Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο εφιάλτης όποιου μίσεί το ρόζ....

Εδώ και μέρες έχει ανέβει η πρόκληση κάρτας του Get Creative που ζητάει να δημιουργήσετε μια καρτούλα επνευσμένη απο την χρωματική παλέτα: ροζ γκρί φούξια

Πριν απο μερικές μέρες προέκυψε η ανάγκη να φτιάξω μια καρτούλα για πολύ καλο σκοπό μάλιστα που θα ταξίδευε και πολύ μάκρυα και σκέφτηκα να δοκιμάσω να παίξω με την χρωματική παλέτα που ταίριαζε γάντι στην περίπτωση.

Έτσι σήμερα με μια παρεμβολή που παρακολούθησα με διακοπές κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον κατάφερα να την τελειώσω!

Οι κακοτοπιές πολλές και αυτή τη φορά.

Το πρωί διαπίστωσα πως δεν είχα γκρί κανσόν...Ντύνομαι και τρέχω σφαίρα στο βιβλιοπωλείο αφήνοντας τα γιουβαρλάκια πάνω στο μάτι της κουζίνας. Μόλις φτάνω τι να δώ μαύρο σκότος μέσα στο βιβλιοπωλείο..Ωχ λέω κλειστό είναι. Κάτι όμως μέσα έβλεπα να κινείται. Σπρώχνω την πόρτα και ήταν ανοιχτή. Μπαίνω μέσα και ρωτάω ανοιχτά είστε? Ναι, μου απαντάει ευγενικά η κυρία. Για να μην πολυλογώ σε συνθήκες ελλειπούς φωτισμούς βρίσκω ένα γκρί κανσόν πληρώνω και τρέχω σφαίρα σπίτι μην καεί το φαί. Για τις επόμενες ώρες έμπλεξα με δουλειές και με τον μικρό και δεν ξανακοίταξα το χαρτόνι. Όταν όμως το μεσημεράκι στρώθηκα να την φτιάξω με φρίκη διαπίστωσα πως το γκρί χαρτόνι δεν το έλεγες ακριβώς γκρί...Ήταν κάτι μεταξύ γκρί και ρόζ. Τι να κάνω όμως Τεταρτιάτικα???? Το κατάπια αφού δεν είχα και επιλογή και σκέφτηκα οκ... γκρί-ροζ-φούξια είναι η χρωματική παλέτα θα δέσει το γκρι-ροζ χαρτόνι.Το αποτέλεσμα όμως δυστυχώς μου παραβγήκε ρόζ( και εδώ κολλάει ο τίτλος της ανάρτησης). Αφού η Barbie νομίζω θα την ερωτευόταν αυτή την κάρτα. Ευτυχώς η παραλήπτρια πρώτον είναι γυναίκα και δεύτερον είναι μόλις 16 χρονών οπότε ελπίζω το ρόζ να είναι το αγαπημένο της χρώμα...Ιδού λοιπόν η καρτούλα που εμπνεύστηκα απο τον χρωματικό συνδυασμό:








Καλό απόγευμα σε όλους!
υγ: σήμερα δεν έχει πολλά υστερόγραφα είμαι ακόμα πολύ προβληματισμένη με αυτό που παρακολούθησα το μεσημέρι που το υστερόγραφο θα κινδυνεύε να περάσει σε έκταση την ανάρτηση!


16 σχόλια:

  1. Βρε τις κακοτοπιες...:D
    Ουτε και γω ειμαι οπαδος του ροζ(του φουξια ομως ναι!),αλλα καποιες φορες με τον καταλληλο συνδυασμο χρωματων,ακομα και το ροζ ειναι υπεροχο,οπως και η καρτα σου!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σου πω ότι κι εγώ δεν είμαι λάτρης του ροζ και η κάρτα που έφτιαξα για την κοπέλα είναι κι αυτή ροζ; χαχαχα

    Μου αρέσει όμως ο συνδυασμός ροζ-γκρι, ωραία κάρτα, σίγουρα θα την χαρεί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να σου πω... κι εμένα αυτή η κάρτα θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ!!! είναι μια υπέροχη κάρτα ότι πρέπει για την συγκεκριμένη περίπτωση... πρεπει να κατσω κι εγω να την φτιάξω... φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια καρτούλα! Εγώ και να θέλω περισσότερο ροζ στη ζωή μου, δεν γίνεται (εδώ με μια μικρηηηή στεναχώρια)... με ένα αγοράκι και άλλα δυο στη κοιλιά δεν με βλέπω να δημιουργώ τίποτα κοριτσίστικο... τουλάχιστον όχι σύντομα, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ γλυκιά καρτούλα! Τέλειος συνδυασμός και είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει στην παραλήπτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απίθανη είναι, αν και το ροζ bonbon, όπως λέμε στα γαλλικά!, δεν είναι το χρώμα μου...η κάρτα αυτή με ξετρέλανε!πρέπει και εγώ να κάτσω να την φτιάξω την κάρτα μου και όλο το αναβάλω...δεν το έχω με τις κάρτες...
    καλημέρα και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω για την Barbie Iωάννα μου αλλά εγώ την ερωτεύτηκα την καρδούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπον ουτε εγω ειμαι του ροζ-φουξια και ομως οι περισσοτερε συνθεσεις μου καταληγουν σε αυτα τα χρωματα...που τελικα μου αρεσουν..εκει καταληξα!!
    η καρτα σου ομως ειναι υπεροχη...τελικα αυτοι οι συνδιασμοι σε κανουν να αγαπησεις το ροζ!!πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα!Πολύ όμορφη έγινε!!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αποτέλεσμα της κάρτας είναι τέλειο!
    Ούτε εγώ ήμουν του ροζ, όμως ανακάλυψα ότι με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων βγαίνουν πολύ όμορφα αποτελέσματα!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξαναπερνάω γλυκια πουκαρινα γιατι δεν μου ανοιγαν οι φωτό..
    η καρτα σου ειναι όμορφη και καραμελενια!!!μαρεσει το ροζ τρελλά!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ δεν αυμπαθώ το ροζ αλλά η συγκεκριμένη καρτούλα είναι πανέμορφη!! Και το ροζ αυτό ειναι ωραίο ροζ....δεν είναι εκείνο ξέπλυμα...!! Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. You did the colours proud!!!!!! love love love the card!!....you havent linked it to the challenge blog!!!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πάρα πολύ ωραία, μου αρέσει το ροζ σε συνδιασμό με το γκρι ή με το καφέ και το μαύρο. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αχ σε εμένα θα τη στείλεις? και εγώ 16 είμαι !!!οκ οκ 16 νοιώθω!!χαχαχαχα , όπως πάντα υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: