Τρίτη 17 Απριλίου 2012

my "easy riders"

Τον σταυρώσαμε και φέτος τον Χριστό και εκείνος ξαναναστήθηκε! Ας ελπίσουμε φέτος να μάθαμε κάτι παραπάνω απο το Θείο δράμα και να βγήκαμε πιο σοφοί...

Χρόνια Πολλά σε όλους λοιπόν και Χριστός Ανέστη!

Μετά τα σουβλίσματα , τα αυγά κλπ κλπ και όντας ολίγον πτώμα απο τις δουλειές μιας και φέτος γιορτάσαμε το Πάσχα για πρώτη φορά σπίτι μου...είπα να φτιάξω το κάτιτις μου έτσι για να μπάινω σιγά σιγά σε ρυθμούς πρό Πάσχα.

Τελευταία όπως έχετε καταλάβει κάτι έχω πάθει με τις συνθέσεις και όλο τα χεράκια μου με τρώνε να φτιάξω μια ακόμα. Λίγο τα καλά σας λόγια, λίγο που επιτέλους τύπωσα μερικές απο τις αγαπημένες μου φωτογραφίες και τις έχω πλέον άμεσα διαθέσιμες κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο σκέφτομαι διάφορες συνθέσεις...

Μια απο τις πιο πρόσφατα τραβηγμένες φωτογραφίες που ήθελα όπωσδήποτε να κάνω lo ήταν μια φωτογραφία της αδελφής μου και του μικρού. Το πρόβλημα μου με την συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν πως τα χρώματα της ήταν τέτοια που το ιδανικότερο (στα δικά μου μάτια πάντα) χαρτί για βάση θα ήταν ένα μαύρο χαρτί. Το μαύρο είναι ένα χρώμα λιγουλάκι αδικημένο νομίζω και αρκετά δύσκολο στον χειρισμό του καλλιτεχνικά πρώτον γιατί είναι πολύ σκούρο και δεύτερον γιατί στις φωτογραφίες σπάνια βγαίνει καλό. Η αγάπη της μικρής μου αδελφής γιαυτό το χρώμα όμως (είναι κάτι σαν την Σωσώ απο τα εγκλήματα για να καταλάβετε...) με όπλισε με θάρρος και είπα να το τολμήσω.

Πάνω λοιπόν που είχα αρχίσει να φτιάχνω τα διακοσμητικά στοιχεία της σύνθεσης...δημοσιεύτηκε η πρόκληση σύνθεσης του Get Creative για τις 15 Απριλίου που είχε σαν θέμα το ακόλουθο sketch της Ελίνας:





και είπα να δοκιμάσω να το ακολουθήσω....

Και αυτή τη φορά η σύνθεση είναι τελείως "scrap" μιας και ο σπάγγος στο banner είναι περίσσεμα απο την μετακόμιση....,τα χαρτία επίσης περισσεύματα απο ένα παλιό μίνι άλμπουμ που είχα φτιάξει, το βεσπάκι είναι σφραγγίδα των paper smootches που επίσης είχα και τέλος με μια χαρτοταινία που ξέχασε ο μπογιατζής που μας έβαψε στο σπίτι φεύγοντας έφτιαξα ένα δικό μου washi tape απλά σφραγγίζοντας ένα ταιριαστό sentiment.

Το θέμα του τίτλου αυτή τη φορά μου το έλυσε το cricut με το οποίο έκοψα τη λέξη "easy" και με φαντασία, δύο επίπεδα χαρτιού και διασταλτικά αυτοκόλλητα της έδωσα "όγκο". Για το "riders" να ναι καλά ο ζαβός εκτυπωτής μου χαχα.

Τα χρώματα που αποφάσισα να δουλέψω ήταν το μαύρο, το kraft, το λευκό και το κόκκινο και αν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν λιγάκι "σκληρό" στο μάτι έμεινα σχετικά ικανοποιημένη.

Το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω όσον αφορά το sketch ήταν ο προσανατολισμός και αυτό γιατί η φωτογραφία μου το απαιτούσε...ελπίζω το "καθρέφτισμα" του sketch που ακολούθησα να μην κάνει άκυρη την συμμετοχή μου.





Οι φωτογραφίες αδικούν λιγάκι την σύνθεση αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω το άτιμο το μαύρο είναι τόσο μα τόσο δύσκολο στην φωτογράφιση....

Καλό απόγευμα σε όλους ;)

20 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου μην σταματήσεις να κάνεις συνθέσεις, τα καταφέρνεις τέλεια και η τελευταία σου προσπάθεια δεν είναι εξαίρεση!...σούπερ σούπερ!.... τα ταίριαξες όλα τέλεια, τα χρώματα είναι φοβερά, ακόμα και το ότι του άλλαξες προσανατολισμό λέει πολλά!! μπράβο σου και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ... συμφωνώ με την Αλίκη!!!! μην σταματάς!!!! αυτή η συγκεκριμένη ειναι απίθανη!! τόσο ταιριαστά, και στην κυριολεξία ανακυκλώσιμα υλικά!!!!! (το ότι αλλαξες τον προσανατολισμο του σκετς δεν εχει να κανει...και τα πανω κατω να εφερνες...πάλι εγκυρη θα ήταν!!!!)
    καλή επιτυχία και καλή (δεδομένη) συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. you are on a roll!great page loving the mist amd clouds. thank you for joining us again at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχην να ευχηθω "αληθως ανεστη" και χρονια πολλα!!!
    κατα δευτερον ειναι απιθανη η σελιδα!!!!!!!τα χρωματα ταιριαξαν τοσο πολυ με τη φωτο!!!!απιστευτη!!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΘΕΣΗ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ho there, just love this fabulous layout and the dynamic colours and images you have used. You are such a versatile artist and its always a pleasure to view your work. thank you for sharing with us once again at `get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθόλου άκυρη!!! Ίσα ίσα ειναι υπεροχη! Μου αρέσει που έβαλες σκούρο φόντο για να ταιριάζει με τη φωτο σου και τα διακοσμητικά είναι γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα ρε συνονοματι τι κανεις χαιρομαι που ε βρηκα μπραβο για οσα κανεις ειναι πολυ ωραιο και δυσκολο το τιτοριαλ μπραβοοοοοοοοοοο σε περιμενω σπιτακι μ να σε κερασω δημιουργιες οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει φοβερά το βεσπάκι... είναι έρωτας.. <3 επίσης έχω αδυναμία στη μαύρη όπως και στην άσπρη βάση.. μου αρέσει πολύ ο τίτλος σου και τα συννεφάκια….πολυ ωραιο αποτέλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεροχη η σελιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα ταιριαξαν καταπληκτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα, θα μας τρελάνεις!!! Πήρες φόρα και μας ξετρελαίνεις ΚΑΙ με τις συνθέσεις σου!!!

    Καταπληκτική Puccarinάκι μου, πραγματικά, μου αρέσει που είναι τόσο ωραία, τόσο πρωτότυπη... και τόσο εσύ! Συν του ότι είναι πραγματικό scrap που λες εσύ...

    Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλα κ Χριστός Ανέστη!!!!
    Η συνθεση σου είναι υπεροχη!!! Πολυ όμορφα χρώματα, όμορφες λεπτομέρειες!!! Καλη σου επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά! Πολύ ιδιαίτερη η σύνθεση αυτή, πραγματικά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. You are one talented lady!!!!
    fantastic layout and I love the black background just perfect for this layout!....of the details are just too cute!!
    Thank you so much for your support of Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Love love love it!!!!! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμέτοχη σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια ειναι σούπερ η συνθεσή σου και να συνεχίσεις γιατι τα πας οχι μόνο πολύ καλά αλλα τέλεια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άριστα 10, ιωάννα. Μόνο αυτό εχω να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Wow, love your take on the sketch! Thanks for playing with us at Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: