Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Shaped Card challenge!

Καλό μήνα σε όλους! Με μια γαστρεντερίτιδα (γιακ!!) να με ταλαιπωρεί απο το πρωί είπα να σας καλέσω ακόμα μια φορά να παίξετε στην πρόκληση μας στο Get Creative :)  Γιαυτό το μήνα (ω ναι απο εδώ και στο εξής θα έχουμε μια και μόνο πρόκληση κάρτας...) σας καλούμε να φτιάξετε μια κάρτα λίγο διαφορετική...Μια κάρτα με "ιδιαίτερο σχήμα" δηλαδή όχι τετράγωνη ή ορθογώνια όπως συνηθίζεται... Η σχειδαστική ομάδα έδωσε ακόμα μια φορά τα ρέστα της χιχι περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ και θα δείτε τι εννοώ ;) 

Εγώ έφτιαξα μια καρτούλα σε σχήμα πεταλούδας και αυτή τη φορά ξέφυγα νομίζω λιγάκι απο το συνηθισμένο μου στύλ....  Αυτή εδώ είναι λοιπόν η καρτούλα μου :



και ένα κοντινό....



Λοιπόν τι λέτε θα παίξετε ακόμα μια φορά μαζί μας??? Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα δωράκι απο το Get Creative embellishments



Υγ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νεκταρία ;) ξέρει εκείνη γιατί χιχι
 Καλό απόγευμα σε όλους ;)

5 σχόλια:

  1. Τι κι αν ξέφυγες από το συνηθισμένο σου στυλ;
    Η κάρτα σου είναι Κ.Α.Τ.Α.Π.Λ.Η.Κ.Τ.Ι.Κ.Η.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ με την Μελιτήνη!! όπως και όπου και να ξεφύγεις ότι φτιάχνεις είναι πάντα υπέροχο!! ευχαριστούμε για την έμπνευση Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφη πραγματικά (και αυτή) η κάρτα!!! Καλά, εγώ θα την κρεμούσα σα διακοσμητικό!!! Επίσης, μου έδωσες ιδέα για λαμπάδα!!! Μπράβο βρε συ, και περαστικά!!!! Άτιμο πράγμα η γαστρεντερίτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνεις Ιωάννα το κάνεις τέλειο!
    Πανέμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: