Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μανιτάρια Και Πιγκουίνοι σημειώσατε x

Τελικά μάλλον στην προηγούμενη ζωή ήμουν στρουμφάκι. Ποιό ακριβώς ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά για να μ αρέσουν τόσο τα μανιτάρια σίγουρα στρουμφάκι ήμουν. Μ αρέσουν ζωγραφιστά, κεντημένα, πλευρώτους στη σχάρα με μπαλσάμικο , γεμιστά και σκεφτείται πως πρόκειται απλά για το ορατό σημείο μυκήτων...Λατρεύω εκτός απο τη γεύση τους και το σχήμα τους καθώς και το γεγονός πως στην εικονογράφηση των περισσοτέρων παιδικών παραμυθιών τα μαγεμένα δάση πάντα μα πάντα έχουν μανιτάρια.

Τις τσόχες μου τις είχα αφήσει τελευταία λίγο παραπονεμένες και ζητούσαν απεγνωσμένα να τους δώσω λίγη σημασία. Μπήκα και εγώ στο ίντερνετ και άρχισα τις βόλτες για να δώ τι καινούριο να φτιάξω με αυτές. Ώσπου έπεσα πάνω σε αυτό το γλυκούλικο τσαντάκι για τις κάρτες με το πανέμορφο μανιταράκι και πλεόν ήξερα τι θα προσπαθούσα να φτιάξω. Ομολογώ πως δύο τεινά υπάρχουν ή εγώ όσο εξασκούμε στο ράψιμο αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ευκολία τις διάφορες ιδέες που συναντώ ή αυτό το τσαντάκι ήταν πραγματικά ευκολότερο απο τα μανιταράκια και τις κουκουβαγίτσες που έχω ήδη φτιάξει.

Και επειδή τελευταία έχω ξεφύγει λιγάκι απο το γιορτινό κλίμα επανήλθα στην τάξη φτιάχνοντας και ένα πιγκουινάκι για το δέντρο. Κλείνοντας να σας πω και ένα ανέκδοτο να γελάσετε λιγάκι. Μια καλή μου φίλη που την συνάντησα πρόσφατα και που παρακολουθεί σιωπηλά το μπλόγκ μου είπε "δεν φτιάχνεις βρε και καμία φουστίτσα ή κανένα φορεματάκι που είναι και πιο χρήσιμα..." και όπως καταλαβαίνετε λύθηκα στο γέλιο. Το οτι έκανα δύο τρείς βελονιές δεν με κάνει και σχεδιάστρια μόδας εδώ καλά καλά δεν έχω ραπτομηχανή που και να είχα δεν θα ήξερα να την δουλέψω. Άσε που μια ευθεία με δυσκολία καταφέρνω να ράψω. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να ράψω κανένα μανιταράκι πάνω σε καμία έτοιμη φούστα που τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είναι και κακή ιδέα...Αρκεί να μην είναι η φούστα ακριβή και κλαίω μετά τα ευρώ μου.

Καληνύχτα σε όλους.






































18 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα και τα δύο!!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκούλια! μα καλά τα λουλουδάκια πως τα πέτυχες τόσο καλά; Μπράβο! θα δοκιμάσω και τον πιγκουίνο χι χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ!!! θα τρελαθω παλι με τις δημιουργιες σου!!!τρελαινομαι κι εγω για μανιταρια! να φτιαχνω, να ζωγραφιζω,....να κοιμαμαι απο κατω τους!!!!(μην ξεχνιομαστε κιολας! ειμαι μια νεραιδομαγισσα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε μα τι να πω πάλι; Τρελάθηκα με το τσαντάκι!!! Μια γλύκα πραγματικά!!! Και τεχνικά αψεγάδιαστο!!!! Και ο πιγκουίνος δεν πάει πίσω βέβαια....δεν ανοίγεις κανένα μαγαζάκι; Οι κατασκευές σου είναι φανταστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικά κ τα δύο!!!! Δεν έχουν ούτε ένα ψεγάδι, που έγραψε κ η Ανεράιδα!! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε(γ)ραψες πάλι!!!Πάντως αν ήσουνα στρουμφάκι στην προηγούμενη ζωη ,ήσουν το πιο γλυκο στρουμφακι!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφα τα δημιουργήματά σου! Στρουμφοτέλεια!
    Όσο για τη φούστα που σου είπε η φίλη σου...σκέφτηκα κατευθείαν την ιδέα που έχω δει σε κάποια Blogs και στο Youtube και θέλω να την προσπαθήσω κι εγώ...που ούτε μηχανή έχω και μόνο μερικές ραφές κάνω εδώ κι εκεί...Ίσως τις έχεις δει ήδη...Εννοώ τις tutus! Δείχνουν πώς να φτιάξεις τέλειες για κοριτσάκια! Φιλιά στρουμφοΙωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. These are gorgeous!!!
    I am sending you an email.......I want to talk!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Wow, I too was a smurf (the vanity smurf) when I was a kid, and this is how I got my nickname!!!

    By the way, τελειο το πιγκουινάκι και το τσαντάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γλυκούλια!!! μ΄αρέσουνε πολύ.
    Καλημέρα.
    Και πρόσεχε. Κάποια μανιτάρια τα τρώμε μόνο μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Sweet dreams είμαστε τα γιαπωνεζοστρουμφάκια χιχι

    ΟLga βάλε στο youtube french knots και θα δείς πόσο εύκολα είναι τα λουλουδάκια...

    Pink dreamer ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσαν τα μανιταράκια σε όλες τις νεραίδομαγισσούλες αρέσουν.Η κουκουβαγίτσα σου πετάει προς τα εσένα :)

    Ανεραίδα μου γλυκειά να είσαι καλά αλλά πίστεψε με έχουν ατέλειες όσο για το μαγαζάκι αν ποτέ τελειοποιηθώ θα το σκεφτώ αν και ντρέπομαι λιγάκι. Σε ευχαριστώ που πάντα με εμψυχώνεις!

    Alex το "ε(γ)ραψες" πανέξυπνο λογοπαίγνιο!!! Πρέπει να είσαι και γ@#$##$$ τα άτομα! Φιλάκια πολλά!

    Evagelia μου τις έχω δεί τις Tutu αλλά δυστυχώς αν φτιάξω και βάλω tutu στο Μητσάκι θα με κλείσουν μέσα...Και δεν έχω και καμία ανηψούλα...Thanx για την ιδέα πάντως.

    Irini, i sent you an e-mail ;)

    Μελένια μου δεν πήγαινε το μυαλό μου πως απο κεί βγαίνει το Μελένια...Ο Μελένιος με το λουλουδάκι στο αυτί και το καθρεφτάκι του ήταν μεγάλη μου αδυναμία αυτός και ο Σπιρτούλης!!!

    Μαίρη μου και Chris μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι γούτσικα που είναι έτσι θα έλεγε η κόρη μου αν τα βλέπε που έχει τρέλα με τα μανιτάρια!
    Πάντως έχεις κάνει καταπληκτιή δουλειά και σ' αυτά,μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα,τελευταια εχω αρχισει και ερωτευμαι την τσοχα σαν υλικο...αλλα δεν πιανουν καθολου τα χερια μου..κλαψ! ειναι φανταστικα και τα δυο!!!τελεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα! Είναι πολύ όμορφο και χαρούμενο! Μπράβο σου!!! Γιόρταζες πριν λίγες μέρες μήπως? Χρόνια σου πολλά γεμάτα υγεία, ευλογία, ευτυχία κι αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχο και το μανιταράκι σου!!! Αν ήταν και λίγο πιο μεγάλο να χωρούσε το κινητό θα αποτελούσε μια πολύ διαφορετική θήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι ωραία πράγματα που φτιάχνεις!!Μπράβο!!!Καλές γιορτές εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: