Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πέντε λεπτά απο τον χρόνο σας....

Μικρή έβλεπα βωβό κινηματογράφο σαν τρελή...ίσως γιατί τότε η τηλεόραση δεν είχε τόσες επιλογές...ίσως γιατί όταν λείπουν οι λέξεις τότε οι εκφράσεις και οι κινήσεις γίνονται πιο έντονες και περιγραφικές...ίσως επειδή απλά εγώ "παρά" μιλάω! Στηνόμουν με προσμονή να δώ Τσάρλι Τσάπλιν και Χοντρό και Λιγνό και γελούσα με την καρδία μου!
Σήμερα ένοιωσα την ανάγκη να γελάσω λιγάκι και έψαξα να βρώ κανένα βιντεάκι σχετικό... Τυχαία λοιπόν έπεσα σε κάτι που είχα δεί χρόνια πριν και που ενώ δεν με έκανε να ξεκαρδιστώ ταίριαζε τόσο μα τόσο στην εποχή μας αν και γυρισμένο χρόνια πριν! Τότε που το είχα πρωτοδεί είχα εντυπωσιαστεί με τις υποκριτικές ικανότητες του Τσάρλι Τσάπλιν σήμερα 15 χρόνια μετά όταν το ξανείδα μίλησε πλέον τελείως διαφορετικά μέσα μου! Δεν προκειται για ταινία του βωβού κινηματογράφου αλλά του ομιλούντα που προκάλεσε τότε πολλές αντιδράσεις. Αναφέρομαι φυσικά  στην ταινία ο "Μεγάλος δικτάτορας" απο όπου σας παραθέτω την συγκλονιστική ομιλία του Τσάρλι Τσάπλιν που έκλεινε την ταινία...Χαρίστε 4 λεπτά απο το χρόνο σας να το δείτε είμαι σίγουρη πως θα μιλήσει στην καρδία σας ιδίως τώρα!


Και επειδή με αυτά και με εκείνα κοντεύω να αλλάξω τελείως το ύφος του μπλόγκ μου, σας βάζω και μερικές φωτογραφίες απο το τελευταίο μίνι άλμπουμ που έφτιαξα για την νονά του γίου μου. Κάθε σελίδα και ένας μήνας για να θυμάται τους 12 πρώτους πολύτιμους μήνες της ζωής του γίου της που γεννήθηκε τον Ιανουάριο. Πρόκειται για ένα λιτό αλμπουμάκι μιας και όταν φτιάχνω άλμπουλ χωρίς τις φωτογραφίες προτιμώ να αφήνω αρκετό χώρο ώστε να μην περιορίζω τον κάτοχο του.















Με αυτό το μίνι θα συμμετάσχω και στην πρόκληση του enjoy scrapping στην κατηγορία μίνι άλμπουμ με ελεύθερο θέμα ;) Τέλος πριν σας αφήσω θα σας δείξω ακόμα μια κουκουβαγίτσα-μαξιλαράκι που σήμερα έφτασε στον παραλήπτη της! Σταυρούλα μου πολύ χάρηκα που σου άρεσε!
Καλό απόγευμα σε όλους και το κεφάλι ψηλά ;)

7 σχόλια:

  1. τρέλλα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαρούμενο αλμπουμάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω ότι όταν ήμουν μικρή δεν μπορούσα να δω τον Τσάρλι Τσάπλιν, αντί να γελάω ήθελα να κλάψω γιατί τον λυπόμουν τόσο πολύ με αυτά που πάθαινε! Είμαι ανάποδος άνθρωπος τελικά χαχαχα Συγκλονιστική η ομιλία όντως! (Εννοείται δεν την είχα δει).

    Το άλμπουμ είναι πολύ όμορφο, μου αρέσει πώς έχεις συνδυάσει τα χαρτιά και τα διακοσμητικά με τον αντίστοιχο μήνα!

    Για την κουκουβάγια δεν έχω λόγια!!! Με έχεις κάνει να ερωτευτώ τις κουκουβάγιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και το μίνι και το μαξιλαράκι τέλεια! φιλάκια Ιωάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρωματιστό και πανέμορφο το άλμπουμ σου!!!μπράβο Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κουκουβαγίτσα-μαξιλάρι!!!!Τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: