Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Card addict!

Ο Μάιος είναι ο μήνας των γάμων και των βαφτίσεων...Δεν προλαβαίνω να μαζεύω προσκλητήρια! Το άλλο Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε δύο γάμους που γίνονται και την ίδια ώρα και εγώ τι πρωτότυπο δουλεύω! Να σας πω την πικρή μου αλήθεια πως ενδόμυχα χαίρομαι που δουλεύω μιας και βαριέμαι λιγάκι τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αυτό που δεν βαριέμαι με τίποτα ιδίως τελευταία είναι να φτιάχνω καρτούλες για να συνοδεύουν τα δωράκια μου. Έπεσα έτσι με τα μούτρα να ετοιμάσω δύο καρτούλες γάμου. Η πρώτη κάρτα που έφτιαξα δεν μου άρεσε καθόλου αλλά είπα να την κρατήσω σε περίπτωση που δεν βρώ χρόνο να φτιάξω μια καινούρια. Η δεύτερη μου βγήκε καλύτερη για την ακρίβεια με ικανοποιήσε αρκετά. Και πάνω που σκεφτόμουν αν θα φτιάξω μια τρίτη για να αντικαταστήσω την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια διάβασα για την πρόκληση του Get Creative για τις 20 Μαίου και είπα "μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια". Έφτιαξα έτσι και μια τρίτη προσπαθώντας να ερμηνεύσω το scketch. Κατα πόσο τα κατάφερα η νεκροψία θα δείξει ελπίζω να μην ξέφυγα πολύ. Τελευταία με έχει πιάσει μια μίνιμαλ διάθεση με τις κάρτες και δεν τις πολυφορτώνω...εύχομαι το αποτέλεσμα να μην βγαίνει φτωχό.
Για περίπου μια βδομάδα θα γίνει παύση των δημιουργικών εργασιών λόγω ανωτέρας βίας. Το σπίτι κοντεύει (αλληλούια!) να τελειώσει και αν θέλω να μπώ το συντομότερο πρέπει να τρέξω να διαλέξω κουρτινόξυλα κουρτίνες και πολλά πολλά ακόμα. Τώρα που το σκέφτομαι και αυτό μια μορφή δημιουργικότητας είναι...Επειδή λοιπόν έχω πλέον κουραστεί να έχω τα πραγματάκια μου σε κούτες και κάθε φορά που θέλω να φτιάξω κάτι να πρέπει να χαλάω μια ώρα να τα βγάλω και άλλη μια ώρα να τα μαζεύω είπα να βάλω μια εβδομάδα άδεια για να οργανωθώ και να τρέξω. Βέβαια το πολυπόθητο εργαστήριο μου θα αργήσει πολύ ακόμα να φτιαχτεί μιας και έχουν άλλοι χώροι προτεραιότητα. Χωρίς craft room μπορούμε να μετακομίσουμε χωρίς όμως μπάνια και υπνοδωμάτια δεν μπορούμε. Όσο όμως μαζεύω τις εκκρεμότητες τόσο πιο κοντά έρχομαι στην εκπλήρωση του ονείρου μου.
Πολλά πολλά φιλάκια και καλό μου κουράγιο!!!


οι φάκελοι για τις καρτούλες





η πρώτη αποτυχημένη κάρτα





η δεύτερη καρτούλα




και η τρίτη που θα είναι και η συμμετοχή μου στο Get Creative



14 σχόλια:

  1. Η μία καλύτερη από την άλλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω...μια χαρα ειναι ολες!Αλλα η τελευταια ειναι το κατι αλλο!!!!Τα ποτηρια σαμπανιας ειναι φανταστικα!!!!!Μπραβο!Καλη επιτυχια στην προκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι με το καλό να μπείτε στο σπίτι σας!!!!
    Πολύ όμορφες οι καρτούλες! Ιδιαίτερες!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. What a beautiful array of cards each one is stunning love the champagne glasses especially. Thanks for joining us at Get Creative

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φανταστικες ειναι! καλη επιτυχια με τη συμμετοχη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το καλό στο νέο σας σπιτάκι! Πολλά κουράγια με την μετακόμιση κ τα σχετικά! Μετακόμισα πριν από λόγους μήνες κ καταλαβαίνω κ φαντάσου είμαι κ ένα άτομο! Στα καλλιτεχνικά μας τώρα βλέπω το cricut πήρε πάλι φωτιά! Η Τρίτη είναι η αγαπημένη μου! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι πολυ ομορφες ολες . καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφες όλες!!τα ποτήρια με τη σαμπάνια μοναδικά!!καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλες είναι υπέροχες!Καλή ευκολία στο νέο σας σπιτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με το καλο στο νεο σπιτι!!
    οι καρτες ειναι ξεχωριστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφες και οι τρεις! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι απλώς δεν είναι φτωχές, που είπες, είναι φινετσάτες, ιδιαίτερες! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέχασα να σου πω! Με το καλό στο σπίτι σου και πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: