Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

My granny square blaknet: Ta -dah!!!






4 εβδομάδες.... 17 κούκλες μαλλί των 100γρ....150 τετραγωνάκια...άπειρες ώρες πλεξίματος και Ta-Dah!!!! έτοιμη επιτέλους η κουβερτούλα μου :)

Να σας πω πως δεν είμαι άπειρα χαρούμενη ψέμματα θα πω! Τι κι αν είναι λιγουλάκι στραβή τι κι αν βγήκε τελικά λιγάκι κοντή για το κρεβάτι του μικρού εμένα δεν με νοιάζει καθόλου! Είπα πως θα το κάνω και με επιμονή τα κατάφερα χιχι

Η διάσταση της είναι 1,30 επι 1, 75 έλα όμως που το κρεββάτι του μικρού το έχουμε πάρει τεράστιο για να το έχει πολλά χρόνια...


Σήμερα δεν θα σας ζαλίσω με λεπτομέρειες θα σας βάλω όμως τα βιντεάκια που ακολούθησα γιατί μου το ζητήσατε :)

Για τα τετραγωνάκια ακολούθησα αυτό το tutorial :


Για τις ενώσεις αυτό :

Και για την μπορντούρα αυτό :


Και πάνω που ετοίμαζα την ανάρτηση το κουδούνι χτύπησε και ο ταχυδρόμος έφερε τα μαλλιά για την επόμενη κουβερτούλα μου! Αυτό και αν είναι συγχρονισμός! Αδελφάκι μου μικρό από την άλλη εβδομάδα ξεκινάω!!!!!



Σας αφήνω με μερικές ακόμα φωτογραφίες της κουβερτούλας μου που δεν την χορταίνω και που βιάζομαι να την πλύνω για να μπούμε από κάτω :)


Καλή εβδομάδα σε όλους
και φυσικά Hacuna Matata!

15 σχόλια:

  1. Ουαουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

    Πουκαρινάκι είναι φανταστική!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!! φανταστική πολύχρωμη και να τη χαρείτε κοριτσάκι!!!! να μην σου πω ότι την τελειωσες και ΠΟΛΥ γρήγορα!!!!!!!!!
    καλή αρχή στην επόμενη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλεια!!!!απίθανα χρώματα κανένα ψεγάδι!!!!μπράβο σου Ιωάννα!!!Θα την ευχαριστηθεί ο μικρούλης!!!!!!!Τυχερούλης αν και εμείς απέχουμε από τα μάλλινα λόγω αλλεργιών τα θαυμάζω!!!!Και πάλι χίλια μπράβο!!!Είσαι πολυτάλαντη!!!!!Τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου!!!
    Την τελείωσες πολύ γρήγορα και είναι και πανέμορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι τελεια!!!! Είμαι σιγουρη πως ο μικρουλης θα την λατρεψει! Και ακομα πιο τελεια τα νεα μαλλακια που πηρες!!!!!!! Ανυπομονω να δω τι αλλο θα φτιαξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω λόγια!!! Απλά υπέροχη!!! Και έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι περήφανη. έφτιαξες ένα αριστούργημα! Εύχομαι όμορφες και χουχουλιάρικες στιγμές κάτω από αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ όμορφη! Μπράβο έχεις τρελή όρεξη, τα χρώματα για την επόμενη είναι κι αυτά πολύ ωραία! Πολλά πολλά μπράβο για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν σου πω οτι δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ θα σου πω τοσο μεγαλο ψεμα που η μυτη μου θα μεγαλωσει οπως του Πινοκιο!!!!! ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗΗΗΗΗΗΗ! με το καλο στην επομενη !!!! να την χαρει ο Δημητρακης , να τον ζεσταινει για πολλους χειμωνες απο εδω και περα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν, μέχρι τώρα αντιστεκόμουν στον πειρασμό.....αλλά να δω την υπέροχη κουβέρτα σου, να μου βάλεις και ακριβώς τα λινκς για το ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ και πάλι να βρω δικαιολογία δεν γίνεται!!! Αυτή τη φορά θα το τολμήσω.....και το κρίμα στο λαιμό σου, χαχαχα (ευχαριστώ πολύ πολύ, είσαι θησαυρός!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι υπέροχη!Χαλάλι όλος ο κόπος!Και τα χρώματά της είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουκαρινακι εισαι χρυσοχερα! Οτι και να πιάσεις γινεται αριστούργημα! Η κουβέρτα ειναι όνειρο! Εύχομαι πολλές πολλες χουχουλιαες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρυσοχέρα μου εσύ! Μπράβο σου Ιωάννα μου! Πανέμορφη και σε χρόνο dt για αρχάρια! Άντε με το καλό να κάνει και λίγο κρύο να την ευχαριστηθήτε! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια!! Πολλά μπράβο!
    Μπορείς να μου πεις από που παρήγγειλες τα μαλλιά? Ειμαι επαρχία,σε νησί, κι είναι αδύνατο να βρω τέτοια ποκιλία χρωμάτων εδώ.
    Σ ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Puccarina μου καλησπερα! Τι υπεροχη που εγινε!!!!!μπραβο!!! μου αρεσουν τα χρωματα της! Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: