Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σήμερα γάμος γίνεται




Το Ευριδικάκι το ξέρω απο τα γενοφάσκια του...Πότε πρόλαβε και πήγε 7 χρονών ούτε και το κατάλαβα! Στα παιδιά βλέπεις πως περνάνε τα χρόνια.Όταν η καλή μου φίλη Ειρήνη μου ζήτησε να φτιάξω τα προσκλητήρια της μικρούλας Ευριδίκης χάρηκα πάρα πολύ όταν όμως μου είπε το θέμα των γενεθλίων με έκοψε κρύος ιδρώτας...Patty μου λέει και την ακούω σαν το ούφο, ποιά είναι καλέ αυτή η Patty την ρωτάω...Βλέπετε στο σπίτι λόγω κάποιου προβλήματος στην κεραία η τηλεόραση μας δεν πιάνει το mega channel. Για να μην πολυλογώ έκανα μια έρευνα (να ναι καλά το ιντερνετ!) και έμαθα ποιά είναι η Patty με αποτέλεσμα το πρώτο σοκ να το διαδεχτεί ένα δεύτερο.
Το εν λόγω κοριτσάκι μου φάνηκε ιδιαίτερα αντιπαθήτικο όσο για το θέμα της σειράς που μετά βίας κατάφερα να παρακολουθήσω για λίγα λεπτά μου φάνηκε παντελώς αδιάφορο...Διαπίστωσα όμως πως η συγκεκριμένη σειρά είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλά μα πάρα πολλά παιδάκια και αποτελεί μια καινούρια τρέλα. Λογικό επομένως και η μικρούλα Ευριδίκη να επηρεάστηκε. Δεν σας κρύβω πως για ιδεολογικούς λόγους αρχικά σκέφτηκα να αρνηθώ να φτιάξω τα προσκλητήρια. Στη συνέχεια όμως έβαλα το μυαλό μου να λειτουργήσει σε άλλο μήκος κύματος. Θυμήθηκα λιγάκι τον εαυτό μου στην ηλικία των 7 χρόνων. Αν τότε υπήρχε τέτοια δυνατότητα δεν θα ήθελα η μαμά μου να μου φτιάξει προσκλητήρια με θέμα την Κάντυ-Κάντυ (που παρεμπιπτόντως βλέπω ακόμα και σήμερα το ίδιο ευχάριστα...)? Ζορίστηκα λοιπόν για το χατήρι της μικρούλας να "παντρέψω" το χειροποιήτο με το εμπορικό και ελπίζω το προξενειό να πέτυχε....και το αποτέλεσμα να βγήκε συμπαθητικό.
Φιλενάδα να την χαίρεσαι την κορούλα σου και ελπίζω να κατάφερα να την ικανοποιήσω.






8 σχόλια:

  1. Ιωάννα...Φοβερή δουλειά!
    Συγχαρητήρια!!!
    Όσο για την Πάττυ... Μπόρα είναι και θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ μου αρεσε το σχολιο...''Μπορα ειναι θα περασει!''.Συμφωνω,οπως και τοσες αλλες μαζικες υστεριες,θα περασει και αυτο!Ωραια τα συνδυασες παντως και το χρωματακι σουπερ!Ο τιτλος ομως ειναι λιγο παραπλανητικος,νομιζα οτι ειχες φτιαξει προσκλητηρια γαμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα επίτηδες Άλεξ!!! Μ αρέσει να παίζω με τις λέξεις δεν το χεις καταλάβει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτή η Παττύ!! Τα έφτιαξες πολύ ωραια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προσκλήσεις που έφτιαξες είναι τέλειες. Η αλήθεια είναι ότι η Πατίαση έχει κατακυριεύσει τα κοριτσάκια ακόμα και από το νηπιαγωγείο. Τι να πω... Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Φιλάκια πολλά.
    Υ.Γ. Όσο για την Κάντυ κι εγώ τη βλέπω ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ αυτή η Πάττυ έχει κυριεύσει τους πάντες από τα μικρά του νηπιαγωγείου μέχρι τους φαντάρους,(σ' αυτούς αρέσει η φίλη της η Αντονέλα)και επειδή στο σπίτι μου πηγαινοέρχονται όλες οι ηλικίες καταλαβαίνεις τι γίνεται!
    Πάντως τα προσκλητήρια σίγουρα θα αρέσουν στη μικρούλα Ευριδίκη είναι πολύ πετυχημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα είναι πολύ όμορφα τα προσκλητήρια, τα κατάφερες μια χαρά! Όσο για την Πάττυ, έχει λίγο ξεφύγει η κατάσταση... Να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ πετυχημένα! Ωραία χρώματα, ωραία δουλειά, πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: