Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Και ναι προλάβαμε!





Στο παρά πέντε κυριολεκτικά και με μια εβδομάδα άδεια απο τη δουλειά κατάφερα με τη βοήθεια της μέλλουσας νύφης να φτιάξω 18!!! λουλουδένιες μπάλες (κάθε μπάλα έχει 90-100 λουλουδάκια κάντε την πράξη και θα καταλάβετε για πόση δουλειά μιλάμε...). Ας τα πάρω όμως απο την αρχή. Το Σάββατο που μας έρχεται η αδελφή του άντρα μου (σιχαίνομαι την λέξη κουνιάδα εγώ πιο πολύ αδελφή μου την θεωρώ...) αρραβωνιάζεται και μετά απο πολύ σκέψη αποφασίσαμε να κάνουμε μόνες μας τον στολισμό των τραπεζιών. Ο χρόνος που είχαμε στη διάθεση μας ελάχιστος η διάθεση όμως άπειρη. Με πείσμα καταφέραμε σήμερα να ολοκληρώσουμε τις συνθέσεις που θα μπούν στο κέντρο των τραπεζιών και αύριο βράδυ θα στήσουμε τα τραπέζια. Ελπίζω να αρέσουν στον κόσμο γιατί κουραστήκαμε πολύ. Η επιλογή των χρωμάτων δυστυχώς έγινε απο το κέντρο που θα μας διαθέσει τα ράνερ στα συγκεκριμένα χρώματα. Ακόμα και έτσι όμως (αν και αποδείχτηκε άθλος να βρούμε λαχανί γκοφρέ χαρτί) το αποτέλεσμα μας άρεσε άρκετα. Γιαυτό έχω χαθεί τόσο καιρό ήμουν πνιγμένη απο γκοφρέ λουλουδάκια. Απο βδομάδα θα επανέλθω στους συνηθισμένους μου ρυθμούς μιας και υπάρχουν τόσες μα τόσες ενδιαφέρουσες προκλήσεις που ελπίζω να προλάβω να πάρω μέρος.

Παρά την κούραση μου δεν μπορούσα να μην αποδεχτώ με χαρά το βραβειάκι- παιχνιδάκι που μου χάρισε η Rena. Ξέκλεβω λοιπόν λίγο χρόνο απο τον ύπνο μου για να πάιξω και εγώ με την σειρά μου. Υποχρέωση μου να γράψω δέκα πράγματα που να αγαπώ. Λέω λοιπόν να μην σας γράψω τα αυτονοήτα αλλά δέκα χαζά πράγματα που αγαπώ έτσι για διαφορά.

1) Αγαπάω να μυρίζω τα απορρυπαντικά στο super market... ναι ναι το παραδέχομαι είμαι πρεζόνι αρωμάτων , μαλακτικών, σαμπουάν, αφρολούτρων κλπ κλπ
2) Αγαπάω το ωμό ψάρι και τα φύκια που αν τα προσθέσεις έχεις το γνωστό σούσι. Μου αρέσουν όχι γιατι είναι trendy και must της εποχής αλλά μάλλον γιατί είναι γραμμένο στο μισό DNA μου. Βέβαια το ίδιο ευχάριστα τρώω και τα γεμιστά αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετά χαζό.
3)Αγαπάω τις γωνίες απο τις μαξιλαροθήκες (ποτέ μου δεν περίμενα να το παραδεχτώ αυτό δημόσια...). Και για να σώσω όση αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει δεν το αναπτύσσω περεταίρω.
4)Αγαπαώ το χιόνι σε βαθμό που παρακαλάω τον άντρα μου να πάμε στη Σιβηρία για λίγο καιρό μήπως και το χορτάσω.
5)Αγαπάω τον ήχο που κάνει το κουταλάκι όταν ανακατεύω τον καφέ.
6)Αγαπάω τις μινιατούρες. Κάποτε κάποιος προσπάθησε να μου ψυχαναλύσει αυτή μου την αγάπη και μου είπε πως τα μικρά αντικείμενα απαιτούν επαφή έρχεσαι κοντά για να τα δείς. Ακόμα προσπαθώ να ερμηνεύσω τα λεγόμενα του...ακόμα συλλέγω οτιδήποτε μικροσκοπικό...
7)Αγαπάω τα πεφταστέρια τόσο μάλιστα που χαίρομαι σε τέτοιο βαθμό όταν βλέπω ένα που πάντα μα πάντα ξεχνάω να κάνω ευχή.
8)Αγαπάω το να περπατάω ξυπόλυτη χειμώνα καλοκαίρι και μονίμως τσακώνομαι με τη μαμά μου γιαυτό. Τόσα χρόνια και δεν λέει να το πάρει απόφαση.
9)Αγαπάω τα σαλιωμένα φιλιά του γίου μου. Η άγαρμπη τρυφερότητα του είναι ότι πιο ζεστό έχω ζήσει.
10) Και τέλος αγαπάω τι άλλο απο το να χάνομαι μέσα στα χαρτιά μου και τα κοπίδια μου. Γίνομαι μια άλλη Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων και ο χρόνος πάντα μα πάντα είναι σαν να συστέλλεται.

Με τη σειρά μου χαρίζω το βραβειάκι- παιχνιδάκι στα παρακάτω μπολγκς:
http://scrapglitter.blogspot.com/
http://melenia313.blogspot.com/
http://fuku-shooting.blogspot.com/
http://myserendipitycreations.blogspot.com/
http://agelini.blogspot.com/
http://xartinakaravakia.blogspot.com/
http://irini-myspecialplace.blogspot.com/
http://pinkfish-creations.blogspot.com/
http://psalidi-kordela.blogspot.com/
http://omorfimama.blogspot.com/

Τέλος σας βάζω μια φωτογραφία απο τις λουλουδένιες μπαλίτσες και υπόσχομαι τη Δευτέρα να σας βάλω ολοκληρωμένο το έργο. (με το σταγονόμετρο σας δίνω εικόνες τη ψυχή σας έχω βγάλει το ξέρω...)Καλό βράδυ!




12 σχόλια:

  1. πω πω... απίστευτη δουλειά και ΠΟΛΥ δουλεια!!!
    χαρά στο κουράγιο σας... αραγε στο γάμο τι θα κάνετε!!!!!να ζήσουν ευτυχισμένα και αγαπημένα τα παιδιά... όσο για το αδερφη...συμφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !!!!!! ;Έχω την ιδια απορία με την Ελευθερία...
    αλλά είναι υπέροχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοριτσακι περνα απο το blog μου, εχεις δωρακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Τι δουλεία είναι αυτή!!! Γεια στα χέρια σας και στην υπομονή! Φανταστικές οι μπάλες όμως, άξιζε το κόπο! Στους νέους κάθε ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο βρε κορίτσια...όντως άθλος και χιλιάδες λουλουδάκια, αλλά με καταπληκτικό αποτέλεσμα! Να ζήσουν τα παιδιά, να περάσετε όμορφα στο γάμο και περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. wow δεν θα πει τίποτα!!!!!!!!! είσαι φοβερή!!! περιμένουμε όλο το έργο όπως είπες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την φοβερή σου δουλειά. Παρακολουθώ το blog σου ανελειπώς. Να ζήσουν καταρχήν τα παιδιά και να είναι πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Θα ήθελα την βοήθειά σου μιας και έχεις παιδευτεί με την κατασκευή αυτή. Θέλω να φτιάξω και εγώ το ίδιο σαν στολισμό στην βάφτιση του ανηψιού μου που υπεραγαπώ. Θέλω, όμως, τις μπαλίτσες να τις βάλω μέσα σε κασπώ. Η αποροία μου είναι πώς θα στηρίζεται ο κορμός τους μέσα στο κασπώ, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήψεις? Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια...

    stogiaki μου αυτό που έθιξες ήταν το δυσκολότερο θέμα της κατασκευής. στην απόμενη ανάρτηση μου θα το δείς και ολοκληρωμένο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε γυάλινα κασπώ και λόγο του ότι ήταν διαφανα δυσκολευτήκαμε. Επειδή σκέτο το χρωματιστό χαλίκι που χρησιμοποιήσαμε για να τα γεμίσουμε δεν ήταν αρκετό βάλαμε στο κάτω μέρος του ξύλου (κορμού) ένα απλό ρεσώ και το κολήσαμε στο πάτο του γυάλινου κασπώ. στη συνέχεια γεμίσαμε με το χαλικάκι και δεν φαινόταν τίποτα. Εσύ αν χρησιμοποιήσεις μεταλλικά κασπώ επειδή δεν είναι διάφανα (αρχικά και εμείς τέτοια λέγαμε να χρησιμοποιήσουμε) μπορείς να τα γεμίσεις μέχρι την μέση με γύψο να καρφώσεις το ξυλάκι και όταν στεγνώσει να γεμίσεις το υπόλοιπο κασπώ με χρωματιστό χαλίκι. Έτσι σίγουρα θα είναι σταθερό! Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να μου στείλεις mail puccarina79@gmail.com θα χαρώ να σου απαντήσω. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ πολύ. Κατί τέτοιο σκεφτομουν και εγώ να δοκιμάσω. Συνέχισε να μας εμπνέεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πιο απολαυστικά "10 πράγματα που μου αρέσουν" ever!! Γέλασα πολύυυυυ, να 'σαι καλά.....ειδικά με τη γωνία του μαξιλαριού και τα σαλιωμένα φιλιά, χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: