Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ....

Τελευταία είμαι λιγάκι χαμένη...χαμένη στις σκέψεις μου, χαμένη στα γεγονότα της δεύτερης πατρίδας μου, χαμένη απο όλους και όλα...
Δημιουργικά περνάω φάση ύφεσης, αλλά αυτό μάλλον θα το έχετε ήδη καταλάβει. Αραχνιάζουν τα ψαλίδια μου και τα χαρτιά μου και αυτό με κάνει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Ελπίζω πάντως να επανέλθω σύντομα και συνήθως μετά απο τέτοια έλλειψη έμπνευσης θα με βομβαρδίσουν οι ιδέες και δεν θα προλαβαίνω.
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μπλογκοπαιχνιδάκια και κάνω και καμία ανάρτηση πια. Η γλυκιά Ανεράιδα είχε την καλοσύνη να με καλέσει στο παιχνιδάκι με το χειρόγραφο. Οι όροι απλοί να απαντήσω στις ακόλουθες 8 ερωτήσεις γράφοντας και όχι πληκρολογώντας...Η αλήθεια είναι πως και εγώ το πιστεύω πως τα γράμματα λένε πολλά για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Δεν έχει σημασία αν είναι όμορφα, στρωτά, ευανάγνωστα άλλα πράγματα είναι αυτά που κοιτάζουν οι ψυχολόγοι και αναλύουν στον γραφικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου...Αν σας ενδιαφέρει ρίξτε μια ματιά εδώ
Και ιδου οι ερωτήσεις....
1. Πώς σε λένε / όνομα του μπλογκ σου;
2. Ποιά είναι η διεύθυνση URL του μπλογκ σου;
3. Γράψε, "Η γρήγορη καφέ αλεπού πηδάει πάνω από τον τεμπέλη σκύλο".
4. Αγαπημένο απόφθεγμα;
5. Το αγαπημένο σου τραγούδι;
6. Το αγαπημένο σου συγκρότημα / τραγουδιστές;
7. Οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να πεις;
8. 8 bloggers για να συμμετάσχουν κι αυτοί στο παιχνίδι.

Και ορίστε οι απαντήσεις μου....


Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...





10 σχόλια:

  1. Και μενα μου αρεσει αυτο το τραγουδι πολυ!!!
    Σου στελνω μειλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Puccarina μου ελπίζω όλοι όσοι αγαπάς να είναι καλά και να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο της Ιαπωνίας και να πάνε όλα καλά!!!

    Όλοι περνάμε ανά φάσεις "στεγνές" περιόδους(εγώ είμαι η πρώτη διδάξαντα,χαχα) αλλά το καλό είναι ότι μετά περνάμε full στην επίθεση!!!Οπότε κάνε λίγο υπομονή και μετά θα δεις τι όμορφα πραγματάκια θα φτιάξεις πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιες στιγμές όλοι θέλουμε να κλειστούμε στον εαυτό μας. Είναι η άμυνά μας!όταν επανέλθουμε όμως,ποιος μας πιάνει....Σε περιμένουμε κοριτσάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννα μου ευχομαι γρηγορα να ξαναβρεις την εμπνευση σου...αυτο θα σημαινει πως εισαι καλυτερα...
    δεν εισαι η μονη μου νιωθεις ετσι...οι καιροι ειναι δυσκολοι και οι μερες που διανυουμε σκληρες...
    ο Θεος να ειναι μαζι μας και υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και η απραξία καμιά φορά καλή είναι! Ξεκουράσου και εμείς εδώ είμαστε! Ελπίζω να πάνε όλα καλά στην χώρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΣΚ.ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα μου καλημέρα. Μου αρέσει πολύ το χειρόγραφό σου και αυτά που έγραψες. Δεν πειράζει να αποσυρόμαστε καμμιά φορά και να κλεινόμαστε... Το έχουμε ανάγκη. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τη σκέψη για τη δεύτερη πατρίδα σου. Και βαθιά μέσα μου ελπίζω ότι ο καλός Θεούλης θα προστατέψει την Ιαπωνία. Εύχομαι πολλή υγεία και χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς για όσα συμβαίνουν... απλά προσευχόμαστε για το καλύτερο...όσο για την έμπνευση είναι φυσικό επακόλουθο μετά από τέτοια στεναχώρια και τέτοιο σοκ...
    σίγουρα θα επανέλθεις σύντομα με νέα πραγματάκια και νέα έμπνευση...
    πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπέλα μου, ελπίζω οι δικοί σου να είναι όλοι καλά και η δεύτερη πατρίδα σου όπως λες να ηρεμήσει γρήγορα από την τρομερή αυτή καταστροφή!

    Σε ευχαριστώ πολύ που παρά τις ακεφιές σου έπαιξες στο παιχνίδι....Τα γραμματάκια σου είναι πανέμορφα!! Μ΄αρέσει πολύ και αυτό που γράφεις στο 7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα!!!
    Καθημερινά προσεύχομαι για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά μας.Ήταν πολύ τραγικό αυτό που συνέβει στην δεύτερη πατρίδα σου και ελπίζω ολόψυχα γρήγορα οι συνάνθρωποι μας να επανέλθουν και να σταθούν στα πόδια τους.
    Γλυκιά μου Ιωάννα πάρε το χρόνο σου και εμείς εδώ είμαστε να σε περιμένουμε....
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: