Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ένα παραμυθάκι για χειμώνα & καλοκαίρι

Την αγάπη μου για τις μινιατούρες πρέπει να σας την έχω ξαναγράψει...την αγάπη μου για τα βιβλία ίσως και όχι. Σκεφτείτε επομένως τι σημαίνουν για μένα τα βιβλιαράκια μινιατούρες. Αδυναμία στο τετράγωνο!!! Συλλέγω όσο μπορώ μικρά βιβλιαράκια και σήμερα το μάτι μου έπεσε σ ένα απο αυτά που αγαπώ ιδιαίτερα. Πρόκειται για το "Παραμυθάκια για χειμώνα και καλοκαίρι" του Αλέξη Κυριτσόπουλου που αν σας ενδιαφέρει να το διαβάσετε ηλεκτρονικά μπορείτε εδώ.Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό βιβλιαράκι με απίθανη εικονογράφηση που διαβάζοντας το για χιλιοστή φορά μου ήρθε επιτέλους όρεξη να φτιάξω κάτι εμπνευσμένο απο αυτό. Διακόσμησα έτσι ένα "tissue box" (κοινώς κουτί με χαρτομάντιλα) έχοντας στο μυαλό μου αυτή την ιστοριούλα. Σίγουρα το κουτάκι έγινε ωραιότερο απ ότι ήταν και σύντομα θα βρώ που θα το βάλω...Σαν να γίνεται κάτι με την δημιουργικότητα μου...ίσως αν συνεχίσω να την αναζητάω φανερωθεί. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια μέσα απο την καρδιά μου!

9 σχόλια:

  1. Tελικά με ότι και αν καταπιάνεσαι το κάνεις καλά,μπράβο για άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το καταπληκτικό βιβλιαράκι μας το χάρισε σε όλα τα παιδιά η καθηγήτρια της τάξης μας όταν τελειώσαμε την τρίτη Λυκείου, και μας μίλησε για το μοναδικό μηνυμα που κρύβεται στις ελάχιστες γραμμές του κειμένου του.Το έχω ακόμα σα θυσαυρό.
    Με το δίκιο σου εμνευστηκες και έφτιαξες κάτι τόσο όμορφο από αυτό!
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το αγορασω το συντομοτερο!!!!Χαιρομαι που βρισκεις την εμπνευση σου και με το παραπανω μαλιστα!!!Σε φιλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφο παραμύθι και με πολύ βαθύ νόημα....Πολύ ωραία κατασκευή,στολισμένη τόσο όμορφα!!
    Χαίρομαι που επανέρχεσαι σιγά-σιγά....
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας από τότε που ήμουν μωράκι και το έχω διαβάσει άπειρες φορές. Μου έφερες στο μυαλό μου υπέροχες αναμνήσεις!
    Θα συμφωνήσω με τη Νίκη. Η έμπνευση που δίνει το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αχαλίνωτη....
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο είναι!! Τέλεια διακοσμημένο!! Μπράβο σου!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: