Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Επιτέλους Άνοιξη ή μήπως όχι????

Ημερολογιακά τουλάχιστον ξεκίνησε η Άνοιξη απο σήμερα καλό μήνα λοιπόν σε όλους μας :) Βασικά η Άνοιξη είναι λιγουλάκι υπερτιμημένη επιτρέψτε μου να πώ χαχα γιατί ναι μεν ανθίζουν τα λουλούδια ,ανεβαίνει λιγουλάκι η θερμοκρασία ,αλλάζει η διάθεση μας αλλά μαζί με όλα αυτά το ωραία αρχίζουν αλλεργίες...ιώσεις....και πλησιάζει και η εποχή που πρέπει να κάνουμε φορολογικές δηλώσεις :p. Εμένα πάντως η Άνοιξη με βρήκε με συνάχι (τι πρωτότυπο!!!) .


Όπως κάθε πρώτη του μήνα καλοσορίζουμε και το Μάρτιο με μια καινούρια πρόκληση στο Scrapbookers in Greece με θέμα τι άλλο απο την άνοιξη! "Θέλουμε να δούμε στη σύνθεσή σας οπωσδήποτε κάποιο στοιχείο που να έχει σχέση με την άνοιξη. Οι επιλογές είναι πολλές! Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει και περιπλανηθείτε μέσα σε κήπους με λουλούδια, πετάξτε με τα χελιδόνια και τα πουλιά, διακοσμήστε με πεταλούδες και κυλιστείτε στις πρασινάδες! Η άνοιξη είναι εδώ και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε." 

Τι λέτε λοιπόν θα παίξετε μαζί μας???? 

Εγώ για να σας εμπνεύσω έφτιαξα ένα καμβαδάκι αυτή τη φορά με ανοιξιάτικη διάθεση ;) 


 Και μερικά κοντινά :




Αυτό το μήνα έχω να πώ όλη η σχεδιαστική ομάδα έδωσε ρέστα περάστε να δείτε τι έφτιαξε και θα καταλάβετε ;) Αφήστε λοιπόν το ανοιξιάτικο ξεμυάλισμα να σας παρασύρει και παίξτε μαζί μας έχετε ένα ολόκληρο μήνα να ανεβάσετε τις συμμετοχές σας :)

Καλό απόγευμα σε όλους!

8 σχόλια:

  1. υπέροχος καμβάς!!!δεν χορταίνω να τον βλέπω!!!μπράβο Ιωάννα!!Ευχαριστούμε για την έμπνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω λόγια! Τον ερωτεύτηκα και θα τον στολίσω στο εμφανέστερο σημείο του σπιτιού μου! Απλά τέλειος! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι υπέροχος Ιωάννα!!! γεμάτος χρώματα και υφές!!!!!!! τελειος τελειος τελειος!!!! και ταιριαστός με την αποδέκτρια!!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το πω κι από εδώ που φαίνεται και ολόκληρο! Είναι υπέροχοοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα βρε Puccarinoύλα... Τοξοτάκι πράγμα, κάνε focus στα θετικά της άνοιξης! χαχαχα Παραμένει η αγαπημένη μου εποχή ;)

    Καλά, για τον καμβά δεν έχω λόγια... Πραγματικά σόλαρες! Απίστευτος! Τι να πω, για τα χρώματα, για την διάσταση στις παπαρούνες, για τις λεπτομέρειες όπως οι πέρλες... Σόλαρες λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλο μηνα!!! ωραια κ ανοιξιατικη συνθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα καλό μήνα και περαστικά !!ο καμβάς ειναι καταπληκτικός αν και δεν γνωρίζω τις τεχνικές σου μπόρω να τον θαυμάζω!!!!!μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Ιωάννα μου θα γίνω κουραστική αλλά αυτά τα χεράκια σου είναι χρυσά!Πραγματικά σε θαυμάζω!Είναι αριστούργημα ο καμβάς σου!Μπράβο,μπράβο,μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: