Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Aγώνας δρόμου!

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν πραγματικός αγώνας δρόμου για μένα ευτυχώς εξαιτίας ευχάριστων περιστάσεων ;) Αν τις έκανα ποτέ ταινιά θα λεγόταν "Δύο γάμοι και μια γιορτή"!

Ο πρώτος γάμος ενός καλού φίλου του Πετράν κάμποσα χιλιόμετρα μακρυά που μας έδωσε την ευκαιρία για ένα μίνι ταξιδάκι στην όμορφη Θράκη! Οι εντυπώσεις μου οι καλύτερες θα μπορούσα να γράφω ώρες γιαυτό το ταξίδι και ίσως κάποια στιγμή το κάνω. Για την ώρα θα γράψω μόνο πόσο υπέροχοι άνθρωποι και φιλόξενοι είναι οι Βόρειο Ελλαδίτες ειλικρινά το ήξερα από το παρελθόν αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Ευχαριστούμε παιδιά για όλα!

Ο δεύτερος γάμος ένας γάμος που σήμαινε πάρα πολλά για μένα... Το μικρό μου αδελφάκι παντρεύτηκε και εγώ συγκινήθηκα τόσο πολύ που νομίζω πως μόνο ο γάμος του παιδιού μου θα καταφέρει να με κάνει να συγκινηθώ ξανά τόσο! Και γι αυτόν το γάμο θα μπορούσα να γράφω επίσης σελίδες ολόκληρες αλλά δεν θα το κάνω ούτε και αυτό. Είμαι ακόμα συναισθηματικά φορτισμένη που δεν θα ήθελα να αρχίσω πάλι τα δακρύβρεχτα....

Η γιορτή τώρα είναι προ των θυρών και φυσικά μιλάω για την γιορτή του γιου μου την Κυριακή. Άλλο τρέξιμο και αυτό να προλάβω να ετοιμάσω κάποια πραγματάκια για να πάει στο σχολείο.Σήμερα τα πήγαμε γιατί τη Δευτέρα θα κάνουν τη γιορτή τους και την Τρίτη θα παρελάσουν και ειλικρινά το καμάρι του και το χαμόγελο του με αποζημίωσε για όλο το κόπο που έκανα!

Σήμερα λοιπόν μετά από ταξίδια....μπομπονιερίσματα...ξενύχτια και καταχρήσεις...συγκινήσεις....και γιορτινά κεράσματα επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο για μένα και επειδή το μόνο που θα ήθελα να χωρέσω σε αυτό τον αγώνα δρόμου χαράς και ευτυχίας αλλά που δεν τα κατάφερα ήταν το 2ο crop του scrap n pieces είπα να πάιξω στην πρόκληση τους γιαυτό το μήνα έστω και στο παραπέντε.

Παρα τη συννεφιά που ήξερα εκ των προτέρων ότι δεν θα με βοηθήσει στις φωτογραφίες έφτιαξα μια σύνθεση έτσι για να επανορθώσω λίγο τόσο στη συνείδηση μου όσο και στα κορίτσια που δεν κατάφερα να βρεθώ στην όμορφη παρέα τους. Είδα τις φωτογραφίες σας και λύσσαξα που δεν ήμουν και εγώ εκεί! Δεσμεύομαι για το επόμενο crop ;)

Θέμα της πρόκλησης τα φτερά όλων των ειδών και εγώ επέλεξα να βάλω μερικά πουλάκια πάνω σε ένα σύρμα....γιατί πως να το κάνουμε όλα αυτά που φτιάχνω κατακαιρούς είναι ο δικός μου τρόπος να "πετάω".

Αυτή λοιπόν είναι η συμμετοχή μου και συγχωρέστε με για την ποιότητα των φωτογραφιών δεν φταίω η δόλια ο ήλιος φταίει που δεν λέει να φανεί!



  
Καλο σαββατοκύριακο σε όλους και φυσικά
Hacuna Matata ;)

3 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ !!! Πααααρα πολύ ωράια σύνθεση !! Τη λατρέυω !!! Μονο που δεν έιμαι σίγουρη αν στη φωτογραφία κλαις απο συγκίνηση μέ όοολα αυτά τα συγκινητικά που έζησες ...ή αν νυστάζεις τρομερά μετα τα ξενύχτια και την κούραση που τράβηξες!! Χιχιχιχι, οπως και να χει το στιγμιότυπο είναι φοβερό και του αξίζει ένα layout!! Ηθελα πολυ να σε δω στο crop... πραγματικά το ήθελα !! Μια άλλη φορά όμως θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε !! Ευχαριστούμε πολύ πολύ για την συμμετοχή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΘΑΝΗ σύνθεση Ιωάννα! όλα μου αρέσουν...το χαρτί του background, οι πινελιές ροζ, πράσινου και άσπρου τέλειος συνδυασμός! τα τέλεια διακοσμητικά σου και τα άσπρα splashes σου...πραγματικά ΑΠΙΘΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααχχχ τι τέλεια που είναι ρε Πούκα!!! φανταστικά όλα, οι λεπτομέρειες, η φωτό, τα σπλατερς, τα πουλάκια!!! όλα!!!! και σταμάτα να συγκινείσαι! σε χαρές ήσουνα, να γελάς πρέπει όχι να κλαίς! να χαίρεσαι το γιόκα σου και να σας ζήσουν τα νιόπαντρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: