Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Bride didn't run away


Όταν πρωτοδιάβασα για την 14 πρόκληση του Scrapbookers in Greece με το καταπληκτικό tutorial της συμπατριώτισσας Kaori Fujimoto μια φωτογραφία του γάμου μου, μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Η αλήθεια είναι πως τις φωτογραφίες απο το γάμο μου δεν τις πολυσυμπαθώ και κάθε φορά που τις κοιτάζω είναι λες και βλέπω άλλους ανθρώπους όχι εμένα και τον άντρα μου. Τη συγκέκριμένη όμως την υπεραγαπάω γιατί την τράβηξε η αδελφούλα μου και όχι κάποιος επιτηδευμένος φωτογράφος και γιατί έχει μια φυσικότητα που λείπει απο τις επαγγελματικές.
Παρά τα τρεξίματα των τελευταίων ημερών μου ήταν αδύνατο να μην συμμετάσχω σε αυτή την πρόκληση και για πατριωτικούς (χιχι) λόγους. Έφτιαξα έτσι αυτή τη σύνθεση προσπαθώντας να είμαι όσο πιο λιτή γίνεται και ομολογώ πως απο όσες έχω φτιάξει μέχρι τώρα (δηλάδη τέσσερις στο σύνολο) νομίζω πως είναι η καλύτερη. Η μεγαλύτερη πάντως επιτυχία αυτής της σύνθεσης είναι πως πρόκειται για scrapbooking με όλη την κυριολεξία της λέξης μιας και με μοναδική εξαίρεση το κυρίως χαρτί (που είχα αγοράσει πολύ καιρό πριν) όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι κομμάτια (scraps) που είχα πεταμένα δεξιά και αριστερά.










Και επειδή έχω τάξει εδώ και πολύ καιρό ένα ζευγάρι σκουλαρικάκια στην μικρή μου αδελφή που τρέχει η κακομοίρα να μου αγοράζει φύλλα αλουμινίου επιτέλους αξιώθηκα να της το φτιάξω. Αλήθεια σκεφτόμουν για τα δωράκια που χρωστάω για το παιχνιδάκι pay forward να φτιάξω σκουλαρικάκια και καρφιτσούλες με θέμα παραμύθια για πείτε μου οι άμεσα ενδιαφερόμενες πως θα σας φαινόντουσαν?





Καλό βράδυ σε όλους...

12 σχόλια:

  1. aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! love love love yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!! YaBBa DaBBa Doo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σύνθεση σου ειναι πολύ όμορφη και η φωτογραφια πραγματικα καταπληκτικη, μου αρεσουν κι εμενα οι αυθορμητες και όχι οι στημενες ποζες! Όσο για τα σκουλαρικια δεν νομιζω ότι καμια θα ελεγε όχι...Ειναι φοβερα!!! χιχιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίναι τέλεια η σύνθεσή σου! Μου αρέσει το όλο στήσιμο.! Όσον αφορά τα σκουλαρίκια,εμείς δλδ που δεν προλάβαμε να παίξουμε,δεν εχουμε σκουλαρικάκια???:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I loooooove this layout!!!!!!!!
    you have done a fabulous job!
    I love the title LOL
    and the earing are super cute!!!
    I think any one would be very happy to receive your fabulous handmade earings!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα είναι υπέροχα!Η νύφη ,η σύνθεση,τα σκουλαρίκια ,το κουτάκι για τα σκουλαρίκια και ο ενθουσιασμός της αδερφής σου!!!!χαχαχα!Φτιάχνει και ένας φίλος μου παρόμοια σκουλαρίκια,αλλά σε πιο λιτο στυλ.Αγόρασα ένα ζευγάρι(δεν φοραω ομως ποτε σκουλαρίκια!) με τον πίνακα του Κλιμτ ,με την μητερα και το μωρο!!!Πανεμορφα!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφη σελίδα!! Ωραία χρώματα!!! Κ τα σκουλαρίκια υπέροχα!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια η φωτογραφία της σύνθεσης, η οποία μου αρέσει πολύ. Δείχνει τόσο ισορροπημένη! Όσο για τα σκουλαρίκια, σίγουρα η αδερφούλα θα τα χαρεί. Είναι πολύ όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φανταστική φωτογραφία και πανέξυπνος τίτλος!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

    Τα σκουλαρίκια γλυκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το χαρτί της σύνθεσης είναι υπέροχο και δίνει τέλειο ύφος σε όλη τη σελίδα!!!
    ωραίος τίτλος και θελω τα σκουλαρίκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευδοκία μου μόλις τελειώσω με αυτά που φτιάχνω για το pay it forward θα σου φτιάξω σκουλαρικάκια ;)) i promise!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα χρυσά χρώματα είναι πολύ όμορφα για σύνθεση με θέμα το γάμο και η φωτογραφία είναι πολύ όμορφη! το θέμα με τα παραύθια είναι πολύ καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ όμορφα! μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: