Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο άντρας της ζωής μου....

Ο άντρας της ζωή μου πίνει δύο μπουκάλια στην καθισία του...αλλά εμένα δεν με νοιάζει!
Ο άντρας της ζωής μου με χτυπάει και αμέσως μετά μου λέει πως μ αγαπάει...αλλά εμένα δεν με νοιάζει!
Ο άντρας της ζωής μου είναι ώρες ώρες πολύ βρωμύλος...αλλά εμένα δεν με νοιάζει!
Ο άντρας της ζωής μου θέλει να περνάει πάντα το δικό του...αλλά εμένα δεν με νοιάζει!
Ο άντρας της ζωής μου θα με απατήσει 100% ελπίζω όχι σε λιγότερο απο 18 χρόνια...αλλά εμένα δεν με νοίάζει!
Ο άντρας της ζωής μου μπορεί να είναι μόλις 88 πόντους και 12 κίλα αλλά έχει καταφέρει το σύμπαν μου να γυρίζει γύρω απο αυτόν και ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου!!!

Αυτός ο μικρός ύμνος αφορά όπως καταλάβατε το γίο μου που όσο μεγαλώνει μου επιβεβαιώνει πως πράγματι η αγάπη μπορεί να φτάσει στο συν άπειρο. Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε εκείνον μιας και αποφάσισα επιτέλους να του φτιάξω ένα μίνι άλμπουμ που καιρό το ήθελα. Βοήθεια σε αυτό το αλπμουμάκι μου έδωσε το cricut που ναι κόβει και chipboard χιχι (τα γραμματάκια στο εξώφυλλο τα έκοψα με αυτό και μετά τα έβαψα με ακρυλικά χρώματα) αλλά και ο έτερος "καλλιτεχνικός" Καππαδόκης της οικογένειας η αδελφή μου η μικρή που τελευταία ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και όπως δηλώνει και η ίδια ο ανηψίος της αποτελεί το αγαπημένο της θέμα! Περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ της αν θέλετε ;) Σήμερα η θεία-Fuku ή κατακόσμο Ευτυχία έχει και την ονομαστική της γιορτή οπότε επιτρέψτε μου να της στείλω πολλές πολλές ευχές και απο εδώ!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!





























Υγ 1: Για όσους έχετε απορία Ken είναι το άτυπα ιαπωνικό όνομα του γίο μου που επειδή το Δημητρής του πέφτει κομματάκι δύσκολο να το πεί συστήνεται έτσι και σημαίνει Υγεία!
Υγ 2: Η άδεια μας βγήκε λιγάκι ξινή...δεν λέω αγόρασα κουρτινόξυλα (αφήστε το πόσα έσκασα καλά όμως να πάθω αφού ήθελα τεράστια παράθυρα για να είναι το σπίτι φωτεινό!) αλλά ο μικρός ξεκίνησε με ένα αθώο πυρετό τη Δευτέρα που εξελίχθηκε σε βροχγίτιδα και είμαστε με αντιβιώσεις και εισπνεόμενα χώρια που κόλλησε και εμένα μιας και λόγω της αρρώστιας έχει γίνει μεγάλος αγκαλίτσας! Τελικά ο νόμος του Μέρφι καταρρίπτει τα λεγόμενα του Coelho περί σύμπαντος!

10 σχόλια:

  1. καλά το αλμπουμακι σου ειναι τελειο!!ειναι απολυτα στο στυλ μου(χωρις πολλα τσεπακια και θηκουλες) και τονίζονται ετσι οι φωτο!!
    ο γιος σου ειναι γλυκας και να χαιρεσαι και την αδερφη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικόοοοο!!!
    Ο μικρός είναι σκέτη γλύκα!
    Περαστικά εύχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τελειο το αλμπουμ σου Pucarina! φαίνεται τοσο προσεγμένο και το δεσιμο του μου άρεσε ιδιαίτερα! Καλα, ο πιτσιρίκος-Κεν-Δημητρης είναι φανταστικός!!! Να τον χαίρεσαι!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλύκας ο μικρός Κεν,τέλειες οι φωτογραφίες,φανταστικό το άλμπουμ που τις φιλοξενεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μου είναι φανταστικό!!!!! Πολύ όμορφη δουλειά!!!!
    Ο μικρός σου είναι γλύκας! Να τον χαίρεσαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικα σας Ιωαννα μου και να χαιρεσαι τον κουκλο σου.Να δω ποτε θα σταματησουν αυτες οι ιωσεις.Καλοκαιριασε και αυτες απτοητες συνεχιζουν.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι γλυκο αγορακι!!!να τον χαιρεσαι puccarina μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφο,γλυκό,απίθανο,υπέροχο!!!!μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφη δουλειά!!! Φανταστικό το άλμπουμ!!!
    Καλά, το χαμόγελο του μικρού είναι όλα τα λεφτά!!! Γλύκας είναι!! Να τον χαίρεσαι, puccarina!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιουκι ειναι ενας κουκλος!! το αλμπουμ φοβερο! ειχες δεν ειχες μεεβαλες και εμενα στοτρυπακι να ασχοληθω ερασιτεχνικα..να χαιρεσαι την αδερφη σου!!και περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: