for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μου αρεσει πολυ η καρτουλα!!!τοσες λεπτομερειες!!μπραβο Ιωαννα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Very sweet card! Love the flower circle frame. Thank you for playing along at Card Patterns!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ καλή δουλειά,καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχου είναι σκέτη γλύκα!!!! Ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative! Χρόνια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: