Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

5th March Get Creative

Αυτό που όλοι έχουμε συνηθίσει είναι πως η κάρτα μπαίνει μέσα στο φάκελο! Τι γίνεται όμως  όταν φάκελος είναι πάνω στην κάρτα???? Μπορεί να ακούγετε λίγο παράδοξο αλλά πιστέψτε με είναι άκρως δημιουργικό και είναι και η καινούρια μας πρόκληση στο Get Creative ;) Να φτιάξετε δηλαδή μια κάρτα με έναν φάκελο κάπου πάνω της! 

Εγώ προσωπικά το ερμήνευσα με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό και αντί να χρησιμοποιήσω ένα φακελάκι σαν διακοσμητικό στοιχείο έφτιαξα μια καρτούλα που η ίδια η καρτούλα είναι και φάκελος ταυτόχρονα ;) ... έτσι ο φάκελος είναι πάνω στην κάρτα... για την ακρίβεια φάκελος και κάρτα αποτελούν ένα!   Σε  αυτό με βοήθησε το αγαπημένο μου cricut χιχι. Να λοιπόν τι έφτιαξα για να σας εμπνεύσω :

  

Περάστε μια βολτίτσα απο το μπλόγκ του Get Creative να δείτε τι έφτιαξε όλη η σχειδαστική ομάδα αλλά και το υπέροχο δωράκι που μας προσφέρει γιαυτό το μήνα το paper stories 


Aπο αυτό το μήνα μαζί μας στην σχεδιαστική ομάδα των καρτών θα είναι και η ταλαντούχα Ερίνα που προσωπικά λατρεύω τις καρτούλες της και πολύ χαίρομαι που πλέον θα την έχουμε στην όμορφη παρέα μας :) 

Λοιπον τι λέτε θα παίξετε μαζί μας???? Με όλη μας την αποκριάτικη διάθεση (ω ναι στο μπλόγκ έχουμε και την σχετική αμφίεση χιχι) σας καλούμε  να γίνεται για ακόμα μια φορά τι άλλο απο creative! 

Καλό βράδυ σε όλους!

6 σχόλια:

  1. Γλύκα η καρτα Ιωάννα μου!!!!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!Χαίρομαι που είμαι μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την καρτούλα την λάτρεψα! χρώματα τέλεια θέμα τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ναι είμαι η περήφανη ιδιοκτήτρια αυτής της καρτούλας. Το Puccarinaki μου την έδωσε και τώρα στολίζει τη βιβλιοθήκη μου! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέξυπνη ερμηνεία της πρόκλησης και τόσο μα τόσο όμορφο αποτέλεσμα για άλλη μια φορά! Μπράβο Ιωάννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουκαρινάκι μου είναι φανταστική!!! Σκέτη γλύκα! Πέρνα να παραλάβεις κάτι από μένα. Φιλιά!
    http://cardsbychristina.blogspot.gr/2013/03/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέξυπνη κάρτα Ιωάννα μου!!
    Και κάθε φορά τρελαίνομαι με τα χρώματα που χρησιμοποιείς!Φοβερή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: