Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Walk in the rain...

Ο καιρός τις τελευταίες μέρες πάνω που πιστέψαμε πως το καλοκαιράκι ήταν καθοδόν σαν να γύρισε πάλι. Λες και ο καιρός πάει πακέτο με το θείο δράμα της μεγάλης εβδομάδας και θρηνεί και εκείνος με βροχούλες και κρύο...

Την βροχή την αγαπάω πολύ και ας εκνευρίζει τους περισσότερους. Μ αρέσουν οι μυρωδιές που "ξυπνάει", ο ήχος της, ακόμα και η μελαγχολία που συνήθως την συνοδεύει.

Απο παιδάκι τρελαινόμουν όταν έβρεχε πιο πολύ για να χρησιμοποιήσω την ομπρελίτσα μου που με τη δαντελίτσα στο τελειώμα της με έκανε να νοιώθω σαν κυρία άλλης εποχής. Σαν ενήλικας κυκλοφορώ με λιγότερο φανταχτερές ομπρέλες αν και τις περισσότερες φορές προτιμώ να μην κρατάω καθόλου ομπρέλα και ας βραχώ. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα διασκεδαστικότερο απο το να κάνεις βόλτα στο ψιλόβροχο χωρίς ομπρέλα νοιώθω λές και οι ψιχάλες ξεπλένουν κάθε κακή σκέψη...και ας κινδυνεύω να γυρίσω σπίτι μετά με πνευμονία!

Σήμερα το πρωί ψιλοβρεχε σχεδόν όλη μέρα και επειδή είχα κάποιες εξωτερικές δουλείες βγήκα βιαστικά στην βροχή. Το αγχος να τελειώσω τις δουλείες μου δεν με άφησε αρχικά να απολαύσω την βόλτα μου στο γυρισμό όμως δεν αντιστάθηκα και έκανα μια μικρή βολτίτσα έτσι για να θυμηθώ πως είναι να περπατάς στην βροχή. Αν και γύρισα με ένα τέταρτο καθυστέρηση και βρεγμένη ώς το κόκκαλο είχα χαλαρώσει τόσο πόλυ που ειλικρινά ακόμα και τα φτερνίσματα που ακολούθησαν δεν με ενόχλησαν καθόλου.

Όταν λοιπόν το μεσημεράκι κατέβηκα να ράψω τίποτα και το μάτι μου έπεσε σε μια αυτοκόλλητη chipboard ομπρελίτσα που είχε ξεμείνει απο κάποιο πακετάκι που είχα αγοράσει στο παρελθόν δεν μπόρεσα για ακόμα μια φορά να αντισταθώ και έφτιαξα μια καρτούλα.




Με την καρτούλα αυτή θα συμμετάσχω στην πρόκληση κάρτας για της 5 Απριλίου του Get Creative που έχει ώς θέμα μια καρτούλα με αυτοκόλλητα.

Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μπορέσω επιτέλους να χαλιναγωγήσω την δημιουργικότητα μου που τελευταία πολύ ατίθαση έχει γίνει και δεν οργανώνεται με τίποτα!

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα μέσα απο την καρδία μου!
υγ:τα καλά σας λόγια στην προηγούμενη ανάρτηση ειλικρινά μου δίνουν αυτοπεποίηθηση για να συνεχίσω να φτιάχνω συνθέσεις...σας ευχαριστώ!


14 σχόλια:

  1. Μπραβο καλή επιτυχια !!!!Πρωτότυπο και επίκαιρο θέμα με τον καιρό που μας τα χαλαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα Ιωάννα!...εγώ απο την άλλη μισώ την βροχή!! μου θυμίζει τα χρόνια στο Παρίσι όπου το μόνο που έκανε ήταν κρύο και βροχή, και μου έλειπε η οικογένεια μου και το ηλιολουστο σπίτι μου....
    βέβαια η κάρτα σου είναι τέλεια!
    Καλή Ανάσταση και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μενα μου αρεσει να περπαταω στη βροχη,αλλα τωρα τελευταια βρεχει ολο λασπη και αν φοραω μαυρο μπουφαν γινομαι χαλια!:b
    Η καρτούλα ειναι μια απο τις καλυτερες σου!Μου αρεσει τρελά!!!
    Καλή επιτυχια!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρα Ιωάννα!!Τέλεια η καρτούλα σου!!Και μένα μ αρέσει η βροχούλα!!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Puccarina!!Είναι πολύ όμορφη η καρτούλα σου καλή επιτυχία στον διαγωνισμό και καλό Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Firstly just let me say that I loved your post. I have a rather large collection of umbrellas that I have collected over the years from various holidays , from italy, Australia, America and Thailand and I love them all dearly but my greatest joy is getting wet in the rain.Especially when I see people trying to take cover, the sheer joy of walking slowly and smelling the earth ahh I ove it! Anyway enough rambling from me. I love your card, you are such a versatile crafter, beautiful design and I just love the sentiment. Thank you once again for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης να δώσει σε όλους μας δύναμη για μια νέα αρχή!! Την έχουμε ανάγκη!! Καλό Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην χαλιναχωγήσεις τίποτα! Έχεις σολάρει Ιωάννα μου, καταπληκτική η καρτούλα σου και συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου για την βροχή! Το μόνο που με πειράζει όταν βρέχει είναι που δεν μένω κάπου πιο εξοχικά να απολαύσω και τις μυρωδιές που ξυπνάει...

    Πωπωπω, τρομερή καρτούλα, μπράβο! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤHN ΚΑΡΔΙA ΣOY ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣOY.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Puccarina, how beautiful card you've done! I love this clean and simple work and all the meanings it has inside! Great job!
    Good luck for the challenge!
    Hughes, Darey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. what a lovely card,love the clean cut and the quote. thank you for joining us at get creative.channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oh I love love love the sentiment! as for the card simply too cute!...I just love love your style!!!
    thanks for playing along with us at Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελεια και πολυ γλυκουλα καρτουλα!!!!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως όταν ο Θεός έβρεχε ταλέντο, μεράκι και φαντασία, εσύ γλυκό Puccarinaki σίγουρα δεν κρατούσες ομπρέλα : )
    Όσο για την βροχή είμαι fifty-fifty. Από την μια θυμάμαι κι εγώ το μονίμως βροχερό Wuppertal, όπου εμένα και μου έλεγε ο Κώστας: δεν πειράζει, πάνω από τα σύννεφα είναι ο ήλιος! Αλλά άλλο να τον βλέπεις κι άλλο να τον φαντάζεσαι χαχαχα κι από την άλλη μου αρέσει κάθε φορά που βρέχει και μπορώ να μυρίσω της μυρωδιές της γης και να απολαύσω αυτή την μαγεία! Σε φιλώ κι ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: