Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"new" challenge!



During last months i have a "new" obsession....and you all know it! Oh i am so hooked....if a day pass by without crochet i feel ill... So when i read about scraps n pieces first challenge i thought it would be fun to make a layout about this  addiction!

So here is my take and i hope soon to be cured :)



ps: the photos are from the project i am working now a ripple rainbow baby blanket

Hacuna Matata everybody

10 σχόλια:

  1. ...και γιατί να θεραπευτείς παρακαλώ?? Εσύ έχεις μεγαλουργήσει με το βελονάκι !!! Τα βλέπω και τα θαυμάζω, και τα πλεκτά και εσένα για την υπομονή σου ... δεν είναι για όλους αυτή η απασχόληση !!
    Η σύνθεση σου σκίζει Ιωάννα, συνέχισε με πάθος ότι και αν κάνεις!!
    Πολλά φιλιά απο μένα και απο το Scraps n Pieces !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα εγώ τη γουστάρω πολύ την καινούργια σου εμμονή Πουκαρινάκι και περιμένω πως και πως το κασκόλ που θα μου κάνεις δώρο ;)

    Η σύνθεση είναι καταπληκτικήήήήή!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουκαρινακι με οτι κι αν καταπιαστεις θα τα πας τελεια! Η κουβερτούλα ειναι πολυ λαχταριστή!!! Η συνθεση μου αρεςει πάρα πολυ, το layering, το background σου, ολα ειναι πολυ γλυκα και ισορροπημένο. Σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας στο Scraps n pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ ! το θέμα της εμμονής, τα χρώματα, το layering, τις φωτογραφίες και τα λιγοστά διακοσμητικά! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σελίδα! ευχαριστούμε Ιωάννα μου που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωαννα μου με τη συνθεση σου συμβαινει το εξης, εκανες μια δημιουργια για μια αλλη σου δημιουργια κ το αποτέλεσμα ειναι υπεροχο!!! Οι φωτογραφίες μιλανε απο μονες τους κ δεν χρειάζονται τιποτα περισσότερο απο οτι εχεις κανει για να αναδειχθούν. Η υπομονη σου παντως ειχε φανει κ στο κροπ, που εκανες οτι μπορουσες για να φτιάξουμε την κουκουβαγια μας:) Ευχαριστουμε πολυ για την συμμετοχη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρεσει που πιάνεις μια καινούργια εμμονή και την ντοκουμενταρεις με μια παλιά αγάπη! Είδες πώς όλα μας τα χόμπυ, κολλάνε το ένα με το άλλο? Φιλιά και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να λέμε τώρα.... τι να λέμε τώρα!!!!!! Μαζεύω το σαγόνι από το πάτωμα.... ΑΨΟΓΗ η σύνθεση!!!! Α-ΨΟ-ΓΗ! Τι χρώματα είναι αυτά; όσο για την εμμονή... πολύ χαίρομαι. Σου το έχω πει τόσες φορές - με ότι μα ότι καταπιάνεσαι είναι καταπληκτικό!
    ΥΓ: καλέ πόσο καιρό έχω να περάσω από το blogoσπιτάκι σου; Σούπερ η νέα εμφάνιση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα λόγια είναι περιττά....λατρεύω τη σύνθεση και όσα κάνεις με το βελονάκι σου!!!!μου αρέσει ο ενθουσιασμός και το μεράκι που βάζεις σε ο,τι κάνεις!!!!σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι μία απο τις μεγαλύτερες φαν των δημιουργιών σου!!! Στο έχω ξαναπεί και δε θα βαρεθώ ποτέ να στο λέω πως όλα όσα δημιουργείς αγγίζουν το τέλειο...έχουν μια προσεγμένη λεπτομέρεια πάντα ,μια όμορφη φωτεινή πλευρά που αγγίζει μέχρι και τις πιο σκοτεινές ψυχές! αγαπώ το LO σου,τα χρώματα, το ύφος του! Στην τσοχα,το γραψιμο ,το πλέξιμο είσαι ακόμη καλύτερη τι να πω για σενα ιωάννα μου? φτου φτου φτου! . . . ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: